Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiaaaaa90-18

Wkur*ia mnie dziwne zachowanie przyjaciolki /

Polecane posty

Gość kasiaaaaa90-18

Moja przyjaciolka mne wkur*ia :/ Zawsze jak sie gdzies umowimy razem to ona w dzien spotkania wykreca sie ze ma cos tam do zrobienia i nie moze sie spotkac ...jak by to bylo 1 raz ale to sie powtarza juz wiele razy ..albo druga dziwna zecz jak chce wpasc do niej do domu to ona wszystko robi zebym do niej nie przyszla :/ Aha i nie jest tak ze ja sie nazucam bo to zawsze ona 1 proponuje spotkanie :/ moze to przez jej faceta ...ktorego nie trawie (straszny typ taki typowy gbur hmm sama nie wiem jak go nazwac moze bardziej pasuje do niego slowo wiesniakl ) jak myslicie czym jest spowodowane jej dziwne zachowanie ? smutno mi ze tak mnie olewa :(

Gość olibabka oli
to napewno chodzi o tego kolesia.on pewnie ciebie tez nie trawi, wiec ona nie chce napietej sytuacji

Gość kasiulaaaa
no ale ja nie chce sie spotykac z nim ale z nia ..zreszta jakby tak bylo to by mnie pierwsza nie zapraszala , ja sie szykuje a ona pozniej mi mowi ze nie moze sie spotkac :/

Gość kasiulaaaa
a tak swoja droga to dziwie sie jej ze ona z nim jest:/ choc z tego co mi mowi juz go nie kocha a jest to tylko przyzwyczajenie ...no bo to chyba nie jest normalne ze koles(23letni) od roku nie moze sobie znalesc pracy i jest na utrzymaniu rodzicow i chyba nie chce tego zmieniac ,moja kolezanke nigdzie nie zabiera tylko caly czas chce siedziec w domu :/ choc ona by chciala gdzies wyjsc ...no i zachowuje sie jak cham moj chlopak mi opowiadal ze jak razem rozmawiali caly czas poszczal bąki i powiedzial ze przy niej tez to robi :/