Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Maj 17, 2009 zwłaszcza nocą :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pinokio1990 0 Napisano Maj 17, 2009 Polecam kupic sobie pluszowego misia i się do niego przytulac :) zawsze lepiej jest miec jakieś towarzystwo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Z Każdym Dniem... 0 Napisano Maj 17, 2009 a ja uwielbiam. Moge drzec pizde, sluchac muzyki, nachlac sie i nikt nie bedzie mial mi tego za zle :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 547676773576 Napisano Maj 17, 2009 ja tez.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Maj 17, 2009 mam miśka ;) za dnia ok ale nocą...? ja się boję :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość I ja. Napisano Maj 17, 2009 a zwłaszcza gdy, w głowie mam jakiś horror. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Z Każdym Dniem... 0 Napisano Maj 17, 2009 ja najbardziej lubie ogladac horrory sama, bo po nich mam wieksza faze niz po trawie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pinokio1990 0 Napisano Maj 17, 2009 To obejrzyj sobie jakiś fajny filmik :) :) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Maj 17, 2009 sama horror??? no chyba że z kołdrą na głowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pinokio1990 0 Napisano Maj 17, 2009 Ja mam dla ciebie propozycje nie do odrzucenia Wyjdziesz za mnie?? i wprowadzisz się do mnie, wtedy będziemy razem te horrory oglądac :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wituś-sprytuś Napisano Maj 17, 2009 kup se wibrator tylko uważaj na zęby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Maj 17, 2009 drogi Pinokio :D jeśli jesteś z tego rocznika przy nicku no to cóż... mam córkę w Twoim wieku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pinokio1990 0 Napisano Maj 17, 2009 To mi nie przeszkadza? Kobieta jest jak wino im starsza tym lepsza :) :) nie interesują mnie dziewczyny w moim wieku :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevin 76 Napisano Maj 17, 2009 Mam odwrotnie, nie lubię być z kimś, szczególnie w nocy i jak na dodatek chrapie. :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Maj 17, 2009 kurde :( ja nie chrapię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevin 76 Napisano Maj 17, 2009 A skąd wiesz? :o A może lunatykujesz? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevin 76 Napisano Maj 17, 2009 No dobra ja się nie powinienem wypowiadać, w końcu w gdzieś około 15 Czerwca minie 7 lat jak sam mieszkam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pinokio1990 0 Napisano Maj 17, 2009 Każdy człowiek jak jest zmęczony to chrapie :) :) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rudy Rydz Alfredo 0 Napisano Maj 17, 2009 :) :) :) nie boj się!!! :) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevin 76 Napisano Maj 17, 2009 Każdy człowiek jak jest zmęczony to chrapie } Nieprawda. Ja chrapię (podobno) po wódce. Np po piwie mi się to raczej nie zdarza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach