Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gotowa na

pierwszy raz

Polecane posty

Gość gotowa na

Witajcie! Jestem z moim chłopakiem prawie 7 miesięcy. Znamy się dłużej. Jest mi bardzo bliski i wiem, ze to właśnie z nim chciałabym przeżyć swój "pierwszy raz". Jest jednak pewien problem- on nie dąży w żaden sposób do seksu. Wystarczają mu pieszczoty, którymi doprowadzam go do orgazmu...Za każdym razem, kiedy ladujemy w łóżku, on koncentruje się na pieszczotach i nie posuwa się dalej. Jak dać mu delikatnie do zrozumienia, ze ja chcę już czegoś więcej? On wie, że jestem dziewicą i przypuszczam, ze nie chce niczego przyśpieszać. Ale ja chce!:-D Dodam, że nie jesteśmy dzieciakami- ja ma 23 lata, on 29...

Gość dzizas
O rany, musisz byc bardzo wartosciowa osoba. (w sensie 23 i dziewica). Lubie Cie, zostan moja kolezanka. :) Powiedz Mu - moglbys we mnie wejsc? Albo: Zerznij mnie, bo juz nie moge :)))

Gość gotowa na
Dzięki za odzew:-) No własnie myślałam na d jakąś delikatną sugestią w trakcie pieszczot, ale trochę się boję jego reakcji. Ok, szczerze, nie wiem, czy on ma na mnie ochotę?! No bo skoro sam nie namawia i ma się sama prosić....Wiem, paranoja:-P

Gość dzizas
musi tez byc wartosciowa osoba :) (ten chlopak) skoro Cie do tego nie namawia. Na pewno jestescie dobrana para. Moze po prostu, zapytaj sie go o seks. Jaki byl Jego pierwszy raz i w miedzy czasie nadmien, ze jesli juz mialabys z kims to zrobic to tylko z Nim, mozesz powiedziec, ze o tym fantazjujesz :P

Gość gotowa na
dziękuję, że tak miło o nas piszesz. Chyba odważę się na sugestię:, a co tam! Wolałabym nie pytać jednak o jego przeszłość, bo mogę okazać się zazdrosna:-)

Dziwi mnie że wieku 23 lat nie potrafisz wyrazić swoich potrzeb.

Gość gotowa na
Z drugiej strony jednak, nie chciałabym pchać mu sie sama do łóżka jak jakaś desperatka. Czy, kiedy sama zaproponuję seks, nie sprawię, ze on poczuję się niej męski? Chciałabym być choć trochę pożądana i doceniona...

Gość gotowa na
potrafię wyrazić swoje potrzeby, ale dziwnie się czuję jako dziewica, która MUSI inicjować seks!

Gość ojojjejejejjj
calkowicie Cie rozumiem. Jestem w tej samej sytuacji, z ta roznica, ze ja i moj chlopak mamy po 21lat.

Gość desiderataaa
moze oni nie są was pewni na 100% i ta odpowiedzialnosc 1 razu jakos ich obarcza psychocznie no nie wiem..

Gość gotowa na
Desiderataaa- no właśnie tego się obawiam. Niby mnie kocha, ale chyba nie aż tak jakbym chciała...No bo inaczej tego wytłumaczyć nie potrafie! Jest ze mną, ale nie chce seksu, bo to już za bardzo angażujące?

Gość agnieszka9993934
witaj.mam ten sam problem od pół roku,tylko na troszkę innej zasadzie.Mianowicie pierwszy raz przeżyty,a on koncentruje się wyłącznie na zaspokojeniu i pieszczotach jego...męczy mnie już to strasznie,bo chciałabym i ja bym zadowolona..mój sposób był taki,że zapytałam się co on na to bym poszła po tabletki,zgodził się.Mam nadzieję ,że jak zacznę brać to coś się zmieni.Pozdro.

Gość gotowa na
mój wie, ze biorę tabletki, bo mu to dość dobitnie oznajmiłam. I nic...

Gość jaska pik
przy pieszczotach na łóżku albo jakoś tak podobnie to jak już będzie gotowy a ty też rozgrzana delikatnie połóż go na plecach i po prostu dosiądź na jeźdźca. Jedno mocne hooop i będzie po kłopocie czyli po cnocie.

Gość gotowa na
toż to gwałt :-D !!!

Gość gotowa na
Poza ty, tu nie cnota jest kłopotem, ale brak chęci u faceta, niestety...

