Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

żółty tulipanek

spóźnia się okres, ciąży nie ma, więc co?

Polecane posty

Dziewczyny pomóżcie, bo nie wiem co robić. Dziś jest mój 34 dzien cyklu i w ogóle nie czuję się jakbym miała dostać okres. Czułam się tak tydzień temu, bolał mnie brzuch, byłam pewna że dostanę tak po 30 dniach i nic! Jestem załamana, czuję, że dzieje się coś niedobrego, robiłam test i wyszedł negatywnie.. Pomóżcie!!

Gość aoa
A masz obawy,że mozesz byc w ciąży?

Gość aoa
Bez sensu to napisalam. W sensie czy jest prawdopodobienstwo,ze mozesz byc w ciazy?

kochałam się z chłopakiem, zawsze z prezerwatywą, nigdy nie pekła.. raz we mnie wszedł na dwie sekundy bez zabezpieczenia, no ale bez przesady.. poza tym robiłam test, nie pokazał się nawet cień tej drugiej kreseczki, a robiłam z porannego moczu, więc stężenie hormonu byuło by najwyższe.. Może jeszcze mi się cykl nie unormował, w styczniu odstawiłam Yasmin po dwóch latach brania.. sama nie wiem. :(

Gość trewsa
torbiel może być, może zrób jeszcze jeden test

Gość jasminin
To może być spowodowane odstawieniem tabletek. Miałam podobną sytuację. Odstawiłam tabletki po bardzo długim okresie stosowania. A @@ nie było przez ponad 2 miesiące. Postanowiłam zrobić test. Wynik taki sam jak u Ciebie. Ale okresu nadal nie było. W końcu się pojawił.

ale ja miałam okres.. po odstawieniu dostałam po 36 dniach, kolejny po 32 dniach i kolejny po 30 dniach, więc myslałam, że wszytsko wraca do normy.. a teraz 34 dni i nic. :(

Gość aoa
Mi też się okres spóżniał i okazało się,ze mam torbiel. A czytałam,ze czasami po odstawieniu tabletek powstaja torbiele

Gość aoa
nie mialam usuwanej, gin przepisal mi tabletki anty. A do lekarza poszlam jakos po 3 tygodniach od spodziewanej miesiaczki, a w miedzyczasie zrobilam kilka testow

i jak Ci przepisał to przez ile musiałaś je brać? bo ja brałam 2 lata i zaczęły mi się problemy z krążeniem, już nie mam ochoty na tabletki..

Gość aoa
No ja dopiero grugie opakowanie biore. On cos mowil o 5

Gość aoa
Biore Yasmin:) a luteiune na wywolanie tez dostalam