Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z--irytowana

marsz tolerancji w krakowie

Polecane posty

Gość z--irytowana

dlaczego ta pseudoimpreza odbywa sie co roku ;/ czy pedalstwo musi pokazywac publicznie swoja pedałowatosc, ja przeciez nie chodze po ulicy i nie krzycze z kim i jak zabawiam sie w łóżku. ogólnie drazni mnie to

Gość SRAJĄCY
To się teraz nazywa "TOLERANCJA" :) tylko że ja sram na taką tolerancję

Gość SRAJĄCY
to jest HOMOTERROR!

Gość SRAJĄCY
A ci ludzie powinni się leczyć u psychiatrów. Bo nie jest normalną rzeczą żeby ktoś chodził ulicą i krzyczał że jest dewiantem.

Gość debilizm
też mnie to irytuje,,, niech sobie będą razem te pedałki i lesby ale po co tak się z tym obnosić?? czego oni oczekują??? że hetero będą im brawo bić??? ludzie!!!

Gość Ty nietolerancyjny faszysto
Pozwól im przejść- niektórzy mają w domu kałacha i chcą sobie chociaż raz do roku postrzelać :classic_cool:

Gość ale tez nikt na autorke
nie mowi z odraza - heterstwo. Tolerancji w tych sprawach nie ma. jak sie trzyma za reke na ulicy facet z dziewczyna to nic, a jak dwoch facetow - ze demonstracja i obraza. Wiec nie wciskajacie kitu. jakby ludziom to wisialo, to nie byloby po co robic marszów. Jestem hetero, jakby sie kto pytał.

Gość z--irytowana
pomiędzy tolerować a popierać nie ma znaku równości. to ze kogoś toleruje oznacza wyłącznie że nie dostanie ode mnie jajkiem albo kam,ieniem jak wyjdzie w tym marszu na ulice. A tu na kazdym kroku zada sie poprawnosci politycznej i popierania pedalstwa ;/

Gość z--irytowana
a jak sie para hetero obściskuje na ulicy to też im sie zdarza paru uwag wysłuchać. istnieją tacy(szczególnie starsze osoby) którym takie publiczne okazywanie uczuć też nie odpowiada. Ale wtedy nikt o takich osobach nie mówi ze są nietolerancyjna albo jakimiś - fobami ;p

Gość i mnie to też irytuje
Mnie też to denerwuje. Jeżeli uprawiam seks z mężem i oboje przebieramy się w mundury SS-manów i bijemy się pejczami bo nas to podnieca, nie to że tak robię to tylko przykład, to do cholery nie chodzę po ulicy i nie mówię tego wszystkim na około. Ci wszyscy kochający inaczej mają jakąś manię aby cały świat wiedział o ich dewiacji, koniecznie chcą aby wiedzieli o tym ich sąsiedzi, mieszkańcy ich miasta, powiatu, województwa, kraju, kontynentu... To jest jakaś forma ekshibicjonizmu chyba, że koniecznie chcą obnażyć przed światem swoje dewiacje. Narzucają nam swój punkt widzenia, swój światopogląd. Każdy kto myśli inaczej, ma inne zdanie niż oni jest okrzykiwany homofobem. Taka polityka była prowadzona w nazistowskich Niemczech, komunistycznym ZSRR, w faszystowskich Włoszech. Niestety ale homoseksualiści nas TERRORYZUJĄ!!!!!!

Gość panna Trixy
HAHAHA jakby nie idiotyczne kontr manifestacje z bandą łysych debili w szeregach, to by sobie przeszli i byłoby po krzyku. A tak, gwarantuję ci kolejną i kolejną. A właściwie co ci to przeszkadza??

Gość Zły Homofob
Dobrze słyszeć, że jakaś KOBIETA nie dała sobie wyprać zupełnie mózgu i zna pierwotna oraz właściwą etymologię słowa:"tolerancja" Tolerancja to aksjomat o nieagresji!! Jeśli facet z którym jadę akurat windą, puści bąka w kabinie to go toleruję- przecież go nie zatłukę za to :-P Co nie znaczy, iż fakt wdychania przeze mnie jego gazów jelitowych jest czymś co akceptuję czy popieram :-O Podsumując: Polska jest krajem cholernie tolerancyjnym

Gość a co macie do GEJÓW I LESB
wy nietolerancyjne wieśniaki?

Gość panna Trixy
ale mnie wnerwiają te kontrmanifestacje dbające o godność białego człowieka Polaka, krajana papieża największego. MŁOTY Z MŁODZIEŻY WSZECHPOLSKIEJ, dziwne, że to funkcjonuje w przyrodzie bo wszystko wskazuje na zanik mózgu!!!

obsciskiwanie na ulicy obojetnie czy sie jest homo czy hetero jest nieeleganckie i moze budzic niesmak. Mowie o zwyklym chodzeniu za rekę. Nie powiecie ze byloby tyle samo komentarzy w wypadku homo i hetero. Nie chodzi o popieranie, bicie brawa, po prostu o tolerancje, czyli praktycznie w takim wypadku obojetne przechodzenie obok , bez komentarza - chcialabym to widziec, hehe

Gość ale bzduryyyy
panna Trixy> Tak, widać to na przykładzie Amsterdamu, Berlina czy Sztokholmu... gwarantuję ci, że tam niema "łysych debili" bo policja zaraz się nimi zajmuje w ramach poprawności politycznej. I jaki efekt? Taki, że parady są tam organizowane 2 razy w roku + różnego rodzaju święta pokroju "dni kultury homoseksualnej", "dzień walki z nietolerancją" i innego rodzaju bzdury, które są pretekstem do wyjścia pedałów na ulicę.

