Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dbhvbe

sni mi sie ten sen i zaczynym myslec że ze mna cos nie ok

Polecane posty

Gość dbhvbe

zawsze jak zostaje sama na noc to śni mi sie ten sam sen, że jest ta noc , w któej zostaje sama , chce wyjsc z domu i nie moge, ze nie moge zlapac telefonu, a za oknem stoi czlowiek na czarno ubrany i sie ze mnie smieje. Ze sciany sie zwezaja itp ze nie moge sie wydostac, ani pomocy zawolac. Zawzse jak zostaje sama na noc to mi sie to sni:(:(

Gość dbhvbe
w dzien wcale sie nie boje, w nocy mam majies male obawy, ale nie jakies wielkie, poprostu sie klade i juz

Gość dbhvbe
upup

Nie martw sie, to tylko Twoja podswiadomosc ujawnia sie w snie. Podswiadomie zujesz strach przed zostawaniem samej w domu na noc. Zreszta pewnie boisz sie, jak kazdy, samotnosci w ogole. Czlowiek ubrany na czarno i inne elementy Twojego snu to wyraz Twojego lęku. Moze nastepnym razem jak bedziesz zostawala sama na noc to przed snem wypij melise :)

Gość
MOZE MASZ JAKIS PODSWIADOMY LEK

Gość dbhvbe
pewnie tak, te sny sa takie realistyczne, ze wstaje czesto cala spocona. Jak moi pojechali to mialam tak dwie noce pod rzad az wkoncu przyszedl do mnie chlopak sypiac , bo jak juz sie budzilam po tym snie to zasnac nie moglam;/