Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość meggggggggg22

ja to mam szczęście......

Polecane posty

Gość meggggggggg22
rwrfagfasgsgdsgds a napisałam cokolwiek o seksie??? a nie siedzę w drogiej kawiarni bo nie jestem wycięta z mody na sukces, żeby 24/h włóczyć się po restauracjach i pić kolorowe drinki :-) skąd w ogóle taki pogląd na ludzi szczęśliwych ????? potrzebę chwalenia się ma każdy, bo jest to naturalne. zaściankowa mentalność jednakże każe wam sie z tym kryć i to jest właśnie żałosne :-) a i godność jako cechę przyrodzoną niezbywalną i nienaruszalną ma każdy człowiek, szkoda że tak elementarną wiedzą nie dysponujecie. zapraszam do lektury chociażby naszej Konstytucji

Gość meggggggggg22
no pewnie!!! siedzę i kombinuję czym by tu zabłysnąć....bo nie liczne osiągnięcia w wielu dziedzinach i opinie autorytetów są wyznacznikiem mojej wartości, inteligencji, wiedzy i umiejętności , a opinia anonimowych, w większości niewykształconych forumowiczów na kafe, podyktowana z resztą w znacznej mierze zawiścią :-)

Gość jaker87
wszystko okej ale po co sie tym chwalic? skromnosc w przecietnym przypadku to szczerosc ( a Ty nie masz az tak wiele) a dopiero w przypadku mistrzostwa to obluda

hmmm szlo ci niezle ale spieprzylas temat jednym zdaniem \"piszę, bo mam ochotę i czerpię z tego przyjemnosc\" jak nie wiele potrzeba ci do szczescia :O 🖐️ 2/10

Gość meggggggggg22
głupotą by było, gdybym mając tak piękne życie i mnóstwo powodów do radości narzekała czy udawała, że jest mi źle. bo największą radością nie jest sam fakt, ale jego świadomość i celebracja :-)

Gość rwrfagfasgsgdsgds
widzisz jednak z twoją inteligencją nie jest tak do końca najlepiej Wszyscy zrozumieli tylko nie ty!!! Może ktoś wytłumaczy pani meg o co chodziło z tym seksem :)

heheh nie bede odwalal za na roboty ;) niech sama sprawdzi ;) meggggggggg22>>> by napisac dobra prowokacje trzeba sie do niej solidnie przygotowac ;) czytac ludzi a nie tylko pisac :)..no coz zapomnialas o tym drobiazgu :) zdarza sie ....

Gość meggggggggg22
nic mi nie musisz tłumaczyć, ale teorie ( z resztą nie wiadomo skąd wytrzepane ) dot. seksu radzę zostawić sobie na dział erotyczny, a nie podciągać pod wszystkie inne sfery życia :-)

Gość meggggggggg22
wasza zazdrość uzewnętrzniana nieudolnymi próbami podważenia mojego szczęścia wprawia mnie w zadowolenie, o czym pisałam już w pierwszym poście :-P

Gość rwrfagfasgsgdsgds
i megg nadal nie pojmuje...:) Meg czy chcesz żebym ci wytlumaczył ?

te teorie jak je nazwalas to Zycie...:) tak jak na poczatku ciesze sie twoim szczesciem ;) samo pisanie o szczescu nie daje tyle radosci co fakt ze to szczescie sie ma.......................

Gość meggggggggg22
kabel słabe.... pisząc o własnym szczęściu dajesz wyraz temu, że je dostrzegasz. natomiast sam fakt posiadania szczęścia nie musi czynić ludzi szczęśliwymi. nie znasz ludzi, którzy mają fajne życie dające powody do radości, ale są nieszczęśliwi i niezadowoleni, bo zwyczajnie nie dostrzegają i nie doceniają tego, co posiadają??? przemyśl to sobie, zanim palniesz koleją "złotą myśl" bez pokrycia

mam wszystko czego chce :) jestem szczesliwym czlowiekiem....nie musze wszystkich informowac o tym, by dostrzec ze jestem szczesciarzem 🖐️

Gość meggggggggg22
ok, idę z książką na taras bardziej produktywnie pożytkować moją inteligencję, a was zostawiam sam na sam z waszą frustracją :-P

Gość meggggggggg22
tak tak i zapewne to Twoje szczęście każe Ci przeczyć szczęściu innych i frustrować się ich zadowoleniem :-) miłego dnia :-)

też studiuje prawo i rzygam takimi osobami jak Ty \'ę ą\' :) na szczęście jest też mnóstwo naprawdę fajnych ludzi uff :) lansujesz się na mega-inteligentkę a walnęłaś byka już w pierwszym poście. Szukaj, szukaj :]

Gość tu raczej nikt nie przeczy
twojemu szczesciu tylko inteligencji

Gość qwak
Kochana mam tylko jedno pytanko-na jakiej to prestiżowej uczelni studiujesz i co ty chcesz osiągnąć w życiu kończąc tylko prawo a nie robiąc aplikacji?

Gość rwrfagfasgsgdsgds
meg wiesz ludzie, którzy są naprawdę szczesliwi nie potrzebuje na kazdym kroku tego udowadniać mówić ciągle wszystkim jaka to ja jestem szcześliwa ! Z reguły osoby które są po prostu nieszcześliwe probują udowodnić wszystkim jakież to one mają super życie itd Osoba szcześliwa nie ma takiej potrzeby bo wystarcza, że ona wie :)

Gość mmuurrii
meggg - gdyby bylo tak jak powiadasz, ze inteligentna i szczesliwa i wszystko w zyciu uklada sie jak po masle, to bys tego topiku nie zalozyla :-). Proste jak 2x2 . Masz spory komleks, ktory jest Ci odciskiem u piety i starasz sie go wlasnie zaretuszowac. Powodzenia !