Gość i mnie to też irytuje
Dokładnie Polska to normalny kraj tolerancyjny. Jeśli ktoś jest pedałem to czy jest gdzieś dyskryminowany? Czy prawo mu czegoś zabrania? NIE! Oni sami tworzą sobie problem nietolerancji bo chcą wywalczyć dla swojej grupy przywileje.

Gość evr
Pedałów powinno się zamykać w obozach. Może to jest kontrowersyjne, ale jest to najskuteczniejsze wyjście z problemu. Jest to grupa niebezpieczna która podburza tylko społeczeństwo i tworzy problemy!

Gość panna Trixy
Sam widzisz, nie są to marsze tolerancji a parady :D Możecie sobie co poniektórzy tu pluć i dziwić się zjadliwie, a to i tak będzie miało miejsce. No chyba, że nie możecie się doczekać kolejnego A.H. niesławnej pamięci :o Chociaż on już próbował i nie bardzo mu wyszło Durna młodzież wszechpolska - zaatakowali policjantów

bąk w windzie mi przeszkadza, bo smierdzi, a dwaj spokojni homosie nie. Najbardziej mnie ubawily argumenty, ze nie godzi sie robic takiego marszu w miescie krolewskicm i papieskim. Na temat papiezy w ciagu wiekow sie nie wypowiem - ale co do krolow - taki sam procent homo jak i u reszty spolecznstwa hehe - chocby Leszek Bialy, Henryk Walezy, Wladyslaw Warnenczyk

evr - nawet jak zamkniesz w obozach to i tak bedzie sie rodzic nadal tyle samo ptocent, bo przeciez rodza sie w rodzinach hetero. Moga sie urodzic w twojej

Gość ale bzduryyyy
panna Trixy>> Wybacz, ale jak dla mnie reprezentujesz poziom typowy dla różowych bojówek. Widać to chociażby na podstawie porównywania przez ciebie wszystkich, kto niekoniecznie się onanizuje na słowo "homoseksualista" do fanów Hitlera To naprawdę żałosne :-O Swoją drogą, słyszałaś o prawie Godwina? http://pl.wikipedia.org/wiki/Prawo_Godwina

Gość do wora wór do jeziora
Dziś parady i marsze tolerancji dla homoseksualistów a jutro parady i marsze tolerancji pedofilów, zoofilii, nekrofilii... To zmierza właśnie do tego! I jeśli dygnitarze Europy nie zmądrzeją i nie wezmą tego całego towarzystwa za mordy i nie uspokoją go to tak właśnie się to skończy! W Europie zapomniano co znaczy słowo tolerancja i postawiono znak równości między nim a słowem popieramy.

Gość panna Trixy
geje i lesbijki - nie manifa - nie Ciekawe czy na marszu wolnej konopi też będą protesty???

Gość evr
ale tez nikt na autorke evr - nawet jak zamkniesz w obozach to i tak bedzie sie rodzic nadal tyle samo ptocent, bo przeciez rodza sie w rodzinach hetero. Moga sie urodzic w twojej Ale ja nie chcę zamykać wszystkich. Jestem tolerancyjny wbrew pozorom, tylko tolerancyjny w starym dobrym znaczeniu a nie w tym jakie jest dziś promowane. Jak ich raz pozamykać dla przykładu to ci nowi co się będą rodzić będą spokojniejsi bo się będą bać.

Gość panna Trixy
do wora wór do jeziora, tak światli ludzie jak ty i tak nie zmienią swego zacnego światopoglądu, który jak mur najtrwalszy jest nie do przebicia. Twoje dzieci pewnie też już umysły mają odpowiednio sformatowane, no chyba zadbałeś o to! Więc co się martwisz o pozostały motłoch?? A może weź sprawy w swoje ręce, pierwszy rzuć kamień, pokaż im!

Wiesz.. mi o wiele bardziej przeszkadzają rasta-gówna którzy palą maryhę i chcą ją zalegalizować :O , to oni wplątują w to młodzież itp...ich z całą chęcią sie z tej ziemi pozbedę , fakt ze oni są najbardziej tolernancyjni dla wszystkiech i nic im nie przeszkadza , ale mi oni przeszkadzają i ich glupie hasla :O A geje co oni mi przeszkadzają zyją se i zwisa mi to

beda sie bac - a nie wiesz evr, ze agresja wywoluje agresje? Chocby psy warcza i gryza wtedy, kiedy sie boją. Jakby ludzie olewali problem homo, to geje by nie byli tacy glosni, bo niby o co by mieli walczyc i z kim.

evr-dla mnie to ty jesteś kolejną zyebaną męską ciotą na babskim forum, tylko was stąd wytępić ogolnie żal mi takich jak ty co siedza na forum dla kobiet :O tyle w temacie