Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maly90

drętwienie ciała

Polecane posty

Witam mam 21lat uprawiam piłkę nożną i mam problem.Pokłóciłem się dzisiaj z dziewczyną jak wracałem autem do domu zacząłem szybciej i głośniej oddychać po chwili zaczęły mi drętwieć nogi i ręce a na końcu zdrętwiała mi twarz,miałem problemy z wyprostowaniem palcy u rąk i mówieniem.gdy sie uspokoiłem wszystko po woli wróciło prawie do normy pisze prawie ponieważ jeszcze przez kilka godzin czułem łaskotanie tak jakby od wewnątrz na twarz(pod skórą).jakiej choroby mogą być te objawy? może to tylko stres? proszę o szybkie pomoce bo nie chce się wykończyć

Gość to moze byc tezyczka
moze to wystapic np. przy bardzo silnym zdenerwowaniu "Objawy tężyczki są raczej charakterystyczne. Wśród nich można wymienić przede wszystkim skurcze mięśniowe- bywają one bardzo bolesne. Takie skurcze zwykle rozpoczynają się od rąk i rozprzestrzeniają się na cały organizm. Innymi objawami tego schorzenia mogą być: niepokój połączony z lękiem, „kołatanie” serca, mrowienie i drętwienie palców u rąk lub nóg, drżenie warg, migrena, podwójne widzenie, itp."

kołatanie serca, mrowienie i drętwienie palców u rąk i nóg, drżenie warg to miałem

Gość to moze byc tezyczka
no wiec wyglada na to, ze to wlasnie tezyczka, tez mi sie raz przydarzyla taka sytuacja. Mysle ze nie ma sie czym martwic, po prostu unikac stresów (w miare mozliwosci :) ).

wielkie dzięki już myślałem że zgon jest bliski