Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilu lilu la

MEZALJANS

Polecane posty

Gość lilu lilu la

on wielki Pan Doktor z bardzo znanej rodziny a ja skonczyłam studia z wyróznieniem  załozyłam własna firme ktora bardzo dobrze prosperuje jestem w pełni niezalezna zadbana  atrakcyjana ładna byc moze moja rodzina nie jest zamozna ale wyniosłam z domu prawdziwe wartosci ktore jak mi zycie pokazała sa tymi własciwymi , za to dziekuje swoim rodzicom. Kiedy go poznałam nie bardzo chiałam wchodzic w zwiazek z lekarzem poniewaz to srodowisko - to pierwsze wrazenie okazało sie tym własciwym jest chore . Wywyzszanie sie  gardzenie innymi ludzmi pomimo tego ze to wce nie jest takie tajne te wszystkie domy samochody wycieczki sa z darów od ludzi ktorymi oni tak starsznie gardza i wysmiewaja sie . I skonczyło sie jego rodzina uznała ze jestem nie godna . On taki nie jest jest kochany uczciwy dbał o mnie kochłą mnie naprawde czuła ta miłosc . Jeszcze dodam ze jest odmnie straszy o 15 lat . Ale nie ma zony dzieci i zadnych zobowiazan wobec nikogo . Dzwoni przeprasza płacze . Ale juz tyle razy tak było .Za dobrze znam swoja wartosc zebym sobie pozwalała na to zeby ciegle mnie obrazano < mowie o jego rodzicach > Juz teraz wiem  ze w tej rodzinie nigy nie bedzie szacunku dla mnie - niech sie dusza we własnym sosie . A jemu przy nastpenej okazji podziekuje bo chwile spedzone z nim były wspaniałe i niezapomniane . Moze spodka jakas doktorowa ktora pokocha zycze mu tego i bedzie miał spokój i wszyscy beda zadowoleni. Dodam jeszcze ze on ma juz 40 lat nie wyglada bo jest bardzo zadbany ale szanse na znalezienie kogos ze swoejgo srodowiska ma nie wielkie , gdyz albo pozjmowane albo nieatrakcyje pod kazdym wzgledem.

Gość dfkjowdjx d
ojej jestem w identycznym związku z lekarzem(na odległość) nawet z podobną różnicą wieku :) tylko ,że rodzice JEGO są bardzo tolerancyjni :) i nie rozdrabniaja ludzi na mniejszych , majętnych , ubogich, bardziej wykształconych, lub mniej.Inteligencje każdy posiada, jeśli jest Ci źle, rozwijaj sie ..dalej , ja chętnie bym to zrobiła , ale obecna życiowa sytuacja nie pozwala mi ,nie sprostam obowiązkom, zawalę , pracę -dzieki ktorej sie utrzymuje, albo wyniki w nauce beda marne, a nie o to chodzi.Najważniejsza jest miłość

Gość chyba MEZALIANS
najważniejsza jest znajomość ortografii

Gość gość
CKGBDZmv4XnYDRVI9KuVP6qm

Gość gość
po hu to ogrzebujesz