Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klsksalsalal

CZY KTOS Z WAS ZNA JAKIES OSRODKI LECZENIA DEPRESJI BLAGAM

Polecane posty

Gość klsksalsalal

moja siostra ma depresje,ciagle spi,placze ma mysle samobojcze,czy ktos z was zna jakies sanatorium osrodek lecznia depresji??wiem,ze to pomaga...prosze napiszcie

Gość depresant_schizol
Nie ma zadnych dobrych osrodkow z tego sie nie wychodzi z tym sie zostaje do konca zycia...

Gość klsksalsalal
spierdlaja idiotko.ciesz sie,ze ty jestes zdrowa..tylko pamietaj kazdego to moze dopasc

najpierw to trzeba udać sie do lekarza psychiatry, depresje leczy się środkami farmakologicznymi i psychoterapią - zależy, jak mocno jest rozwinięta ale pierwsze kroki do psychiatry

Gość depresant_schizol
A co pomoga prochy na chorobe duszy?

jasne... cała psychiatria psu na budę... a leki psychotropowe czy ogólniej mówiąc, psychiatryczne to ściema moja mama też wyznaje spiskową teorię dziejów ;)

Gość depresant_schizol
Znam osoby leczace sie z depresji od lat. Tylko prochy im zmieniaja jak sie czuja gorzej. Lekarze sa od tego zeby tylko kase wyciagac poza tym co to za leczenie jak w kolko trzeba brac te prochy to uzaleznia niszczy organizm ma wiele skutkow ubocznych. I dokladnie to nic nie pomaga bo oni dalej czuja sie zle... jakos nie widze zeby cala ta psychiatria dawala jakies rezultaty. Jak jest zle to zmienimy leki i zapraszamy za miesiac. I tak w kolko.

to lepiej nic nie robić i poczekac na udaną próbę samobójczą, bo na tym nieleczona depresja sie kończy...

Gość depresant_schizol
"Leczona" tez sie tak konczy

Gość a ja wam powiem tak
mam za sobą epizod depresyjny i dwa lata psychoterapii. Gdyby nie te prochy jakie dostałam na początku nigdy bym nie podjęła terapii, "bo po co to i tak nic nie da". Ale dzis cieszę się zarówno z tego że podjęłam wtedy leczenie farmakologiczne jak i z tego, że dwa lata chodziłam tydzień w tydzień do terapeuty. Pomogło

Gość Arek81
Jeśli chodzi o ośrodki leczenia depresji mogę polecić Zieloną Klinikę k. Lublina. Miejsce oddalone od miasta pozwala na wyciszenie się. Tamtejsi lekarze bardzo mi pomogli, za co jestem wdzięczny. Pozdrawiam. Arek

Jeżeli jej stan jest ciężki i bezpośrednio sobie zagraża (samobójstwem), to lekarz psychiatra może ją skierować do ośrodka/szpitala bez jej zgody.