Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glori

kiedy nie ma pocałunków...

Polecane posty

Gość glori

hej, mam 17 lat i jeszcze nigdy sie nie calowalam, ale spotykam sie z chlopakiem i wiem ze mu na mnie zalezy, bylismy hmm...na 4 spotkaniach i nic, w sumie to jestem bardzo ciekawa jak to jest. wydaje mi sie ze on tak samo jest niesmialy jak ja hahaha, ale jak piszemy ze soba to on wstawia takie ikonki : - * wiem na pewno ze ja go pierwsza nie pocaluje, nie ma szans!, macie jakies pomysly?, moze jakis chlopak by sie wypowiedzial, zawsze to lepiej poznac opinie odmiennej płci...

Jeśli on nie będzie pewny tego co do niego czujesz na 100% ciebie pierwszy nie pocałuje, a po drugie pocałunek jest też wyrażeniem uczuć :p

Gość glori
jak byliśmy razem na imprezie, wypilismy pare piw i siedzielismy blisko to wtedy mnie pocalowal w policzek, ale to nie bylo tak ze juz ledwo trzymal sie na nogach i nie wiedzial co robi, tylko byla taka luźniejsza atmosfera...

Gość glori
hmmm jeszcze jedno, on jest starszy ode mnie o 4 lata(ma 21) i czasem mam wrazenie ze boi sie cos zrobic bo moge to inaczej odebrac, z drugiej strony to chyba dobrze ze wykazuje troske czy jak to inaczej nazwac

Gość to jakaś pokraczna
stuleja, rzuć go:classic_cool:

Gość glori
no cos Ty, on nie jest pokraka, jest dobry i porządny, to w ogole pierwszy chlopak z jakim sie spotykam, wiec cos w nim musi byc:)

On chyba boi się tego że coś zrobi co ty odbierzesz inaczej niż on myślał

Gość glori
kurcze możliwe, ale ja sikam jak go widze, naprawde jest superrrrr,

Gość dghdhjdzfj
on sie chyba troszczy o Ciebie i nie chce nic na szybkiego:)

Gość Malinowo_______64
ikonki to wiesz gdzie możesz sobie wsadzić ^^ a czy to musi być zaplanowane kto pierwszy pocałuje? to samo wychodzi a nie ,,czekam aż on to zrobi'' jak się przysunie a Ty się odsuniesz to logiczne dla niego że nie chcesz, więc musicie zacząć razem ; P

Gość glori
super, tylko, że wolalabym sie czegos dowiedziec od płci męskiej:)

no to masz od płci przeciwnej... być może on po prostu boi się że Ty nie będziesz chciała i oczekuje jakiegoś sygnału, wiem z doświadczenia :D jeśli w czasie spotkania nie będzie okazji to przy pożegnaniu przytrzymaj dłużej jego rękę, może delikatnie go przyciągnij, powinien zaskoczyć.

Gość koks
zacznij temat pocałunków:)

Gość dhdfbdfbdb
ale jeśli nawet sie nie calujecie to ja na Twoim miejscu nie poruszylabym tematu calowania, bo to by bylo jednoznaczne...

Gość okok--
jestem w podobnej sytuacji, mam nadzieje ze to samo przsyjdzie z czasem, pozdrawiam;)

dziewczyny zawsze wy inicjujcie pocałunek nawet taki niewinny w usta ,pierwszy raz może być bez języczka ,wówczas facet będzie wiedział że chcecie My mamy czasami złe doświadczenia z dziewczynami gdy je chcemy pocałować a one sie zasłaniają bo nie chcą Jest to frustrujące dla nas i zrażamy się do dalszych prób

Gość glori
dziękuję za dosyć jasne wytłumaczenie:)