Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zagubiona w nim

Odbiłam faceta ciężarnej kobiecie

Polecane posty

Gość i co duman jestes z tego
?? ty sieroto !!! nie pelna swiadomosci...mam nadzieje ze ktos tobie tez tak w przyszlosci zrobi :)

Gość Zagubiona w nim
On cały czas twierdził, że to może nie być jego dziecko, lub że to była wpadka kontrolowana. Powiedział , że ją kochał ale ona wszystko zniszczyła. Zarzekał się, że nie kocha jej już i ważna jestem tylko ja. Teraz widzę, że się ode mnie odsuwa, zaczyna mnie unikać. Dlatego podejrzewam , że go coś ruszyło. Dodatkowo to jej imię wypowiedziane przez sen. On o niej myśli a ja się boję, że będzie próbował nawiązać z nią kontakt. Wiem , że nie jestem w porządku w całej tej sytuacji , ale ja go znałam pierwsza od niej. Zakochałam się w nim wcześniej i dlatego wykorzystałam sytuację by go odbić.

Gość doradzcie mi prosze
musisz zrozumiec, ze to, ze sie jej wyparl bylo spowodowane strachem przed odpowiedzialnoscia i checia podniesienia cie na duchu. nic wiecej. gdyby jej nie kochal to by z nia nie byl.

Gość muchozol
toż to temat dla Springera

Zejdźcie z Niej do cholery ! Facet też ma mózg ! Co z tego, że Go kusiła ? Ma swój rozum i powinien się oprzeć . Proste i logiczne . Obwiniacie Ją, a u Niego nie znajdziecie winy ...Zagubiona... moja rada jest taka : UCIEKAJ PÓKI MOŻESZ ! Pomyśl o tym, że nawet wtedy, gdy wszystko pomiędzy Wami się ułoży, będziecie parą, cukier, lukier, czekolada, facet wywinie tan sam numer . Inna zamacha mu dupą tak, jak Ty rok temu i będzie ten sam dom na innych deskach . Kobiety są raczej stałe uczuciowo - faceci natomiast myślą jedynie narządem rozrodczym ; ]

co to znaczy wpadka kontrolowana. W milosci wszystkie chwyty dozwolone , ale nie mozna budowac swojego szczescia na czyims nieszczesciu

Gość kjni
nauczcie się pisać, buraki. kondoM, tam jest MMMMM na końcu, a nie N! A autorka zrobiła niezłą prowokację. A jeśli to nie prowokacja, to jest bezgranicznie pusta.

Gość doradzcie mi prosze
ja tez sie z tym zgadzam. facet jest do bani. mozna nim manipulowac. nie ma wlasnego zdania. co to za zwiazek z kim takim i dzieckim w tle ktore niczemu winne nie jest. kiedy bedzie mial dziecko z toba zrozumie co stracil.

Gość Zagubiona w nim
To nie jest prowokacja. Sama nie odejdę od niego. Jedyna nadzieja w tym , ze ona go nie będzie chciała. Kocham go i nie wyobrażam sobie być z kimś innym.

Gość kjni
czereśnia i myll, ona jednak namawiała go, by ją zostawił, świadomie go uwiodła. Wiem, facet ma swój rozum, ale panna wiedziała jak zakręcić. Omotała go, koleś w szoku z powodu tej ciąży, dał sobie wmówić. Dziewczyna jest bez skrupułów i sumienia, skoro z premedytacją zabrała dziecku ojca. Mnie się wydaje, że koleś spanikował, łatwo mu więc powiedzieć, że tamtej nie kocha, że dziecko nie jego... Tchórz i tyle. A autorka jest go warta.

facet ma mózg, chociaż akurat ten wątpie zeby miał..a ona to może swięta??!! bo sie zakochała pierwsza?? buhhhaaa..dobre sobie..ona mózgu nie ma?? nie wiedziała kogo bierze i na co się pisze??? robiła wszystko świadomie i z premedytacją mając gdzieś że tamta panna w ciąży..i niech nikt nie mówi że tylko tamten prymityw winny a tu biednej dziewczynie trzeba pomóc bo może go stracić..jedno warte drugiego

Gość doradzcie mi prosze
z znajomych wiem, ze on o dziecko i tak sie upomnie przedzej czy pozniej. najpozniej w chwili kiedy bedzie mial kolejne dzieci. jesli ma sumienie to stanie sie to wczensiej. a wtedy nie bedzie miala nic do gadania.

Gość RoXXX
dziewczyno, zdecyduj sie bo najpierw pisalas, ze jej nie kochal, pozniej, ze tak. wiec jak to jest? :/

Gość Zagubiona w nim
Manipulowałam nim na początku, ale przecież w miłości i na wojnie każdy chwyt jest dozwolony. Wybrał mnie a nie ją , byliśmy szczęśliwi i chcę by było tak dalej. Dacie mi jakąś w końcu konkretną radę, żeby go nie starcić?

Gość zarr
szmata i kurwiarz, dobrze sie dobraliscie:D

Gość dwóch kretynów się dobrało
facet to kretyn jakich mało z ciebie też niezłe "ziółko". A jeśli pytasz czy może go przyjąć-ja bym nie przyjęła, ale nie takie rzeczy ludzie sobie wybaczają więc jest to bardzo możliwe tym bardziej ze facet mysli o niej i to widać bardzo intensywnie skoro przez sen wypowiada jej imię-moim zdaniem dni waszego związku są policzone:D

Gość doradzcie mi prosze
jesli chodzi o mnie to nie kochal obecnej tylko ta z dzieckiem caly czas., tylko wolal sie tego wyprzec ze strachu i bylo mu tak wygodnie.

Gość RoXXX
hahahaha ty sobie zartujesz?od kogo chcesz rade?wszyscy sa przeciwko tobie wiec zapomnij

Gość Zagubiona w nim
RoXXX na początku gdy był z nią wydawał się w niej zakochany. Mówił , że ją kochał ale ta wpadka zniszczyła wszystko. Potem jak byliśmy juz razem zapewniał mnie, że ona nie ma dla niego już żadnego znaczenia. A teraz wiem, że o niej myśli. Nie wiem czy ją nadal kocha, ode mnie się odsuwa.

prowokacja, panna gubi się w zeznaniach. Skoro twierdzi, że to nie jego dziecko to jak się o nie upomni? Debil, rozwali dziecku świat jak troszkę podrośnie? Nagle zjawi się wzorowy tatuś? Powie, cześć jestem twoim tatą, chodźmy na spacer i co? Matka zgodzi się z uśmiechem na ustach a dziecko przyjmie go tak, jakby zawsze ojciec był w jego życiu? Na moje oko autorka ma 15-16 lat i strasznie się nudzi, bo głupoty wymyśla.

Gość kryształowa cukiernica
właściwie chyba wszystko o sobie już przeczytałaś, ale i ja dołożę parę garści - chociaż takie kurwiszcze powinno zaliczyć je dosłownie. Jesteś cyniczną, głupią, złą dziwfką, która zasłużyła, żeby w życiu spotkało ją to samo i jeszcze więcej. Zresztą na pewno tak będzie i szczerze ci tego życzę. Facet był podatny na twoje zagrywki, bo zwykle przy pierwszym dziecku się panikuje. Schował głowę w piasek, a właściwie w twoje majtki i miał - zapewniam cię, że tylko na chwilę - wszystko z głowy. Podwójnie obrzydliwe jest to, że wiedziałaś, że ona go kocha. Krzywda wyrządzona dziewczynie w ciąży - to krzywda wyrządzona niewinnemu dziecku!, a tego los ci nie wybaczy! Ona - ta kobieta z czasem zapomni, da sobie radę, a ty zawsze będziesz zła, zła!, zła!!- warta jedynie pogardy!! Oby los srodze ci za to odpłacił suko!

Gość Zagubiona w nim
Ja mam sama wątpliwośc , czy on nie wypierał się tego dziecka, bo tak mu było wygodniej. Z tego co on mówił , to ona nic od niego nie chce, nie załozyła mu sprawy o alimenty i o uznanie go jako ojca.

A co do rady... Nie jestem w stanie jej udzielić, bo nie jestem takim skurwysynem jak on, toteż nie wiem co też może siedzieć takiemu w głowie. Z jego zachowania wynika, że być może żałuje wyboru. Odsuwa się, bo prawdopodobnie zrozumiał swój błąd i kogo tak naprawdę kocha. Tamta wyjechała, więc on nie widzi szans za bardzo i się podłamał. Ale to tylko spekulacje. Piszesz, że tamta jest stara i brzydka... Cóż, uważaj, księżniczko, bo dla niego i wielu innych może być piękna. Tak samo jak Ty dla kogoś możesz być szkaradą. Świadomie namieszałaś mu w głowie, świadomie go uwiodłaś, jemu było tak wygodniej, bo przestraszył się odpowiedzialności. Jeśli naprawdę kocha tamtą i będzie miał szansę do niej wrócić, to nijak go nie zatrzymasz. A jeśli u tamtej nie będzie miał szans, to zostanie z Tobą (też do czasu aż się znowu porządnie zakocha). A wiesz dlaczego? Bo tak mu będzie wygodnie, po co szukać przygód, skoro może mieć seks bez bajerowania następnej panienki?

Gość dwóch kretynów się dobrało
w moich oczach taki facet ja twoj byłby skonczony jako człowiek,mężczyzna i jakkolwiek ( i nawet nie z tego względu ze byłoby mi żal tamtej tylko to znaczyłoby że facet nie sprawdzi w jakiejkolwiek poważnej sytuacji)a ty się cieszyłaś że odszedł od tamtej-masz rozum ptaszka:O

To świadczy, że tamta kobieta ma prawdziwą klasę i jakiś honor. Nie dziwię się, że nic od niego nie chce, nawet alimentów. Skoro on zakwestionował swoje ojcostwo - czyli de facto nazwał ją puszczalską, która nie wie kto jej zrobił dziecko i próbuje złapać jego: biednego, zagubionego misia - to tej kobiecie należą się pokłony.

Gość baba_jaga_chate_ma_zpiernika
bo jest madra kobieta a on jest beznadziejnym mezczyzna, a wlasciwie nie jest mezczyzna wcale. mezczyzna nie zostawia kobiety w ciazy i nie gada naokolo ze to nie jego dziecko, na litosc boska! a nawet jak juz sie zakochal w tobie to powinien sie interesowac swoim dzieckiem bo skoro je zrobil to niech ponosi konsekwencje! w koncu jest ojcem. bardzo mi zal tej kobiety i dziecka i ciebie tez mi troche zal bo taki facet jest nic nie wart. powiedziec ci, co sie zmienilo? dziecko przyszlol na swiat a wtedy niektorym facetom sie odlblokowuje w glowie i czuja sie ojcami, gdyby on byl przyzwoitym czlowiekiem to sam by dobrowolnie placil na utrzymanie dziecka

Gość ofermm a
"Omotała go, koleś w szoku z powodu tej ciąży, dał sobie wmówić." biedny miś, właściwie trzeba by mu współczuć, nie? ja nie wiem czy to tylko fikcja literacka czy faktycznie facet może być takim bydlakiem.

Gość szczerosc to podstawa
witam Skoro jestes z kimś kto zrobił taką krzywdę dziecku to nie wiem jaka jestes osobą? nie chce Cię oceniac i nie bedę tego robiła,ale pomyśl ze jesli zostawił kobietę z dzieckiem to kiedys moze znalezc sobie jakąs młodą,ładną pannę a Ciebie zostawic z dzieckiem cz mu wybaczy to całkiem możliwe...idiotek na swiecie nie brak ale zycze powodzenia... nawet jak bedziecie razem to nie utrudniaj mu kontaktów z dzieckiem bo ta istota nie jest niczemu winna i nie powinna ponosic odpowiedzialnosci za błędy rodziców. pozdrawam jak zawsze szczera

Gość Mozliwe ze jestem strona w tej
całej sprawie. Nie bede cie jednak wyzywac, bo zrobili to juz inni. Jesli masz troche rozumu i ludzkich odczuc to kiedys zrozumiesz co zrobilas. On tez zrozumie. Jesli ten faect, o ktorym piszesz, jest facetem , o ktorym mysle....to tak....kochalam go i .... kocham nadal. Nie wiedzialam o twoim istnieniu. Teraz wiem Dzięki ci za ten topik i zycze szczescia :) z nim Ps. W jednym cie nie oklamal........nic od niego nie chce jesli chodzi o kwestie finansowe i udowadnianie mu ojcostwa. mimo wszystko zycze mu jak najlepiej. ...nie obawiaj sie...nie znajdzie mnie