Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

222000

sama w urodziny

Polecane posty

Mam dziś urodziny i co z tego, skoro spedzam je sama?Dostałam mnóstwo zyczeń od znajomych, nawet propozycję wyjścia gdzieś dzis z nimi(jutro ide do pracy), ale odmówiłam.Wszystko niby ok,tylko od Niego nie dostałam nawet głupiego słowa:najlepszego.Nic cisza.Rozstalismy sie ok pół roku temu, znaczy on mnie zostawil, nikogo nie mamy, widujemy sie,jeszcze wczoraj ze mną rozmawial przez tel,przedtem byla wspólna impreza jakies 3 dni temu, dzis nic, przecież wie,ze mam ur.Dostalam zyczenia od jego rodziców i siostry,a on nic

dziekuje,tylko nie rozumiem jego zachowania.Rozmawia dzień wczesniej, a teraz cisza, widze,ze jest na gg,nie wiem

Gość sto lat
a męcz się :)Wszystkiego najlepszego ,następne urodziny będą lepsze :)

Gość BO TO SĄ
twoje urodziny a nie JEGO, więc o co chodzi?

Gość 1-4mm
wszystkiego naj:) a jakie to ma znaczenie ze nie napisal? moj napisal, juz nie bylismy wtedy razem 8 miesiacy - i co z tego, ze napisal? ani mnie to nie ucieszylo, ani wkurzylo... moze zdziwilo, ze mial czelnosc... niczego to nie zmienilo w moim zyciu... wrzuc na luz

nie jestescie razem więc nie rozumiem czego od niego oczekujesz...? Wszystkiego najlepszego.

chodzi o samo zachowanie, jak mozna być z kims przez 4lata,widywać go w miarę często,dzwonić do dzień wczęsniej i gadać o pierdołach, a teraz nawet zyczeń nie złożyc?nie rozumiem, nie jest mozliwe zeby nie wiedzial, jeszcze 4dni wczesniej byliśmy na wspólnej imprezie

Gość 1-4mm
po co Ci zyczenia od niego? nie rozumiem

wiem,ze nie jestem,tylko nie rozumiem,że dązy ze mną do kontaktu,bo chce go utrzymywac,wspolne imprezy, romowy tel i na gg,a teraz kiedy wie,że dla kazdego jest to szczególny dziń, nawet sie nie odzywa,a jak on miał miesiące temu to mu zlozylam zyczenia,własciwie macie racje, doniczego mi to nie jest potrzebne

Gość 1-4mm
moze wlasnie dlatego sie nie odzywa, ze wie, ze to dla ciebie szczegolny dzien..,. moze nie chce, zebys opacznie nie zrozumiala jego zyczen w tym szczegolnym dniu a moze po prostu zapomnial i wkrotce przysle ci te zyczenia smsem... ale co z tego? co Ci to da?

jednak nie tak sama, mój ex do mnie napisal zyczonka,świetną animowaną kartke:)chwile pogadalam z nim nagg,a potem po jakis 3h,dzwonek do drzwi,patrze a on z róża w dłoni:)To było zaskoczenie:)Co prawda nic sie nie zmienilo,pierwszy raz od tak dawna dałam mu buziaka w policzek,a on mnie przytulil,jak mi tego brakuje

Gość zdezorientowana 4321
Sto lat i uśmiechu. Ja miałam niedawno imieniny. byli goście, rodzina... . co z tego i tak czulam sie źle i jeszcze musiałam sie usmiechac. Moj kochany mąż nie zdobył sie nawet na kwiatka za zetę, po co kuchcie, babie do wyra, praczce, pomywaczce, nauczycielce dzieci, sprzątaczce kwiatek. Niech sie cieszy że ma takiego dupka

dziekuje i jednoczesnie współczuje.Faceci sa kretynami( przepraszam za stwierdzenie), jak sie starają o kogos to są i kwiatki, a jak już kogoś mają, no cóż,sama wiesz.Powiedziałas mu o tym, że ci nie dał kwaitka?Mój ex dzis sie zachował na poziomie,aż sama jestem w szoku, co prawda nadal nie jesteśmy razem,ale może to dobry znak?chcialaby spróbowac,ale boję sie odtrącenia,odchodząc mnie przytulil

Gość zdezorientowana 4321
taaaa ...... mój nawet jak nie bylismy razem to wpadał z bukietami, potem po ślubie, gdy nie było dzieci tez czesto, bez okazji. Teraz ma wszystko w d...., są dzieci, pewny swego, no cóż miłość nie trwa wiecznie, ale to strasznie boli gdy osoba z którą jesteś jest dla ciebie gorsza niż obcy faceci. Szkoda, że nie jestem zdolna do zdrady i on to wie.Chociaż może kiedyś do tego dojrzeję, może jeszcze będę szczęsliwa.....

Gość 1-4mm
no to sie doczekalas, teraz mozesz snuc fantazje jak to jestescie para :) powodzenia:)

doczekałam się,tylko jepiej nie snuć planów,ja wiem,ze on do mnie nic nie czuje,a to,że przyszedł z kwiatkiem,to pewnie jak do przyjaciółki-nie znosze tego słowa.Poradźcie mi co mam zrobić,on nikogo nie ma, ja też,ale on kumplowi powiedzial,ze traktuje mnie jak przyjaciółkę,on wie,że go nadal kocham

jakby tego było mało teraz ma ustawioy w opisie link z piosenką o znalezieniu idelanej dziewczyny,że jest samotny,ale gdyby iwedzial,ze ona gdzies jest zaraz by pobiegl do niej