Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z--irytowana

marsz tolerancji w krakowie

Polecane posty

Gość ale bzduryyyy
Tak, ktoś chce zalegalizować marihuanę ponieważ wierzy, że rządowa prohibicja gówno daje- straszneeeeeeeee :-O To ja ci powiem, droga Katarzyno Cholewa Zalewa, że ja jestem jeszcze gorszy- chcę zalegalizować wszystkie narkotyki łącznie z heroiną, amfą, ekstazy czy co tam chcesz... :classic_cool:

Gość do wora wór do jeziora
cytuję "A geje co oni mi przeszkadzają zyją se i zwisa mi to" Właśnie żeby se tylko żyli to i mi by nie przeszkadzali. Problem że oni sobie nie tylko żyją, chcą nam tylko manifestować swoje dewiacje i to mi przeszkadza.

tak naprawdę marzę o wielkim gejowskim kohones świdrującym, mój odbyt :)

Gość ale tez nikt na autorke
tiaa, co mi zrobi gej, albo lesbijka? - nic. Ale jak za mna lazil narkoman domagajacy sie kasy na dzialke to chwala Bogu ze policjant byl blisko, facet byl nieprzytomny i zdolny do wszystkiego. Potem zreszta zarzygał ulicę..

TAk jak brak argumentów to najlepiej się podszyć. Poziom tego forum to dno.

Gość panna Trixy
a już chociaż nieszczęsną marihuanę zostawcie w spokoju (marihuana potem hera i do piachu. Jaaaasne)

parada jest raz na rok pewnie i na 2 ulicach moze. Przejdzie i pojdzie, przypadek, zebys na nia trafil, wiec o co dramat?

Gość panna Trixy
najpierw geje potem nekrofici i po pięknym polskim społeczeństwie :o

Gość panna Trixy
A ciebie cholewa co znowu zalewa :D

Gość ale bzduryyyy
Katarzyna Cholewa Zalewa> Przykro mi moja droga- nie popalam, nie wciągam, nie wstrzykuję sobie do krwiobiegu heroiny itp :classic_cool: Słowem: nie zażywam żadnych substancji odurzających, nazywanych potocznie narkotykami... sporadycznie pijam tylko alkohol ;-) Rozumiem, to dla ciebie szok, że ktoś może sprzeciwiać się amoralnej rządowej prohibicji narkotykowej i jednocześnie samemu nie ich nie konsumować :-D :classic_cool:...

3 moich znajomych zacpanych trafilo do piachu, a zaczynali od marihuany... Ten kto bierze ZAWSZE mowi ze nad tym panuje, bez wyjatku!!

Gość panna Trixy
To jest zwyczajne pier***olenie. A ilu jest ludzi palących marihuanę i nie sięgających po tzw. twarde narkotyki???? O wiele więcej!!!!

Gość ale bzduryyyy
Mi się wydaje, że ci twoi znajomi zaczęli raczej od alkoholu :-O

Gość ale macie fajnie
Przeciez oni nie demonstruja tego, co robia w lozku tylko to, ze sa, kochaja sie i chca sie upublicznic, przyzwyczaic ludzi do siebie. Niestety w Polsce o gejach wciaz sie mysli tylko jako o seksie analnym, a przeciez ci ludzie oprocz uprawiania seksu chca po prostu sie kochac, moc trzymac za reke, mieszkac razem i byc tolerowani jako pary mesko-meskie, damsko-damskie.

procentowo wiekszosc ludzi siegajacych po twarde ma za soba marihuanę. Od twardych na ogol nikt nie zaczyna. Maryha to taka przygrywka, nie zawsze musi isc dalej, ale wiadomo, ze poprawiac nastroj chce sie coraz bardziej, noż proste to przeciez i nie przeze mnie odkryte.

Gość zdaniem Lesbiki
Jestem lesbijką i mi się te całe parady nie podobają. O mojej orientacji seksualnej wie moja rodzina, wiedzą moi znajomi i nikomu to nie przeszkadza, a ja nie odczuwam potrzeby manifestowania swojej orientacji całemu światu. Jestem jaka jestem i to jest moja sprawa jaka jestem, nie chce żeby ktoś mi zaglądał do łóżka z kim się bzykam. Wydaje mi się nawet że te całe parady robią homoseksualistą krzywdę, irytują ludzi i nastawiają ich przeciwko homoseksualistą, ludzie zaczynają kojarzyć homoseksualistów z denerwującymi ich paradami, przy czym piszę tu o normalnych ludziach nie o tych co z wózka wypadli jak byli mali. Parady denerwują ludzi. Gdyby homoseksualiści nie robili tego szumu koło siebie to by nikogo nie denerwowali, żyli by sobie normalnie nikomu nie przeszkadzając. Ludzi nie zwracali by uwagi jak dwaj faceci czy dwie kobiety chodnikiem idą trzymając się za rękę, a od namiętnego okazywania uczuć to nie są miejsca publiczne i namiętne całowanie się w miejscu publicznym tak par homo jak i hetero to zwykły brak kultury.

zgadzam sie ze zdaniem lesbijki, wprawdzie mi takie marsze nie przeszkadzaja, ale gdybym byla homo, nie bralabym udzialu - bo co to da, oprocz nakrecania wrogów? Tych sie nie przekona, a komu to wisi, nie potrzebuje ogladania marszów. No, ewentualnie me chodzi pokazanie,ze takich ludzi jest duzo. Ale ludzi sa rozni. Moj znajomy gej tez na cos takiego nie chodzi .