Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magda24krk

Byłam wczoraj na Marszu Tolerancji w Krakowie

Polecane posty

o co ci chodzi z tym Himlerem? czy ja pisalam,ze geje to ludzi genetycznie obdarzeni wieksza dobrocia? a talentu strategicznego i inteligencji Himlerowi chyba nie odmowisz? porownujesz wlamanie sie do kosciola z mordowaniem? faktycznie porownywalne nie wiedzialam o tym pastorze,potraktowano go niesprawiedliwie i na pewno nie powinien siedziec w wiezieniu. w koncu czytal tylko stary testament. gdyby czytal o tym,jak abraham chcial zabic syna w ofierze-stary testament pochwala jego bezgraniczne zaufanie do boga-nikt by nie podejrzewal,ze ow pastor popiera zabijanie swoich dzieci. tak wiec czytanie o nieczystosci seksu z ta sama plcia to tylko czytanie starego testamentu...a nie homofobia.

Gość do agais
Najpierw zdefiniuj różnicę, pomiędzy "dewiacją" a "orientacją seksualną"- tylko błagam, bez specjalnego naginania dla homosi :-D

agais padlo rowniez glupie porownanie homoseksualizmu do pedofilii.oczywiscie gej nie krzywdzi nikogo,pedofil krzywdzi dziecko,rece opadaja gdy trzeba to doroslym ludziom tlumaczyc tak oczywistych prawd nikomu nie musisz tłumaczyć :O nie o obiekt preferencji tu chodzi. homoseksualizm jest takim samym zaburzeniem jak pedofilia, bo oprócz obiektu to czym tak naprawdę się różnią?

Gość do agais
Aha agais, czyli twierdzisz, że za cytowanie fragmentów biblii n/t homoseksualizmu (a biblia odnosi się do tej tematyki jednoznacznie negatywnie) powinna być kara więzienie- gdyż to HOMOFOBIA? Gratuluję ci moja oświecona i tolerancyjna osobo. Może zaproponujesz też obozy pracy i specjalne obozy koedukacyjne??

dendrofilia nie rozni sie niczym od seksu z wlasna poduszka.czy to dewiacja? jesli ktos sie zakocha w tym drzewie to chyba tak,ale nie jestem pewna,hihi. no wlasnie to chyba najwazniejsze,czy cos innym ludziom szkodzi czy nie. to chyba w ogole wyznacznik tego co dobre i zle. jak moze byc to dla ciebie drugorzedna kwestia? pedofil krzywdzi,gej nie.

Gość wejdź na gejowskie forum
geje wolą młodych, niepełnoletnich chłopaczków i chętnie rypaliby dziecko, ale boją się kosekwencji prawnych

dla mnie to oczywiste,ze wlasnie udowodnilam dlaczego porownywanie pedofilii i hohoseks. jest glupie. a ty udowodnij dlaczego wg ciebie siedza w jednym worku!

Gość do agais
O odwołuję- źle przeczytałem

Gość =-0o9iuytrew
Pedofil krzywdzi bo obiekt jego zainteresowania jest jeszcze niedojrzałym dzieckiem skuszonym cukierkami, gej nie krzywdzi bo obiekt jego zainteresowania jest takim samym gejem jak on i wie co robi. To jest jedyna różnica, w reszcie zarówno pedofilia jak i homoseksualizm to takie same dewiacji.

Gość do agais
Skoro jest to głupie, to zdefiniuj różnicę pomiędzy orientacją seksualną (do której zaliczasz podobno też homosi) a dewiacją/parafilią!!! Obejrzyj sobie też to: http://www.youtube.com/watch?v=Y3uIGJbOSIM

wypowiedz z 13.49 sily nie mam na takich zapalencow jak ty. doslownie 3 minuty wczesniej pisalam cos dokladnie odwrotnego niz mi zarzucasz. o 13.46

a wejdz sobie na wikipedie,po co mam to tu wypisywac,Jezu!...

Gość do agais
A ja jednak liczę na twoją defincję :classic_cool:

no ale czy to nie jest najwazniejsza rzecza? roznica? jedyna rzecza,ktora sie liczy? NIE KRZYWDZIC INNYCH LUDZI???????????? czy wszystkie religie,prawa,nauki,nie sprowadzaja sie do jednego:nie krzywdz innych????????

Gość do agais
Jeśli wysuwasz jakąś teżę ad "pedofilia to zupełnie coś innego niż homoseksualizm" to dobrze byłoby ją umieć podtrzymać... Zdefiniuj mi te znaczące różnice pomiędzy dewiacją a orientacją

Gość porównywać lesnijkę albo geja
do pedofila to trzeba byc DEBILEM i tyle w temacie do czubków cie powinni zabrać bo masz coś z łbem

Gość do agais
Czyli kontakty oralno-analne (sranie do buzi i połykanie fekali) również jest normalnym zachowaniem seksualnym vel orientacją ponieważ przy tym nikogo się nie krzywdzi :classic_cool:???

