Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdezorientowana glupia idiotka

mozliwa wpadka?

Polecane posty

Mam pytanie.. Niedawno uprawialam sex (pierwszy od dwoch lat), wczesniej urodzilam dziecko itp.. Jednak kochalismy sie bez prezerwatywy.. nie bylo pelnego stosunku..petting oraz on wszedl we mnie dwa razy na 2-3 minuty..jednak stwierdzilismy,ze nie bedziemy ryzykowac i wyjal go.. nie mial zaraz wytrysku lecz po parunastuminutach pieszczot.. I teraz pytanie - duze jest prawdopodobienstwo ciazy? Niby zdaje sobie sprawe,ze to pytanie jest glupie.. ale ostatnio dopadaja mnie watpliwosci, bo stosunek przerwany nie jest metoda antyk. Tyle,ze w tym stosunku ryzyko jest duze nawet jesli mezczyzna 'wyjmie', bo tuz przed wytryskiem w jego sluzie tez sa plemniki.. Ale moj mezczyzna nie mial orgazmu zaraz.. wiec zastanawiam sie czy plemniki moga juz sie pojawic w zwyklej jego wydzielinie... Trzeba bylo pomyslec przed faktem.. od paru dni przesladuje mnie mysl niechcianej ciazy..to jakas obsesja.. niebawem pewne pobioegne po test :(

Aha dodalam,ze mam juz dziecko, bo slyszzlam opinie,ze kobiety ktore juz urodzily sa bardziej plodne...sama nie wiem czy temu wierzyc..

No niby tak..po prostu jestem przewrazliwiona na tym punkcie..za duzo sie naczytalam ;) Tym bardziej,ze byl to pierwszy stosunek od dwoch lat..to bylby pech :(

a czemu AZ od 2 lat :O:O:O??? jesli mozna wiedziec.... bierz tabletki w takim razie. Wydatek od 12- 30 zl i masz spokoj na caly miesiac

Gość badz spokojnaa
ja 2 lata temu przez 9 miesiecy uprawialam stosunki przerywane.. troche tego wyjdzie, bo kochalismy sie 2,3 razy w tygodniu.. Nie mam dzieci :D prawd. jest zbyt male by sie przejmowac 🖐️

nie no bez przesady. widzę, że naprawdę mocno się boisz, ale w takiej sytuacji ewidentnie nie ma powodu :) powodzenia

dlaczego od 2 lat? Bo rozstalam sie z ojcem mojego dziecka..dlugo nie moglam patrzec na plec przeciwna, a o seksie nie bylo mowy...celibat emocjonalny i fizyczny.. i poznalam kogos..co tu duzo mowic ;) Tak, zamierzam brac tabletki, bo poki co drugie dziecko nie wchodzi w rachube...

Fidżi dziekuje ;)

nie boj sie w ciazy na pewno nie jestes:) w takim razie do gina i do apteki juz:];) 12 zl to naprawde nie wydatek, a bezpieczenstwo.

Gość anka159
tez mi sie wydaje ze wszystko ok, :) bedzie dobrze zobaczysz

Gość ojojojjjjjjjjoj
niema szans na ciąże - żadnych

Gość anita444
witam tez mi sie zdaje ze ciąży z tego nie będzie.Ana przyszłość polecała bym tabletkę po gdy będziesz w jakiejś takiej sytacjii,ja dwa razy miałam taki przypadek że zapomnieliśmy się z mężem a na drugi dzień dzwoniłam do gina po tableteczkę,mam już dwujkę urwisów i wole już nie ryzykować...

Gość hej dziewczyny...
Wiem mam głupi problem ale naprawdę się boję 😭 Okres spóźnia mi się 5 dni a ja normalnie z nerwów chodzę po ścianach :O Nigdy jeszcze nie współżyłam z facetem, były tylko pieszczoty i to ostatnie jakieś 3 miesiące temu... W poprzednich miesiącach nie było problemu z okresem... Jakie jest prawdopodobieństwo, że mogę być w ciąży?

