Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kubek bez uszka

dziewice po 25 r.z - sa tu takie?

Polecane posty

Gość cream w pomarańczy
maciek_pn ..wolalbym do związku :) fakt miałem zniknąc ale jakos jestem

Gość samieee
wlasnie, i jak tu sie podniecic kochajac sie zkims do kogo sie nic nie czuje? dla mnie to abstrakcja i sama mysl ze jakis typ ktorego nic ze mna nie laczy uczuciowo mnie maca wywoluje we mnie wstet bleeee:O

Gość cream w pomarańczy
samieee to sobie zapisz moje gg :)

Gość jakatoja
no i nie chcę z nikim obcym tylko z przyjacielem. właściwie, to kochałam się w nim kiedyś, ale byłam zbyt nieśmiała, żeby to pokazać

Gość samieee
wlasnie, mi pisana chyba jest samotnosc zawsze mialam pecha do facetow

atam, bzdury gadacie drogie panie. Jesteście bardzo atrakcyjne, ale życie trzeba brać w swoje ręce. Śliczne cichy, piękny uśmiech, ładny makijaż i na imprezy szukać sobie fajnego faceta.

Gość samieee
ok zapisze:) chyab nie mozna miec w zyciu wszystkiego:(

Gość ewelin 565656565
Do jakatoja nie dramatyzuj Judyta:) naprawde lepiej poczekać na kogoś czasem to trochę trwa. Zacznij spędzać czas aktywnie a na pewno kogos poznasz. Idz do kina, spotkaj się ze znajomymi, zapisz się do jakiegos kółka zainteresowań. Daj się poznać innym

Gość samieee
na imprezie fajnych facetow nie ma

Gość cream w pomarańczy
ja jestem fajny :)

Gość tak sa
Maciek, ja nie mam zadnego problemu z poznaniem faceta, nie jestem takze cnotka niewydymka i mysle, ze jesli poznalabym swietnego faceta, ktory by mnie pociagal fizycznie jak i intelektualnie(dla mnie to bardzo wazne, piekne opakowanie nie sprawia, ze mam ochote na seks), to po pewnym czasie na pewno moglabym isc z nim do lozka. Problem w tym, ze wspolczesni panowie nastawiaja sie na szybkji seks i juz na 2,3 spotkaniu zapraszaja "na gore".

Gość ewelin 565656565
Co do imprez to tam pełno gosci którzy licza na laski aerodynamiczne(stawiające mały opór) i chcą raczej zaliczyć panienkę truno znaleźć kogoś interesującego. A po alko facet nadaje się do rozmowy i flirtu jak maluch na stację kosmiczną

Gość jakatoja
ewelin 565656565 bez histerii:) nie jest tak źle. nie siedzę cały czas w domu, mam znajomych, poznaję czasem nowych ludzi. tylko widzisz, mam jeszcze stracha na facetów. lekka panika. może mi ten układ pomoże, może zaszkodzi. tego nie wiem, ale to dla mnie coś nowego

oj nie ma co dramatyzować, ja jetem fajny. Wysoki, w miarę przystojny, dobrze tańczę, inteligencji też nie muszę się wstydzić i co ciekawe chadzam na imprezy. Tak więc to ściema że fajnych facetów nie ma na imprezach. Moja kuzynka poznała świetnego faceta na imprezie... a niedawno urodziło im się pierwsze dziecko.

aaa... i seks jes po pierwszej imprezie (ale to zupełnie bez sensu) albo po dłuugim czasie, taki łatwy nie jestem, żeby mnie łatwo do łóżka zaciągnąć.

Gość ewelin 565656565
poczęte na imprezie :D

Gość jakatoja
moja przyjaciółka też tak męża poznała :) wiem, że są fajni. tylko do mnie zawsze jacyś obmacywacze się przyczepiali

Gość cream w pomarańczy
maciek_pn ..to kiedy idziemy na impreze?

hehehe, nie nie impreza była kilka lat temu, ślub wzieli po tym jak iwona zrobiła dr i po niecałym roku jest adam :-)

Gość samieee
ok kochani , ja zmykam 🖐️ 😘

Gość jakatoja
dobrej nocy i więcej wiary :)

Gość ewelin 565656565
pozdrawiam i zmykam /house mi się skończył ściągać pa!:)

Gość samieee
wiesz, a do mnie najwieksze zule pod monopolowym "zarywaja", i ostatnio lekko kolyszacy sie pojak na miesci mnie zaczepic mowiacze chce mnie poznac wiec sami widzicie jakie mam powodzenie, pozazdroscic:O 🖐️ najwiekszy zul zawsze do mnie zagada

Gość samieee
samotna noc nie moze byc dobra, ale dzieki🖐️ zmykam juz na serio

Gość tak sa
Poznalam ostatnio wydawaloby sie fajnego faceta, milo nam sie rozmawialo, poszlismy do kina, potem cos wypic i pogadac i jak bylam po 2 drinkach(czyli w 100% trzezwa, polozyl mi reke na udzie:O Moze ja jestem z innej epoki(84 rocznik), ale dla mnie to oznaka totalnego braku szacunku i liczenie na szybki numerek bez zobowiazan...

Gość juz nie dziewica
Tak czytam sobie wypowiedzi i dolacze sie do tematu ze swoja historia, jeszcze nie dawno na poczatku roku bylam dziewica (lat 25;) tez mi to bardzo przeszkadzalo, atrakcyjna lecz nie smiala, postanowilam wyjsc temu na przekor. Trzymalam tak dlugo dziewictwo bo marzylo mi sie poznanie tego jedynego, ktoremu je oddam! No a jak sie stalo? Wiadomo los lubi platac figle, i tak poznalam faceta, i juz po tyg wiedzialam ze to nie moj ideal. Normalnie urywalam taka znajomosc, ale poniewaz czulam sie gotowa i psychicznie a fizycznie to juz nie mowie, kochalam sie z nim. I fakt z jednej strony nie zaluje bo poczulam smak, z drugiej wiem ze na ten drugi raz bede jednak czekac na ta osobe ktora bedzie blizsza mojemu sercu, wiec glowy do gory dziewczyny:)

Gość jakatoja
ale nabrałaś trochę pewności siebie?

Gość tak sa
Ale takiemu Housowi dalabym sie zlapac i nie tylko za udo:P