Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kubek bez uszka

dziewice po 25 r.z - sa tu takie?

Polecane posty

Gość samieee
jasne, po 30 najlepsze lata i tak juz za nami na chuj za przeproszeniem bylo zcekac? na co? na kogo? jak i tak nikogo nie mam?😭

Gość jakatoja
mi do 30 bliżej, ale bez paniki czekałaś na kogoś? bo ja to raczej odpychałam wszystkich na samym poznaniu. no po prostu pokrzywa byłam

Gość samieee
i po co ja dalej czekam? nie rozumiem ....tej blokady chyba faktycznie ze mna cos nie tak:O

Gość samieee
z poczatku odpychalam, a pozniej mnie odpychali:O chyba mam pecha do facetow bo wybieram nieodpowiednych czesto kreca sie kolo mnie typki ktorzy chca tylko "zaliczyc" a ja durna zamiast skorzystac i miec "problem" za soba to od takich uciekam

Gość cream w pomarańczy
zaraz propozycje poprostu chcialem cie lepiej poznac na gg a ty odrazu podstęp weszysz :( ale twoja decyzja wiesz czasami mozesz jej załowac ;)

Gość jakatoja
ja też przecież nikogo nie mam. z tym kumplem planów żadnych nie wiążę. i tylko się zastanawiam, czy to przespanie się cokolwiek zmieni? czy zmieni mnie i moje podejście do facetów. do tej pory się bałam.

Gość samieee
cream tutaj tez mozemy sie poznawac?:P:) jakatoja ale moze cos z tego wyjsc i tak maszlepsza syt niz ja

Gość jakatoja
może wyjść a mogę ja wyjść z płaczem ;) ale będę bogatsza o nowe doświadczenie. szukaj, kurcze bo nigdy nie wiadomo kto się czai obok. i doskonale wiem, jak denerwujące mogą być takie rady, więc nie krzycz proszę ;)

Gość cream w pomarańczy
wolałbym na gg naprawde ale jak chcesz to oki powiedz cos o sobie

Gość jakatoja
a jeszcze pyt. przy okazji: czy na was też już jak na stare panny zerkają. i te głupie pytania: kiedy wesele itd.

Gość samieee
wlasnie mialam juz krzyczec dobrze ze dodalas koncowke:) ahhh chyba sobie juz odpuszcze

Gość jakatoja
maciek_pn sama stan nie boli, chyba że przy przejściu na "druga stronę" ;) boli samotność

Gość samieee
o sobie? hmm nie wiec co pisac, 172cm, szatynka, zielone oczy, skonczylam ekonomie, 2 lala bylam w anglii, teraz szukam pracy w ojczyznie hehe nie wiem cos jesczze? tak zerkaja? mi moja babcia nawet mowi ze jej sie sasiadka pyta czy ja juz kogos mam ostatnio moja sasiadka w sklepie mnie sie pyta kiedy slub u mnie bo juz czas , dzieki bogu mam fajna sklepowa ktora powiedziala ze nie wygladam na glupia hehe czy boli? tak boli!!! psychicznie!😭

a myślicie, że przespanie się z kimś zabije samotność ? jakoś trudno mi w to uwierzyć

Gość jakatoja
nie wierzę w to, nie jestem już tak naiwna. ale może jeśli pokonam ta przeszkodę czyli strach przed facetem, to łatwiej mi będzie w przyszłości się otworzyć.

Gość samieee
nie zabije, i dlatego taki jednorazowy wyskok u mnie nie wchodzi w gre chce czegos wiecej ale moze to zle? moze powinnam korzystac z okazji? a ja durna stara nawet tego nie umiem:O bo wiem ze bede miec wyrzuty super , :O poza tym dziewictwo w tym wieku dziwi, i faceta z pewnoscia zdziwi, pomysli pewnie ze cos ze mna nie tego ,:oalbo ucieknie:o albo ..opcji jest mnostwo poza tym wcale bym sie nie zdziwila, afcet dosw seksualnie ma swoje potzreby a nie zabawianie sie w "pokaz co i jak"

Gość cream w pomarańczy
samieee ..a192 cm ciemny blondyn wykształcenie srednie pracuje ale tu nie napisze gdzie ;)

Gość ewelin 565656565
Ja miałam 23lata. Dzisiaj znaleźć kogoś z kim warto przezyc ten 1 raz to ja trafić6 w totka. Faceci (otaczający mnie wtedy to banda przeciętnych inaczej, a la co to ze mnie za ciacho, lub wyjdz za mnie albo zwyczajnie tępe byki. Nie można mylić żywopłotu z brazylijskim lasem deszczowym

to ja wam powiem, że na podstawie mojego doświadczenia: warto poczekać. Tylko nie warto czekać z założonymi rękoma na faceta:-)

Gość jakatoja
samieee to nie jest tak :) wszystko od człowieka zależy. od faceta konkretnie. bo widzisz, ja to tego kumpla sama do łóżka zaciągnęłam :) taka dzielna jestem. co prawda od razu sumienie mnie gryzło, ale co tam. a jak usłyszał dlaczego nie taka spięta, to się i przejął i ucieszył i był po prostu trochę jakby zaszczycony.

Gość samieee
Nie można mylić żywopłotu z brazylijskim lasem deszczowym :D:D:D ale sie usmialam , nawet humor mi sie poprawil jasne, czekac mozna zgadzam sie ale w tym wieku? i ile? pies czekal i zdechl jak mowil moj sp. dziadek

Gość jakatoja
wiem, może warto. ale może to właśnie dzięki temu będę bardziej pewna siebie? bo teraz to trochę jakby kompleksy mnie zjadają. a po tym "numerku" czułam się atrakcyjna jak nigdy :D bo byłam pożądana

Gość tak sa
Ja naa przyklad i odczuwam z tego powodu ogromny bol psychiczny jak ktos to wczesniej ujal.

Gość cream w pomarańczy
samieee ..odezwiesz sie na gg??

no nie wiem, ale ja jakoś preferuję seks z osobą która kocham. bez tego jest jakoś tak.... jak potrawa bez przypraw.

cream, a ty co, miałeś zniknąć kilka razy, a teraz jeszcze jakieś laseczki na seks poszukujesz ;)

Gość ewelin 565656565
Po przespaniu się z kimś kogo się nie kocha można się czuc co najwyżej jak coś czego uzył ktoś żeby zrobić sobie dobrze. Seks bez tej iskry która łączy ludzi to tylko śmieszne ruchy

Gość samieee
dokaldnie, nie wyobrazam sobie seksu z osoba do ktorej nic nie czuje to chyba musi byc straszne:O wlasnie bol psychiczny:(:(:(tak jakpisalam dokucza strasznie cream moze, jak zaloze drugie gg, ale nie dzis

Gość jakatoja
też bym chciała. uwierz mi. to już nawet nie o ten seks chodzi, ale mieć się do kogo przytulić, kogo pogłaskać. tylko ja chyba muszę samej sobie wytłumaczyć, że jestem atrakcyjna. nie twierdzę, że to dobra droga, może nawet jeszcze bardziej się pogrążę, no ale trudno. nigdzie nie jest zagwarantowane, ze każdy znajdzie miłość życia