No nie wierze w to co sie dzieje..!!! Nie wierze.. przedwczoraj lub wczoraj mialam dostac okres.. nie dostalalam..wpadlam w panike.. mysle,a co mi zaszkodzi zrobic test.. zrobilam go poznym popoludniem.. odczytuje winik POZYTYWNY!!! Szok ! no jak to mozliwe.. pobieglam do apteki po drugi test.. wynik taki sam.. zalamalam sie.. czy ja jestem jakas hiperpłodna? przeciez on byl chwile we mnie.. pozniej nawet nie doszlo do wytrysku, bo nie chcielismy ryzykowac.. dokonczylismy to reka.. w czw jestem umowiona do gina.. Czy zdarzyl wam sie kiedys bledny odczyt testu? Nie wiem.. moze przed miesiaczka jest podwyzszone stezenie hormonow i dlatego.. Dodam,ze od wczoraj mam lekkie bole brzucha , bola mnie krzyże..bralam gorącą kapiel z nadzieja,ze okres dostane..masakra..siedze i placze...

podnosze :(

Gość roki500
NIEWIERZE

do zdezorientowanej.. raczej w ciąży jesteś.. ale może zrób bete? testy sie mylą choc nie sądze,zeby dwa pod rząd mogły dać błędny wynik... i nie załamuj sie! w czwartek sie okaże co i jak .. a do tej pory dbaj o siebie... :*

BOZE JA TEZ W TO NIE WIERZE! TEZ!! TO JAKIS KOSZMAR..!!!

Dodam,ze wczesniejsza miesiaczka (zanim uprawialam seks) duzoo mi sie spoznila..zawsze dostawalam po 30 dniach..a wtedy po 1,5 msca.. i ostatnio mialam duuuuzo stresow...chodzilam jak nakrecona..schudlam w ciagu tygodnia 6 kg.. czy to moze miec wplyw na wynik testu? mam dosc :( :( :(

Gość 0pp
w tescie brany jest pod uwage pozim hormonu , który powstaje z poczęciem dziecka, wiec inne powody odpadaja...

Gość joojjjj
są kobiety które tak mają że jeden stosunek i jest ciąża.. i niestety ty do takich należysz - ja od roku przerywany w płodne nieplodne i nic a nawet bym i chciała...

Test,jeśli się myli,to tylko w druga stronę,tzn.nie pokazuje ciąży,kiedy ona jest.Jeśli jest pozytywny,tzn.że jesteś w ciąży.Tak powiedział mi kiedyś ginekolog.

Gość no to gratuluje
Twoja dzidzia bedzie miała rodzenstwo a Ty bedziesz samotną mamusią z 2 dzieci....chociaz w sumie to mam nadzieje ze ten facet stanie na wysokosci zadania i Cie nie zostawi....nie wiem czy mam gratulować czy wspołczuć...

Gość aaaniołekkk
o kurcze dziewczyno, ale masz pecha...:( przykro mi, bo z tego co piszesz to nie chcesz tej ciąży ja wcześniej dl€uuugo brałam tabsy, a teraz od wrześnie tylko stosunek przerywany - nawet w dni plodne ( czasem kilka stosunków około godzinnych) i jeszcze ani razu się nie martwiłam, że mogę być w ciąży

Gość no to gratuluje
ach dodam jeszcze ze niektore kobiety na poczatku ciazy chudna bardzo i wcale nie jest to zwiazane z mdłosciami...wiec te 6kg w tydzien to chyba nie tylko ze stresu... w kazdym razie teraz juz wiesz ze plemniki sa tez takze w Jak to nazwałaś "zwykłej wydzielinie plemnika" która zwykła wydzieliną nie jest tylko jest tzw. preejakulatem w ktorym plemniki są... oby Twój przykład był przestroga dla innych... Teraz to powinnas porozmawiac z tym facetem na temat tego ze jesteś w ciazy bo tak pokazały testy i ze IDZIECIE w czwartek RAZEM do ginekologa...