Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zagubiona w nim

Odbiłam faceta ciężarnej kobiecie

Polecane posty

aha, autorko jakim prawem oceniasz, że to był związek bez przyszłości? Bo ona jest od niego starsza? I co z tego? baba jaga - dokładnie. Facet staje się ojcem w momencie, gdy bierze dziecko na ręce. Oczywiście emocjonalnie staje się ojcem, bo fizycznie to jest nim już 9 m-cy wcześniej. Mężczyzna uczy się miłości do dziecka. To nie jest tak jak u kobiet, że działają hormony, że kobieta nosząc dziecko pod sercem już je kocha, bo je czuje. Dla faceta to jest sprawa trochę abstrakcyjna. Wiem po sobie - wiedziałem, że będę ojcem, cieszyłem się jak wariat, byłem przywiązany do tego rosnącego brzucha żony, ale ojcem poczułem się dopiero, kiedy wziąłem Maję na ręce. Z Szymkiem było to samo, ale już miałem doświadczenie. Nie wyobrażam sobie być świadomym ojcostwa i jednocześnie nie widzieć dziecka, nie znać go, odrzucić myśl jego istnienia.

Gość baba_jaga_chate_ma_zpiernika
Giovanni, dziekuje, napisales wlasnie to, co chcialam przekazac :)

Gość Mozliwe ze jestem strona w tej
zniklas autorko ? :D

no to teraz chyba musisz uważać... żeby nie wpaść, droga autorko:D:D:D

Gość kryształowa cukiernica
i jeszcze jedno ci powiem autorko czy z nim będziesz, a właściwie on z tobą (w co wątpię) czy nie - ZAWSZE będzie właśnie ciebie winił za TAMTO.. Przejebałaś sobie życie i dobrze! -------> Możliwe, że.... szczerze? duma dumą, honor honorem (gratuluję postawy!!), ale ja DLA ZASADY nie darowałabym i umiliłabym życie dupkowi na całego. Alimenty są nie dla Ciebie - ale dla Twojego Dziecka! Egzekwowałabym z całą konsekwencją - przy jednoczesnym ograniczeniu kontaktu z dzieckiem w całości. Życzę powodzenia:D

i jeszcze jedno znamienne - WSZYSCY są przeciwko autorce - to budujące!

Gość takie tam duperele
Świetna z was para: beznadziejny kutas i pospolita kurwa. Czeka Cię dokładnie to, co spotkało tamtą kobietę :D

O dobre! kutas!

Gość a ja nieeeeee
pierwsze określenie jakie mi się nasunęło po przeczytaniu pierwszego postu autorki to co za ku.... z niej :o i niech mi ktoś powie, że przyjaźń damsko męska istnieje :o wiesz co autorko, obyś oberwała za takie świństwo, nawet chłopaka tak urobiłaś, że wyparł się własnego dzieciaka, sorry za określania ale szmacisko z ciebie :o

Cukiernico, jesli tu mowa o nim , a wszystko na to wskazuje, to chce sie odciac szeroka kreska od niego...tak jak on to zrobil ze mna wczesniej....moje nerwy i czas nie sa warte alimentow , od ktorych pewnie by sie uchylal. zreszta one nie zastapia dziecku milosci ojcowskiej. sa sprawy, o ktorych on sie juz nie dowie, bo sam tak zadecydowal. Nic nie zostanie wyjasnione a oni niech sie gryza w swoim sosie. Jednak przesiadywanie na kafe , to nie byl zmarnowany czas.......

--------> Możliwe.. Masz klasę dziewczyno, wiem nie zawsze chodzi o pieniądze.... Możesz być z siebie dumna, życzę Ci wytrwałości w pokonywaniu trudności, bo - jak to zwykle bywa - będziesz je miała i niech małe chowa Ci się zdrowo! :D

Gość a ja nieeeeee
Mozliwe ze jestem strona w tej - jesteś mądra kobieta, życzę wytrwałości i wszystkiego dobrego, kiedyś zapomnisz o uczuciu do tamtego dupka i pokochasz kogoś innego a on będzie kochał Twoje dzieciątko jak własne :)

Gość a ja bym się wcale nie zdziwi-
ła gdyby się okazało, że wcale nie jesteś stroną w tej sprawie. Można się zdziwić ile jest identycznych historii. Kiedyś na jednym topiku czytałam zwierzenia jednej kochanki, ktora wypisz wymaluj pisała o mnie i romansie z moim mężem. Tyle tylko, że ja mieszkam na wschodzie a ona we wrocławiu :-). Zgadzał się wiek, dzieci jego czyny, nawet mój zawód :-D.

