Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ciuuuniax3

ODCHUDZANIE od 18.05!!! Zrzucić zbędne kilogramy! Damy Radę!

Polecane posty

Licho, że topik padł. W sumie też nie miałam czasu ostatnio żeby pisać. Tylko dom, praca i inne obowiązki :( Przez ostatnie dni odpuściłam sobie dietę, właśnie z powodu natłoku zajęć. Ciężko jest szykować jakieś zdrowe jedzonko jak się jest większość czasu poza domem. Więc dlatego na wagę na razie nie wchodzę :D

niech nie pada.....a ja sobie cały czas obiecuje ze do Was napisze znowu dzis cały dzien w trasie. jest za to niezle bo rano na wasie zobaczyłam 59,5 wiec jakies postepy sa. ja wierze w Was ze nawet jesli nie piszecie to cos tam działacie- razem na prawde jest razniej!!!!

Gość kasiulka 67
hej..nic dodac nic ujac-SESJA...rycie do nocy..i jak tu diete trzymac:( moje gadu to 11438563 jakby ktos chcial pisac:)pozdrawiam

Gość Arnoldo
I work for a publishers homeopathic vigora 500 âÂÂThe impatience for growth will really take patienceâ — thatâÂÂs Bank of America CEO Brian Moynihan in a panel on low economic growth, using the particular kind of language particular to the people who inhabit particular places like Davos. A panel called âÂÂNo Growth, Easy Money — The New Normal?â (those latter three words another terrible Davos phrase) began with the moderator grimly telling the crowd: âÂÂWill we ever return to the normal, free world?â This kind of sentence is ostensibly the kind of English you and I subscribe to, but on further examination, not so much.

Gość Jerald
Is this a temporary or permanent position? https://www.ijmuk.org/freedompartner vigora 50 mg price Film-maker and local resident Rebecca Hosking launched an anti-plastic bag campaign after she was brought to tears filming a turtle with a plastic bag in its mouth and albatrosses feeding plastic to their chicks off Hawaii for the BBC2 programme Natural World.

Gość Zachariah
I'd like to cancel this standing order nizagara effet secondaire Now the country's 85 billion-euro rescue is a rare and much needed success story for Brussels and its austerity policies that will be completed in December when the European Union, International Monetary Fund and European Central Bank formally release Ireland from their strict oversight.