Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prawiczek21latWawa

Ja ciagle jestem prawiczkiem!!!!!!!!!!!!!!!1

Polecane posty

Gość Prawiczek21latWawa

Ponieważ mam dwadzieścia lat i moje hormony szaleją, to jak każdy mężczyzna w tym wieku mam nieopanowane zasoby popędu seksualnego. Moje ciało domaga się seksu o każdej porze dnia i nocy. Czasami mam problemy z tym aby skupić się na zajęciach bo wciąż moje myśli krążą wokół seksu. Wtedy członek sztywnieje i wyrywa się z majtek, czuję pulsowanie jąder i napięcie zmuszające mnie do tego by zamknąć się gdzieś w samotności i….jak każdy facet onanizować się. Tylko czy każdy facet robi to pięć razy dziennie ?! Ja czasami muszę. Gdy wstaję rano idę pod prysznic i muszę się pobawić ptaszkiem. Jak wracam z zajęć i w pokoju nie ma żadnego z moich współlokatorów to bawię się ptaszkiem; czasami nawet dwa razy jeden za drugim. Gdy kładę się spać czekam aż koledzy zasną i znów bawię się ptaszkiem. Często budzę się w nocy ze sterczącą pałą i kolejny raz musze sobie ulżyć. Zawsze w takich momentach wyobrażam sobie któregoś z moich kolegów nago…pod prysznicem…pieszczącego ustami mojego członka albo dającego mi dupy.

Gość Oracz Stanisław
Pewnie jesteś głupi,brzydki i biedny

Gość fajnie masz ziomek