Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

qqqqqqqq

BÓL BRZUCHA W CIĄŻY!!!

Polecane posty

Mam takie pytanie przez ostatnie dwa dni miałam straszny ból bzrucha. Bolały mnie strasznie boki a później środek i podbrzusze. Nie mogłam sie ruszać ani wstać z łóżka. trwało to conajmniej godzine albo dłużej. Jestem w 20 tygodniu ciąży i 3 dni temu byłam u lekarza i jest wszystko super. Miała któraś z was tak samo jak ja albo podobnie??? i wiecie od czego to jest???

czasami brzuch boli gdy powiększa się macica, ale chyba nie powinien to być silny ból. lepiej powiedzieć o tym lekarzowi.

Gość mnie często blał
Mnie często bolał brzuch w czasie ciąży - zwłaszcza podbrzusze. w 18 - tym tygodniu tak bolał, że się wystraszyłam i pojechałam na dyżur do szpitala. Lekarz mnie zbadał i powiedział że to normalne, bo wszystko się w środku zmienia i powiększa. Powiedział, że przy takich bólach mogę wziąść nospę. Także nie martw się. Jeśli masz być niespokojna to idź do lekarza, ale nie panikuj, bo tak jak piszę, mnie też często tak bolało a dziś mój mały ma już cztery miesiące a ciąża była książkowa. Powodzenia.

tez myslalam ze to jest zwiazane ze wszystko sie rozciadga ale jak czytałam to nie powinno byc takiego bolu jak miałam:-( lekarz jak dzien wczesniej mnie badał t o bylo wszystko ok ale teraz na wizycie jemu wszystko powiem . mam nadzieje ze ten ból już sie nie powtórzy

własnie przez ostatnie dwie noce (nad ranem) odczuwałam niezbyt silny ból w podbrzuszu, jak podczas okresu i zaniepokoiło mnie to nie mam przy tym żadnych innych dolegliwości, 2 tyg temu byłam u gina i wszystko jest ok ale ja juz oczywiście mam schiza i sie stresuję rano wszystko minęło jestem w 31 tyg.

Gość mam pytanie w sumie
po jakim czasie od zapłodnienia boli brzuch jak przy okresie i tak jak by sie głodnym było mimo,ze sie własnie zjadło nie wiem czy jestem w ciazy bo stosunki były przerywane 2 w dni płodne

Gość mam pytanie w sumie
??

Gość mam pytanie w sumie
proszę o porade bo na test to troszkę za wcześnie pewnie jest