Gość tytyttyt
Czyżby miał mały temerament? Ale faktycznie, jest to nieco dziwne jak na faceta i to w tym wieku.... Proponuję porozmawiać, chyba nie ma innej rady, choć wiem, że nie będzie to szczególnie przyjemne.

Gość jaska pik
jak gadanie przy kawie to do luftu, co innego jak zalotnie, w trakcie pieszczot w łóżku zagadniesz - a jakby tak małe odwiedziny u mnie - zapraszam. O tym dosiadaniu miałam na myśli że jednocześnie z takimi nawijkami, bez pośpiechu i bez gwałtu - ale z inicjatywą

Gość jaska pik
i jak daleko idące są te wasze pieszczoty - w ciuchach, bez ?

Gość gotowa na
Rety! Do czego to doszło, żeby się kobieta musiała swojego mężczyzny o seks prosić...:-) A tak an serio, to chyba faktycznie muszę z nim porozmawiać, trochę zalotnie, trochę w żarcie, ale muszę wiedzieć na czym stoję. No, bo jeżeli on nie jest zainteresowany takim pogłębieniem naszych relacji, to po co traci przy mnie czas?! Zawsze miał mały temperament, ale litości...

Gość gotowa na
aha, pieszczotki w łóżku, bez ubrań. Taki "prawie" seks, bez (jak to sie brzydko mówi) penetracji. No, ale "prawie" robi wielką róznicę...

Gość jaska pik
jest jeszcze taka możliwość że facetowi kiedyś się nie udało i boi się że w decydującym momencie mu "opadnie". Z wyczuciem kroczek po kroczku działaj - jednocześnie gadając. Takie tam np - a co by było żeby twój kutas pogłaskał mnie po nóżce, udku, brzuszku i tak coraz bliżej i bliżej ... Możesz też ładnie pokazać jak dla niego otwierają się twoje płatki itd 1000 możliwości albo możesz czekać i czekać, być grzeczna i przyzwoita, on też będzie czekał, grzeczny i przyzwoity.

Gość jaska pik
a winko lub koniaczek nie zawadzą

Gość gotowa na
jest jeszcze jredno "ale"- jego bardzo podnieca moja bielizna i muszę sie sporo naprosić, by raczył ją ze mnie zdjąć (a najczęściej musze to robić sama). No, ale postaram się zastosować Twoje rady. Dzięki:-*

Gość jaska pik
załóż taką żeby i w bieliźnie wszystko było "na wierzchu". stringi wąskie nawet z przodu po małym manewrze nie zasłonią widoku twojej podnieconej onej ani nie utrudnią kontaktu dotykowego. Oglądanie przemiany zamkniętej suchej c*pki w napęczniałą wilgotną, i mała prowokacja z jej pogłaskaniem kutasem to już tylko tyci tyci do rozpoczęcia stosunku. Delikatnie, przyjemnie z zabawnymi komentarzami każdego kroczku. Super zabawa, mało który facet potrafiłby nie przyspieszyć.

Gość gotowa na
Jaska piszesz tak fajnie, ze chyba rzucę sie na niego najszybciej jak się da:-)

Gość jaska pik
rzuć się rzuć ale nie jak najszybciej żeby nie spłoszyć, czort wie co tam w nim za obawy siedzą. Ważne żeby skutecznie - a do tego odpowiednie przygotowanie może bardzo się przyda. Kiedyś słyszałam o takiej sytuacji że bezpośrednio przez wejściem ze stresu facetowi "słabł" i musiał go sam ręcznie nieco zmobilizować. Tyle że strasznie się tego wstydził. Dopiero pozycja na pieska jak laska mu się wystawiała na maksa nie patrząc co też on tam wyprawia okazało się skuteczne. Może też jako jeden z wariantów spróbuj wystawić mu tyłeczek z mokrą napęczniałą c*pką - wejście chyba jest najłatwiejsze.

Gość gotowa na
kuszące...ale czy pierwszy raz od tyłu nie będzie za bardzo bolało?

Gość Mr85
bierzezs tabletki ??? a ja slyszalem ze Najpierw trzeba Rozdziewiczyc Laske zeby lekarz tabletki przepisal to nie moje slowa ale tak slyszalem

Gość gotowa na
nie MR85, to nieprawda, ktoś Cię wprowadził w błąd. Dziwictwo i tabletki nie kolidują ze sobą:-)