Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takajedna20

Czy jakas gruba podnieca swojego chlopaka?

Polecane posty

Gość ciekawaawa
musze sie zmierzyć...nigdy tego nie robiłam.to gdzie? w biuście, "talii" i biodrach, tak?

Gość do ciekaawej
tak, miust najszersze miejsce, talia najwezsze miejsce, biodra najszersze.

Gość Gadacie ze ona nie jest
Gruba !:O:O:O:O:O A kurwa jest ! ...:O:O 170cm wzrostu i waga 74 kg żal..:O:O Ja mam 17 lat 183 wzrostu i waże 67 kg :O:O(jestem facetem ) Wy nie wiecie co to znaczy być szcupłym :O:O Dajcie spokój przy 170 to nie powinnaś wazycc powyzej 60 kg :O:O:O

Gość do ciekaawej
hahahah pryszczaty gimnazjalista sie odezwal, odezeij sie za 8 lat to pogadamy:D 🖐️

Gość fakaj sie mała
😴😡:classic_cool:

Gość ciekawaawa
biust100, talia 87, biodra 103 :O

Gość do ciekaawej
to rzeczywiscie masz troche wieksze wymiary, ale mimo to jestes calkiem proporcjonalna. ja tez mam 161cm, waga 69kg. a moje wymiary: biust 98 cm, takia 78 cm biodra 96cm... tez nikogo nie mam:(

Gość ciekawaawa
to jak ty to robisz że masz mniej niż jak, a prawie tak samo ważysz:D?może jestem jakoś bardziej rozepchana...a w środku pusto:O?

emilia....27 "Poza tym faceci są naprawdę prości. Żaden facet nie będzie z kobietą, jeśli ona mu się nie podoba." Swięte słowa. :classic_cool: a jak się nie podoba, to nawet moga być problemy z.. ;) wiadomo Naturalnie, jeżeli podobajaca się dziewczyna dodatkowo okaże się super pod względem charakteru, to juz w ogle cud-miód.

Gość gonzo z bronzu
do ciekaawej - a chcesz mieć?

Gość do ciekaawej
nie od dzis wiadomo, ze waga niewiele mówi... wygląd zależy od stosunku mieści do tłuszczu, a nie ile sie wazy... ale i tak jestem za gruba:o nie chodzi o sama wage, ale o wymiary tez:o

Gość do ciekaawej
tak, ale nie byle miec, bo zapchaj dziury mi nie trzeba.

Gość ciekawaawa
no właśnie-waga, a wygląd, to całkiem co innego...moja siostra waży z 7kg mniej ode mnie, ma tyle samo wzrostu, ale jest po2ciążach i wygląda jak ja :o do gonzo z brązu - co chce mieć?mniej kg?tak:) i myśle, że na to tylko ćwiczenia, bo jeżeli zastosuje tylko diete, to zostanie mi obwisłe ciało

Gość emilia....27
Poza tym tłuszczyk rozkłada się zupelnie różnie u róznych osób. Moja kuzynka waży mniej więcej tyle co ja, a ma zupelnie płaski brzuch. Do tego ma wąskie biodra, tylko nogi ma masywne. Nie ma za bardzo wcięcia w talii i ma dość szerokie ramiona. Ja natomiast mam brzuch z przodu (moja zmora :O), ale mam wcięcie w talii po bokach. Do tego odstający, spory tylek i pulchne uda. Ale łydki i stopy mam już szczupłe. Twarz też mam szczupłą i nie mam podbródka. Znowu moja ciotka waży niewiele więcej niż ja, a wygląda na naprawdę otyłą i dopóki nie stanęła na wadze, dałabym jej ponad 100 kg. Tak więc mając np. 80 w pasie - można wyglądać róznie. Można mieć szeroką talię z płaskim brzuchem, a można mieć wystający brzuch, a wąską talię. To samo biust - duży obwód niekoniecznie świadczy o tym że piersi są duże. Można mieć szerokie plecy, a piersi malutkie.

Gość emilia....27
"Ja mam 17 lat 183 wzrostu i waże 67 kg" No to sorry, ale moim zdaniem jesteś patykiem. Masz niedowagę. Nie rozumiem czym się tu chwalić? Mój facet ma 194 cm, waży 93 kg i uważam że jest w sam raz. Chudość u mężczyzny jest aseksualna.

Gość takajedna20
Madrze mowisz, emilia. A z moich osobistych doswiadczen: kiedys wazylam 76 kg, i spodnie,ktore teraz mam na sobie, z trudem dopinalam,a siedzenie w nich to byl koszmar,tak mi sie wpijaly w brzuch. Postanowilam ze soba cos wtedy zrobic i zaczelam regularnie biegac - poczatki byly trudne,ale spodobalo mi sie. W sumie biegalam dobre pare miesiecy prawie codziennie (od 15 minut do nawet godziny). Do tego nie zmienilam diety :P Jadlam dosc duzo slodyczy. I co? I schudlam 2 kg. Niby tylko tyle,ale poprawa sylwetki jest naprawde ogromna. Nie jestem juz taka 'trzesaca sie galaretka',tylko jestem bardziej ''nabita', mam ladne nogi. Tak wiec zamienilam tluszcz na miesnie. Jakbym oceniala sie 'z zewnatrz' to nie dalabym sobie takiej wagi,jaka mam. Co nie zmienia jednak faktu,ze ejst za duza.. Ostatnio znow mi sie poprawia sylwetka, czesto slysze,ze zeszczuplalam-ale to juz nie wiem,co jest tego zasluga ;]

