Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość liq234

ile czasu średnio trzeba się bzykać

Polecane posty

Gość liq234

żeby móc chociaż te 10 minut , czyli po jakim czasie chłopak bedzie tak doświadczony żeby tyle wytrzymał ??

Gość spać bo rano do szkoły nie
wstaniesz :O naoglada sie gówien a potem rady szuka 😡

Gość liq234
mam 22 lata i do tej pory robiłem to może z 20 razy ale trwa to może 2 minuty albo mniej i dlatego pytam

Gość mi kumpel powiedzial
ze dopiero po jakichs 4 latach.... zaczal zwracac wieksza uwage na kobiete...... :o

Gość liq234
np raz dziennie to robić to po jakim czasie ( około ) można dojść do tych 10 minut??

Gość kikikaka
ja tam 5 min

Gość mjbhb
To raczej chodzi o powtrzalnosc bo jezeli raz na 3 tygodnie to robisz a do tego sporadycznie albo wogole sie nie masturbujesz to sie nie dziwie ze tak wychodzi . 1 zrob sobie dobrze przed seksem np jezeli wiesz ze wieczorem cos bedzie to zrob to np o 8 i o 12 wieczorem powinno byc lepiej 2 przerywaj co jakis czas sie ruszac, albo poroszaj sie co jakis czas w inny sposob niz normalnie np jakies okrezne ruchy czy wejdz do konca i ruszaj sie na boki, gora dol bo my raczej nie pobudzamy sie zbytnio takimi ruchami a kobiety czesto bardzo lubia 3 zakladaj prezerwatywy 4jezeli nie dzialaja zwykle to kup takie ze srodkiem na opoznienie wytrysku