Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaczuszkamegi

dlaczego nie kończy na mnie?

Polecane posty

Gość kaczuszkamegi

współżyję z moim facetem jakieś dobre pół roku, nie kochamy się do końca, bo oboje nie chcemy ciąży. I zauważyłam, że na początku kończył na moim brzuchu, plecach, a od pewnego czasu wyciąga penisa i trzyma go w ręku i właśnie w ten sposób kończy, sperma wylewa mu się po dłoni i tak trzyma chwile, a potem się wyciera. Dlaczego on tak robi? czy faceci lubią w ten sposób kończyć niż na ciele kobiety?

Gość spytaj jego
moze nie chce cie brudzic?

Gość kaczuszkamegi
ale przecież są chusteczki, prysznic! Przecież sperma to nie substancja drażniąca i nie znajduje się na ciele nie wiadomo ile, może kilka sekund! To chyba nie o to chodzi... nie ukrywam, że czuję się z tym głupio, może ja coś robię nie tak?

Gość ruski_soldat
co ty robisz nie tak???? zapytaj go dlaczego tak konczy i tyle moze ma wtedy najwieksza przyjemnosc ? zapytaj i tyle

Gość no ja tez nie dalabym mu kasy
i co myslisz, ze jak go wyjmie przed wytryskiem to nie bedzie ciazy? hehe ile macie lat? 12?

Gość bo to dlatego
że ma do Ciebie szacunek a to nie każdy facet ma(ja tez mam szacunek do kobiet) i może uważa ze to dla ciebie jakieś poniżające albo coś w tym stylu....

Gość kaczuszkamegi
nie mamy po 12 lat, a po 25! a poza tym obserwuję swoje cykle i raczej wiem, kiedy mam w miarę bezpieczne dni, a stosunek przerywany to czysta profilaktyka... a czy owak, dzięki za odpowiedzi...

Gość my tez mamy stosunki przerywan
e i jakoncze na swoja kobiete i fakt sam sprzatam;-) chusteczkami;-)) musisz z nim porozmaiwac , a ty napewno nie robisz czegos nie tak , jak by bylo cos nie tak nie konczylby wogule, nie martw i sie spytaj po prostu

Gość kaczuszkamegi
półeczko, jak masz mnie obrażać, to proszę nie zabieraj tutaj głosu!

bo mnie smiesz, piszez ze nie chcesz dzieci a stosujesz kalendarzyk i stosunek przerywany a nie wpadłas na to ze facet sie boi ze nasienie spłynie ci z brzucha?

Gość kaczuszkamegi
no chyba jest to nie możliwe-takie spłynięcie do pochwy. A może rzeczywiście on się tego obawia?!?

Gość ruski_soldat
kaczuszko zapytaj go po prostu i tyle

Gość karoolek.......
a dlaczego nas o to pytasz , zapytaj jego to On wie najlepiej i udzieli ci odpowiedzi wyczerpujacej

hmmm ja to wiem ty tez ale on sie boi wole sobie na reke sie spuscic i byc pewnym, zreszta zapytaj sie

Gość summat
omg, półko. uwierz mi, że pleminik nie potrafią fruwac i nie przeleca z brzucha czy ud do wnętrza pochwy. Zajście w ciąże nie jest takie proste jak się niektórym wydaje. Do autorki topiku - pogadaj z facetem:)

No właśnie, sama piszesz, że "RACZEJ wiesz kiedy masz W MIARĘ bezpieczne dni". Nie sądzisz, że "raczej" i "w miarę" to trochę za mało? Do tej pory Wam się udawało, ale kiedyś może się nie udać, bo w płynie, który pojawia się w trakcie stosunku też są plemniki, bo może nie zdążyć wyjąć itd. Wiesz ile dzieci jest wynikiem stosunku przerywanego? Hmm... nie wiem co Twój facet widzi w finale na własnej dłoni, ale zawsze możesz powiedzieć, że lubisz gdy on kończy na Tobie.

chyba jestescie pierdalnieci z tym zdaniem ze stosunek przerywany jest zagrozeniem. W plynie ejakulacyjnym nie ma plemnikow debile, macie zacofane poglady. nikt jeszcze przez to nei wpadl, jedynie w spuszczanie sie w cipe jełopy. W ogole zajscie w ciaze latwe nie jest normalnym stosunkiem, a co dopiero przerywanym. Ciemnogrod

Ramzesie dobrze prawisz,bo w preejakulacie plemników nie ma.Zazwyczaj za to pozostają,jako tako sprawne, w cewce, po wcześniejszych wytryskach.

Gość polka cymbale
zanim nastepnym razem napiszesz o ciemnogrodzie zastanow sie 2 razy, chyba ze to jakas forma autoironii... w macicy jest proznia i zasysa wszystko do srodka takze po spuscie na brzuch ciaza murowana, brawo!

Zamiast stosunku przerywanego, proponuję używać prezerwatyw.

Gość ko
rżnijta sie do woli i zaludniajta ziemie tak jest w jednej knizce i trza sie tego trzymac wiec po co przerywac i miec jakies głupie pytania

Gość vermes
Też lubię kończyć na brzuszku. To nawet nie ma nic wspólnego z kończeniem lub niekończeniem w cipce. Zdarza się, że skończę jej na brzuchu a zaraz potem wchodzę i dalej no ten tego. To chyba rodzaj gry i przyjemność. Kobiety nie zawsze to rozumieją.

Gość ghfe543
bo woli sobie zwalic , a tak calkiem serio . Jak go wycviaga to powinien tobie dac do reku byc dokonczyła , a nie głupio walic konia .. LAska ma doprowadzac faceta , a nie on sam

Gość pieprza sie a porozmawiac
nie potrafia :D jego pytaj moze ??