Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrzebuję ciepłego słowa

proszę pocieszcie mnie......

Polecane posty

Mam prawie 24 lata (za niecałe dwa miesiące)......życie osobistne - klapa.....życie zawodowe - klapa....znów muszę szukać czegoś nowego.......kryzys dał się we znaki mamie, bo pracuje w takiej jednej firmie....w dodatku babcia ma pewnie poważne problemy ze zdrowiem......tak strasznie czekam z utęsknieniem na jakieś lepsze czasy, a tu moje marzenia spełniają się komuś innemu:(:(

Gość szukam 3 minutowego romansu
ciepłe słowo - piecyk. Kryzys sryzys , to taki slogan i bzdety .

wiedziałam, że na kafe nie ma co liczyć...więc spadam

aha barteek - dzięki za propozycję, ale czytałam wcześniej, że chcesz sobie coś tam zrobić z nasieniowodami więc nie skorzystam

a nie masz czasem też nicku: złoty.....?

Gość a ja cię kochammm bardzooo
Ja cie pocieszam , przytulam do siebie i szepczę do uszka czułe słówka skarbeńku najdroższy :)

Gość bzik___
wiesz - trzeba wziąść się w garść i spojrzeć życiu prosto w oczy, a nie użalać się na forum. źle mi źle mi... masz 24 lata, jesteś młoda - zmień faceta, otoczenie, wyjedź gdzieś, to będziesz i mamie mogła pomóc i babci. Eh. Nienawidzę ludzi, którzy tylko narzekają. Co za kraj, ludzie tylko na dupach siedzą i oczekują, że wszystko dostaną na tacy. TAK TO NIE DZIAŁA. Trzeba wszystko samemu zdobyć. Miałem 22 lata, wyjecahłem z małej miejscowości do Warszawy (po tym, jak mi się tam nie udało), przyjechałem do Warszawy na rozmowę o pracę. Dostałem tę pracę, kazano mi pryzjść z poniedziałek do pracy. Wynająłem pokój, poszedłem do pracy. Następnego dnia rano zadzwoniono do mnie, że jednak tej pracy nie mam. Co mogłem zrobić? Umowy nie miałem w ręku. Wziąłem wyborczą do ręki, 20 telefonow, 2 rozmowy o pracę i mnie przyjęto. Trzy dni później rozpocząłem pracę, a było to w roku 2002 - gdy o pracę było znacznie, znacznie trudniej. Tak więć skończ z tym użalaniem się nad sobą i weź zmień swoje życie.