Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taaka jedna z dalekaa

ale numer...

Polecane posty

Wczoraj kochalam sie z chlopakiem po dlugiej przerwie (okolo miesiecznej). Pierwszy raz wszystko super. Za drugim razem (po okolo 3 h) w trakcie mu opadl... Zdarza sie to drugi raz. Czy to juz powod do niepokoju? Uzywamy gumek, on twierdzi, ze za drugim razem ma gorsze czucie. Kiedys nie mielismy tego problemu... (bralam tabletki). Co robic? On jest tym bardzo zestresowany... Czy mam sie niepokoic ta sytuacja? Dodam, ze facet ma 27 lat.

Gość rzeczywiscie
bardzo powazna sprawa ......to juz koniec zycia najlepiej strzel se w leb :o

do ynteligentna który zostawil komentarz - masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem, autor postu pyta jedynie czy jest to powód do niepokoju, a strzelić w łeb to rzeczywiście sobie można, czytając tego typu odpowiedzi. EOT Moim zdaniem nie masz powodu do niepokoju, po prostu chlopak nie jest przyzwyczajony do prezerwatyw, zawsze jego odczucia byly intensywniejsze... przyzwyczai sie i wszystko wroci do normy

Michał, dzieki za sensownego posta. Może faktycznie potrzebuje czasu. Ale.. niepokojące jest to, że stwierdził, że ostatnio ma problem, żeby sam się zaspokoić, że zdarzało mu się, że chciał, ale nie mógl :(

Ale jak kochałam się z moim tata to on nie miał takich problemow. czy powinnam zmienic chłopaka?

Słaby podszyw ..

wszystko siedzi w głowie... jak ktoś ma problemy/stresuje się, to niestety odbija się na życiu intymnym

Gość ja uprawilem sex w gumce
i rzeczywiscie za pierwszym razem ok , dochodze . ale za drugim byly i tego typu niespodzianki ze flaczal... mam 24 lata jestem zdrowy , tak wiec chlopak moze miec racjee kup tabletki!

od tabletek sie tyje. Facetom latwo jest powiedziec "kup tabletki". Sami powinniscie je brac jesli tak chcecie. Zobaczycie czy to tak fajnie.

Gość o na to odpowiem
jak by byly bralbym ;-) spoko

Gość o na to odpowiem
zrobić ci minetkę? ;)

Gość do ciasteczka w woli wytlumacz
enia , nie bylo mnie , bylem w sklepie, minetke robie tylko swojej. to byl podszyw, pozdro

Gość fsdksd
gówno prawda, ze od tabletek sie tyje, durna wymowka dla kobiet. Facet w gumie ma o wiele slabsze czucie i wcale mnie to nie dziwi, ze mu opada. a jak nie moze dojsc za drugim razem czy tez trzecim to jest to normalne