Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość komssa

Ile miałyście lat jak wystąpiła u Was pierwsza miesiączka??

Polecane posty

Gość komssa

I w ogóle jak to było z dojrzewaniem? Ja czułam się napiętnowana, bo dziewczynki w wieku 11 lat już mówiły o tym jakich podpasek używają, nosiły staniki, a ja byłam płaska jak deska... Piersi zaczęły mi rosnąć dopiero po 11 urodzinach, miesiączka pojawiła sie jak miałam 13 lat i tak naprawdę dopiero po okresie mój biust "wystrzelił" :) Dziś cieszę się rozmiarem DD :) Życie bywa nieprzewidywalne :P

Gość bradshaw
mi cycki zaczęły rosnąć dość wcześnie, ale cóż z tego jak rosły powoli i dzisiaj mam jedynie B. miesiączkę dostałam w wieku 13 lat, najpierw się o nią modliłam, bo wszystkie koleżanki miały wcześniej, a jak przyszło co do czego to wyłam, że już jej nie chcę :D

Gość mała pszczółka
miałam 11 lat ;)

Gość gosiaczek24
ja mialam 12 lat, piersi zaczely mi szybko rosnac, pierwsza w klasie mialam stanik i bardzo sie tego wstydzilam na poczatku

Gość komssa
bradshaw- skąd ja to znam :D chociaż jak już dostałam to bylam potwornie szczęśliwa, a potem miałam takie bole że miałam dość :P

Gość fabf
JA miałem 12 lat jak dostałem pierwszy raz miesiączki, piersi zaczęły mi rosnąć dosyć szybko gdzieś w wieku 10 lat.

Gość 4363466
jak stuknela mi 30.

Gość emka18
Ja dostałam w wieku 14 lat jako ostatnia z klasy. Pamietam ze strasznie plakalam z tej przyczyny:P

Gość nic nie wyrosło bo za szybko
ja dostałam okres jak miałam 11 lat, piersi zaczęły mi rosnąć jak miałam 8lat i przestały rosnąć jak miałam 13:( Teraz jestem stara i płaska jak deska.

Gość 13 anni

Gość oceniajacie szczerze prosssze
boze jaki nudny temat same nudziary tu pisza...ja pierdole co to ma do rzeczy...mniejsza z tym widac jakie glupie kujonki tu siedza..

ja mialam do 2 gimnazjum male piersi + brak okresu. Potem w wieku 15 lat dostalam okres, piersi mam duze i ladne, nawet wyzsza sie zrobilam

o jeju zalisz sie czy chwalisz, co mnie obchodzi ze w gimnazjum troche podroslas ja pierdole..

Gość ja dostalam w 7 klasie
podstawowki, mialam 14 lat. Ale nie mam zielonego pojecia czy inne kolezanki mialy czy nie. W ogole nie bylo rozmow na te tematy ;)

A TY TO STAREJ DATY JESTES, jak zamiast gimnazjum bylas w podstawowce same nieuki przez to wychodzily...ps kogo to obchodzi ze kolezanki mialy a ty nie..

Gość ona8555555555555
ja miałam 13 lat, ale zdecydowanie nie chciałam.

Gość Ups...........................
Co Wam się tak śpieszyło do tej miesiączki? ja dostałam w wieku 16 lat i nigdy na nią nie czekałam, miałam nadzieję że może o mnie natura zapomniała.

Gość Charlietta Monroe
miesiaczkę dostałam jak miałam 15 lat i wtedy to była trauma dla mnie.Tak samo jak z cyckami, nie chciałam za nic stanika nosić.Ogólnie dojrzewanie było najgorszym okresem w moim zyciu.

Gość gość
ja pierwszą miesiączkę miałam w wieku 15 lat a piersi zaczęły mi roznąć gdy miałam 9 lat i teraz mam najwięcksze w klasie i dziewczyny mi zazdroszczą :)

Gość gość
14 :O

Gość gość
"ja pierwszą miesiączkę miałam w wieku 15 lat a piersi zaczęły mi roznąć gdy miałam 9 lat i teraz mam najwięcksze w klasie i dziewczyny mi zazdroszczą" im większe za młodu, tym dłuższe na starość. Za kilkanaście lat będziesz rzewnie płakać, że masz krowie wymiona do pasa.

Gość gość
Miałam wtedy aż 15,5 roku a piersi mi rosły mocno późno, długo i zawzięcie - mam duże C i są w sam raz.