Gość do agais
porównywać lesnijkę albo geja> tak, wal obelgami dalej. Śmieszne, że żaden obrońca pedałów nie potrafi wytłumaczyć tego paradoksu...

Gość =ASDFGHJ
Nie krzywdzi i to jest jedyny powód dla którego można gejów tolerować. TOLEROWAĆ. Od razu proponuję przyjaciołom i sympatykom gejów zapoznać się z definicją słowa tolerancja. Bo niektórzy z was nie wiedzą co to słowo oznacza.

agais a ja polecam abyś wyszukała w googlach definicję NORMY, wtedy odpowiesz sobie,dlaczego w naszym społeczeństwie nie są aprobowane związki homoseksualne

Gość =ASDFGHJ
13:58 [zgłoś do usunięcia] porównywać lesnijkę albo geja do pedofila to trzeba byc DEBILEM i tyle w temacie do czubków cie powinni zabrać bo masz coś z łbem Jeśli brak argumentów w dyskusji to najlepiej zastosować rzetelne wyzwiska. Brawa dla pani/pana za inteligencję.

Gość do agais
Agais liczę na odpowiedź... rozumiem, ze spasowałaś? :classic_cool:

ok...parafilia,dewiacja,zboczenie charakteryzuja ludzi,ktorzy aby osiagnac satysfakcje seksualna musza krzywdzic innych,np. zmuszajac ich do seksu,ogladania,zadajac im bol,albo same lubia gdy zadaje im sie krzywde,lub same sobie zadaja krzywde. dewianci to rowniez fetyszysci,ktorzy nie osiagna satysfakcji bez jakiegos konkretnego przedmiotu,lub konkr. sytuacji. dewianci czesto nie sa w stanie osiagnac zblizenia emocjonalnego,czynnosci seksualne sa czesto zupelnie oddzielone od sfery emocji. moglabym pisac i pisac... zajrzyj do jakiejs ksiazki po prostu. gej to nie dewiant i tyle. ani nie krzywdzi nikogo,ani jego seksualnosc nie jest oddzielona od emocji,nie sa tez niewolnikami zadnych fetyszow ani urojonych wyobrazen,no nic wiecej mi w danej chwili nie przychodzi do glowy

Gość wkrótce prymitywy będą tępieni
tak jak z antysemitami się z wami zrobi porządek http://www.dziennik.pl/wydarzenia/article377892/Kto_grozi_gejom_dostanie_piec_lat_odsiadki.html#reqRss stop rasizmowi, homofobii i nietolerancji I JESZCZE APEL BISKUPA "- Gejów trzeba traktować z należną godnością, a do samego zjawiska homoseksualizmu trzeba podchodzić z szacunkiem i delikatnością - autorem tych słów jest metropolita lubelski Arcybiskup Józef Życiński, który upomina Polaków, by nie obrażali homoseksualistów." http://www.tvn24.pl/-1,1599958,0,1,abp-gejow-traktowac-z-delikatnoscia,wiadomosc.html --------- no i co prymitywy, rura mięknie? :) :P

Gość do agais
Czyli sranie do buzi partnera jest jak najbardziej normalnym zjawiskiem w seksuologi człowieka, ponieważ nikt nikogo nie krzywdzi? :-)

a nie spasowalam,po prostu pisalam przez ten czas

Gość nowa definicja agais
hahahah

alez nie. sranie komus do buzi-nawet jesli ta osoba sie na to godzi- jest po prostu niebezpieczne dla zdrowia i naraza podatnikow na wizyty takiejze osoby u lekarza. a wiec krzywdzi kogos. nie pochwalam:D

z wikipedii: Dewiacja społeczna – odchylenie od reguł działania społecznego, postępowanie niezgodne z normami a także z wartościami przyjętymi w społeczeństwie lub w grupie społecznej. Zachowania dewiacyjne nie są jednoznacznie interpretowane i ich określenie jest zależne od przyjętych systemów normatywnych w danym społeczeństwie. W niektórych ujęciach teoretycznych definiowane jest relatywistycznie jako zachowanie, które zostało przez społeczność zdefiniowane jako dewiacyjne. Pojęcie to upowszechniło się wpierw w socjologii amerykańskiej, dla odróżnienia od określenia patologii.

wkrótce prymitywy będą tępieni-> a jak myslisz dlaczego biskup apeluje :classic_cool: nie od dziś wiadomo ,że księża lubia posuwać ministrantów ,, więc broni swoich :classic_cool: