Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dffdfffd

moderko przeczytaj....

Polecane posty

Gość dffdfffd

czemu usuwasz moj topik? co ci nie pasuje? dziwne, ze bardziej wulgarnych topikow o pieprzeniu się nie usuwasz, a jak ktos zada normalne pytanie o stanik, to usuwasz. czy ty jestes aby normalna????

Gość To może ja odpowiem
Ja Ci odpowiem za moderatorkę :D Od czasu kiedy ktoś z o2 wpadł na genialny pomysł, aby otworzyć dział ''moda i ubiór'' jest wymóg, aby tam zakładać tematy o staniku i innych częściach garderoby ;) ( Patrz punkt 2 regulaminu :classic_cool: )

Szczerze mówiąc, na ogólnej jest dużo innych tematów, które w takim razie powinny by ć przerzucone gdzie indziej...

Gość aja jestem za zamknieciem
kafe:P

Gość dffdfffd
co ty piszesz. przeciez co ja tu wchdoze to widze jakis wulgarny topik o sexie i jakos nikt go nie usuwa i nikt nie czepia sie czemu na erotycznym tylko tutaj???? podobnie inne glupawe topiki i ciązach czy innych bzdurach, a jak ja zalozylam normalny topik na poziomie to usuwają,. żenada

Parę przykładów z 1 strony ogólnej (wybór przypadkowy) Czy wszyscy mężczyźni są draniami??? Przecież znam wyjątki,dlaczego źle trafiam? >>> Uczuciowe czy mężczyźni zwracają uwagę na markowe ciuchy kobiet??? >>> moda i ubiór Poznałam jakiś czas temu chłopaka >>> uczuciowe Przykłady można mnożyć. Przerwa ma rację, gdzie indziej nikt nie odpowiada, bo prawie nikt tam nie wchodzi.

Gość moderatorki są dziś cięte
bo dano sexu nie miały,ale to dlatego, że są pasztetami

Gość dffdfffd
na uczuciowym tez glownie piszą o seksie. dla ludzi uczucia jak widac sprowadzaja sie glownie do ruchow frykcyjnych... takie mamy chore spoleczesntwo, ponizej zwierzat, ale to jest OK. a jak ktos zada niewinne pytanie o stanik to dowidzenia...

Gość dffdfffd
ja w takim razie radzę moderatorkom, zeby nie patrzyly na to czy topik jest zalozony w dobrym dziale, tylko zeby patrzyly na to, czy ten topik nie ejst wulgarny. a niestety wiekszosc na kafe takich jest, weic macie sporo roboty. polecam usuwanie wszystkich topikow zakladanych przez glupich niedojrzalych ludzi, ktorzy mysla glownie dupą a nie glową. bo to naprawde jest niesmaczne wchodzic na forum i widziec zaraz na pierwszej stronie jakis wulgarny topik. wiec tym sie lepiej zajmijcie a nie usuwanie nieszkodliwe tematy