Gość takie tam duperele
A bo to jeden kutas na tym świecie? Mnie też mąż zostawił gdy byłam w ciąży z drugim dzieckiem. Wolał kochankę a dziecka się wypierał. Syn urodził się martwy. Dlatego dobrze wiem co przechodzi tamta ciężarna przez tą sukę, która stworzyła ten topik, i jej kochasia. Szkoda słów na taki rynsztok.

przecież tu nie chodzi o konkretny przypadek, tylko o postawy ludzkie... tak czy inaczej on jest fiutem, a tamta druga zwykłą dziwfką - obojgu należy się zapłata "pięknym za nadobne", "tej pierwszej" - wszystkiego najlepszego!

moze to i nie o mnie chodzi, ale wszystko co ona napisala by sie zgadzalo. takich facetow niestety i bezwzglednych kobiet jest sporo :-o ...wiec moge sie mylic . dziwne tylko, ze tak szybko znikla , jak sie pojawilam na topiku :-o

Gość będzie coś dalej
a mnie jakoś się wydaje, że autorka to ta sama osoba co "strona w sprawie.." cierpisz na rozdwojenie jaźni?

Tobie sie wydaje , a ja bym chciala , zeby to byla tylko moja nadinterpretacja faktow i by o mnie tu nie chodzilo. z mojej strony nic wiecej juz tu nie bedzie

oboje jestescie nieodpowiedzialni. Wasze zachowania nie swiadczą za dobrze. Wiadomo, że z czasem uczucia słabną czego innego sie spodziewałaś?? A że gość jest niedpowiedzialny i niedojrzały wiec zostawi takze i Ciebie. Ale zwyczajnie też sama na to zas.łużyłaś. Na siłę nic sie nie da zrobić. Postaw się również w sytuacji jakbys to Ty była w ci.ąży i Ciebie zostawiłby dla innej. Mile prawda...?

Gość mas111
Co za facet, nawet nie chciał wiedzieć czy to jego dziecko!!! Pewnie, że ona może mu wybaczyć i moga tworzyć razem szczesliwa rodzine.... Wiesz mi, że kiedy w gre wchodza dzieci wszystko sie komplikuje, a to dlatego, że miłość do własnego dziecka jest znacznie wieksza niz np. do kobiety...

oj mnostwo takich facetow chodzi po swiecie. sama jestem w podobnej sytuacji. od faceta nic nie chce, ani pieniedzy , ani uwagi. mam swoja godnosc a on juz wielokrotnie pokazal ze nie chce tego dziecka, ma w dupie konsekwencje. zarzucal mi ze pewnie specjalnie zaszlam w ciaze... ja sobie poradze a on niech dalej zabawia sie z tymi swoimi \"przyjacioleczkami\"

Gość lelunkowa dziewczyna
Taka sama zdzira namieszała w moim życiu. Oby was piekło pochłonęło. A teraz tatuś po 6 latach przypomniał sobie że gdzieś w swiecie żyje jego dziecko. Teraz to nas może w dupę pocałować.

Gość żenujące to co piszesz
ja nie rozumiem jak można być taką podłą suką!!!! jak mogłaś perfidnie zabrać ciężarnej kobiecie ojca jej dziecka. szczerze cieszę się że on Cię zaczyna olewać - jest szansa że ciebie też zapyli i zostawi dla kogoś następnego.

Gość Ludzie to temat sprzed roku

Gość kot13
nic prostszego odebrać ciężarnej kobiecie faceta. zostanie to autorce policzone bo nie ma winy bez kary...

Gość Ludzie to temat sprzed roku
A niby ty te kare wymierzysz? Bo tak chcesz? Zapewniam cie , ze kupa ludzi zdradza, odbija i swietnie zyje. Nie ludz sie, splyn na ziemie. Tak naprawde to gowno mozesz im zrobic.

Gość kot13
ja karę?;-) dobre sobie:-) kupa ludzi zdradza to prawda:-) widzisz , kwestia jest tego rodzaju że w życiu zawsze jest tak, że trzeba posmakowac tego, co się zaserwowało- to się nazywa doświadczeniem:-)nie od tej samej osoby często ale w zupełnie innej konfiguracji:-) dzieje się tak dopóki człowiek nie nabierze rozumu:-)ja tylko mówię, że łatwiej jest odbić faceta ciężarnej kobiecie niż silikonowej miss albo zwiewnej nimfie bez problemów.po prostu łatwy łup i tyle:-)

Gość edkkkkakredddka
KUUUUUURRRRRRRRRRRWAAAAAAAAAAAA MAĆ ŻE TEŻ TAKIE SZMATŁAWCE CHODZĄ PO ZIEMI! ty NIEWYŻYTA JEEBANA SZMATOOO!!! OBZ ZDECHŁA! RZUCAM NA CIEBIE UROK! OBYS UMIERALA W SAMOTNOSCI!