Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość meggggggggg22

ja to mam szczęście......

Polecane posty

Gość meggggggggg22

jestem bardzo ładna, wysoka, szczupła, mam świetną figurę. Mam mnóstwo fajnych znajomych i kilku świetnych przyjaciół. Jestem inteligentna i utalentowana w wielu dziedzinach. Studiuję prawo na najlepszej w kraju uczelni i osiągam jedne z lepszych wyników. Ponad to praktycznie już na dzień dzisiejszy mam zagwarantowaną dobrą pracę. Z resztą i bez tego o przyszłość nie muszę się martwić bo mam przystojnego, wykształconego w dobrym kierunku i już teraz świetnie zarabiającego faceta, który niedawno mi się oświadczył :-* i wiem, że zaraz posypie się sterta komentarzy typu "nie pisz bajek", pewnie jesteś brzydkim pasztetem i fantazjujesz", " jesteś głupia" " i po co to piszesz..." wyrażających czystą ludzką zazdrość i podkreślających fat, że zazdrościć jest czego. ale wiecie co??? to mnie cieszy najbardziej - co z resztą też jest typowe :-P

Gość meggggggggg22
:-)

Gość meggggggggg22
Juliuszu nie dość uważnie czytałeś to, co napisałam . Powtórzę raz jeszcze - jestem inteligentna!! nazbyt inteligentna, żeby reagować na takie polecenia. nie sprowokujesz mnie :-)

Gość asniofionkf
takie osoby nie pisza i nie siedza na kafe🖐️

Gość olenka2904
Nie martw się , twoje szczęście nie potrwa wiecznie niestetyyy

Gość meggggggggg22
tylko ściśle określone osoby i w ściśle określonym zakresie związanym z łączącą nas relacją mają możliwość wydawania mi poleceń

Gość to fajnie masz ale
nigdy w życiu niej est idealnie :) Może miałaś nieciekawą p[rzyszłość? Poza tym nie piowinno się tak chwalić - bo nie wiesz co cię może spotkać. Może niebędziesz miała dzieci, może mąż Cię zostawi, może zachorujesz na raka? Lepiej nie prowokuj losu

Gość meggggggggg22
no i mamy pierwszych zazdrośników, uwielbiam tą słabą stronę ludzkiej mentalności :-P olu 1. zachowaj konsekwencję w pisowni 2. więcej optymizmu :-P

Gość to fajnie masz ale
Zobaczymy czy będziesz taka pewna siebie i pyszna, gdy w końcu życie Cię doświadczy. Nie muszę przypominać, że doświadcza każdego :)

Gość meggggggggg22
a czemu nie powinno się tak chwalić???? cóż to za prowokowanie losu?? niestosownym jest raczej chwytać szczęście za nogi i jeszcze narzekać

Gość to fajnie masz ale
Jeśli chodzi o Twoją inteligencję... Może i masz bystry umyśl tzn. łatwo przychodzi Ci nauka i masz dobrą pamięć, ale dojrzała emocjonalnie i życiowo to Ty raczej nie jesteś. Samym dowodem na to jest to, że tutaj napisałaś to wszystko.

Gość wiesz megg....
u mnie tez wszystko super, tez mam swietne studia, jestem piekna, bogata, moj facet tak samo, jest idealnie! ale po co o tym pisac? hahahaha, ustawiasz sobie tez takie opisy na gg? czy zaczepiasz ludzi, zeby ich poinformowac o tym?

Gość meggggggggg22
ciekawa teoria, nijak jednak pokrywa się z praktyką... chęć obnażania własnego szczęścia to rzecz ludzka i nie mam zamiaru przeczyć swojej ludzkiej naturze :-) nie widzę jednocześnie jakiegokolwiek związku z inteligencją

Gość walka_o zloto
nie rozumiem po co to piszesz tylko

Gość baskakaksks
moim zdaniem to masz wszystko oprócz jednego: godności

Gość rwrfagfasgsgdsgds
jak masz tak fajnie to czemu teraz nie siedzisz w jakies drogiej kawiarni ze swoim bogatym facetem a tylko piszesz bzdury na forum. Slyszalas ze ludzią ktorym brakuje seksu najwiecej o nim mowią i chwalą sie jak go uwielbiają Jesli jestes inteligentna zrozumiesz moja aluzje :) Pozdrawiam :)

Gość meggggggggg22
wiesz meggg... opisy na gg??? nie rozśmieszaj mnie!!!! piszę, bo mam ochotę i czerpię z tego przyjemność. a po co pytasz??? pytanie retoryczne - vide mój pierwszy post :-P

Gość wiesz megg....
jak sie tak chwalisz ta inteligencja, to zablysnij tutaj! co nam pokazesz? masz cos ciekawego do powiedzenia? jak narazie, to prezentujesz obraz cwiercintelitentki za dyche, wiec pokaaaaaaaaz na cooooooo cie staaaaaaaac:D

Gość Ważna osobistosc 123
"moim zdaniem to masz wszystko oprócz jednego: godności" no dokładnie. jakbys byla taka szczesliwa to nie mialabys psychicznej potrzeby przechwalania sie na kaffeterii :/ żałosne

juz wam tu cos pokaże :/

Gość jaker87
no chyba w tym co napisalas nie ma nic szczegolnego ile osob tak ma

"moim zdaniem to masz wszystko oprócz jednego: godności" no dokładnie. jakbys byla taka szczesliwa to nie mialabys psychicznej potrzeby przechwalania sie na kaffeterii :/ żałosne

Gość wiesz megg....
ehe, megg uzywa wlasnie szarych komorek i probuje sklecic cos sensownego, zeby nas zatkalo, hahahahaha

Gość rwrfagfasgsgdsgds
meg z chęcią zabłysne swoją inteligencją tylko zaproponuj temat :)

Gość wiesz megg....
wymyslcie jej temat, ja ide wziac prysznic i pozniej wpadne zobaczyc, co ta suczka wymyslila:)