Gość takajedna20
W sumie wygladam jak taka 'normalna dziewczyna'. A te spodnie zapinam bez wicagania brzucha i w ogole sie nie wpijaja. W nogawkach sa wrecz za luzne.. No i moje 'utrapienie' to tez brzuch,jak u emilii. mam kuzynke,ktora ostatnio bardzo przytyla,a prawie wcale tego po niej nie widac! To dlatego,ze u niej wszystko leci w biodra,tylek i uda. Ostatnio porownalam swoje udo z jej udem - i ona miala takie jak 1,5 mojego. A bylam przekonana,ze ma teraz 'moja' figure (tylko wieksza dupe). ja niestety przy tyciu zaczynam cierpiec na zanik talii i faldy na brzuchu. Jednak wciaz mam figure 'klepsydry'. Ciekawa - zacznij uprawiac jakis sport regularnie. Efekty naprawde beda niezle,nawet bez jakiejkolwiek diety :)

Gość takajedna20
Maly update - rzeczywiscie schudlam nie wiedzac kiedy, teraz waze 72kg,a w talii mam 81 cm. Zawsze cos ;) ponadto moj chlopak chce sie jutro kochac 3 razy.. juz zaplanowal.. Ale nie widzielismy sie prawie 3 tygodnie, wiec to dlatego :O

Gość LUBIĘ GRUBEmrr

Gość elizka34
Moj chlopak tez ma maly poped mimo ze jestem szczupla,,, wiec to nie zawsze tak... A ty sie takajedna nie martw bo na pewno jest ok.

Gość farrando
To ja mzoe z drugiej strony. Jestem facetem, i moja dziewczyna tez narzeka na swoj wyglad,mimo ze bardzo mi sie podoba. Nie ma idealnie plaskiego brzucha alni chudych nog,ale to jest wlasnie dla mnie zaleta! A ona ciagle mowi,ze musi schudnac, i wstydzi sie np. ze mna kapac i kochac przy swietle :( Przeciez skoro widzialem ja nago i podoba mi sie,to o co jej chodzi? Moze jakas kobieta mi wyjasni,bo ja was kompletnie nie rozumiem..

Gość takajedna20
U mnie na razie jest niezle, zostalam tak zerznieta,ze az mnie ... boli :D :D :D

Gość musisz sama się zaakceptowac
Ja tez naleze do grubych. 177cm wzrostu 70kg, biust 65GG, talia 70 no i biodra 103. Moj facet po 5 latach zwiazku slini się na moj widok, chociaz kiedys przy tym wzroscie wazylam 10kg mniej. Pomimo wagi, mam dosyć zgrabne nogi, brzuch mam ploaski, tluszcz mam w biscie i na dupsku, ale akurat mi to nie przeszkadza. Moze uda moglabym miec troche szczuplejsze, ale to tyle. Musisz sama siebie zaakceptowac. Zreszta, ja czesto słysze od mezczyzn, że jestem bardzo kobieca - cokolwiek maja na mysli, a obcy faceci mnie zapraszaja na akwe i prosza o nr telefonu - bezposrednio na ulicy.

Gość klapsiarz
ja też lubięgrube , daję klapsa i wchodzę z siódną falą :)

Gość Maciej_Toruń
xyzrinna "A mi wszyscy mowia,ze jestem szczupla (51kg/170cm), a i tak mam kompleksy ;((( Nie mam chlopaka,bo wiem,ze jak dojdzie co do czergo, to nie przemoge sie,zeby mu sie ppokazac nago.. Ratunku" A nie byłoby lepiej zrezygnować z seksu ?

Gość omfgggg
do \'\'musisz sama się zaakceptowac\'\' gdzie ty nalezysz do grubych? ja pierthole

Gość mąż pluszaka30
moja żona waży 76 prz 172 i jak dla mnie jest zajebistą laską. mo kobiecą figurę talię itp, tylko krągłości ma więcej niż norma przewiduje no i po ciąży lekki brzuszek został. a w ciązy ważyła 105kg i miałą śliczy wielki ogromny ciążowy brzuszek - i wotedy dopiero wyglądała ślicznie, do teog cycki o 2 rozm większe - poprostu rewelacja. Ale to jak wygląda teraz bardzo mi odpowiada. Zawsze twierdziłem ze lepiej 10 kg za dużo jak 10 za mało - oczywiście norma najlepsza - moja żonka kręci mnie na maksa - kochamy sie jak tylk jest okazja, szczególnie jak córka śpi :) czasami 3 razy dziennie na wszelakie sposoby i kombinacje, w okresie analek i wszystko jest suuuper. I moja, w/g mnie lekko, gruba żonka podnieca mnie maksymalnie po 3 latach małżeństwa, 10 znajmości i kilku kg ponad normą. A co ma waga z podniecaniem? Takich babek które napewno na mnie nie działają jest wilele w każdym przedziale wagowym.

Gość mąż pluszaka30
do musisz sama się zaakceptowac 65GG - to muszą być śliczne okazy. :) dla nawet 75GG kobieta może dla mnie ważyć nawet 85-90kg

Gość konica23
Ja tez przez dlugi czas myslalam,ze jestem za gruba. Waze 80 kg i mam 175 cm wzrostu . Ale zauwazylam,ze inni wcale nie uwazaja mnie za gruba . Moze dlatego,ze przy tym wzrosci wszystko sie rownomiernie rozkalda . Tylko nadal nie moge znalezc chlopaka, ale juz przestalam zwalac wine na wage.

Gość rysiok z klanu
z wiekiem wszystko się rozkłada