Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

enigma22-88

ATREDERM - rezultaty

Polecane posty

Wybrałam się do dermatologa. Zapytałam o coś na tłusta buzie i pełno zaskórników Szanowna pani chyba minęła się z powołaniem bo powiedziała ze ona się takimi problemami nie zajmuje i ze mam iść na oczyszczanie do kosmetyczki Zdenerwowałam się bo umiem myc twarz i zajmuje się nią bardzo starannie mimo to mam problemy wiec sprawa jest głębsza Postanowiłam wybrać się do apteki i na własna rękę kupić ATREDERM - jakoś się udało. Pierwsze 2-3 aplikacje skora zaczerwieniona po umyciu i nałożeniu kremu bardzo piekła po kilku dniach łuszczenie Aby złagodzić ta suchość stosuje oliwkę hipp jak na razie jest ok Jednak mam kilka zastrzeżeń i pytań Atrederm stosuje już 3 tydzień Widzę poprawę lecz nieznaczna płyn stosuje raz dziennie na noc mniej się łuszcze ale zauważyłam ze po złuszczeniu na nowej skórze co jakiś czas pojawiają się stany zapalne takie bolące grudki Wiem ze tak to ma być ze wszystko na wierzch wychodzi ale jak długo będzie występował taki stan rzeczy?? jak długo powinnam stosować płyn aby osiągnąć czysta pozbawiona zaskórników buzie?? czy to w ogóle możliwe??

Czy ktoś stosował Atrederm i może podzielić się na tym forum swoimi osiągnięciami i spostrzeżeniami????

Gość akurat dermatolog
ci dobrze powiedziala zaskorniki usuwa sie u kosmetyczki na oczyszczaniu.. to oczyszczanie nie ma nic wspolnego z myciem buzi... ciekawa jestem jak bardzo sobie zaszkodzisz tym kremem bo skoro masz cala zaczerwienioną skore i wchodza ci pryszcze to znak ze ten krem nie jest dla ciebie..

albo nie umiesz czytac albo nie wiesz o czym mowa i nie wiesz czym jest problem zaskornikow i grudek Pytanie zadawalam komus kto ma jakiekolwiek pojecie na ten temat Po pierwsze to nie krem tylko plyn po drugie oczyszczanie mechaniczne u kosmetyczki wcale nie sluzy a pomaga tylko na chwile Zaskorniki powstaja w wyniku zlej pracy gruczolow lojowych i nadmiernej produkcji sebum wiec zwykle oczyszczanie bez farmakologicznej pomocy moim zdaniem nie ma sensu

a i zaczerwieniona skore miałam tylko na poczatku po pierwszych aplikacjach i to "wychodzenie" wszystkiego na wierzch rowniez jest rzecza normalna o czym informuje ulotka

Gość asiowinka
Jestem po dwumiesiecznym stosowaniu Atredermu - 2 razy w tygodniu. Czesciej nie mogę, bo mocno się łuszczę a gdy nakłądam puder jeszcze bardziej widać. Buzi znacznie wygładziła się. Mam wiele blizna, wiec planuję do marca stosowac, poxniej juz opalanie,wiec z Atrdermem koniec. Czy ktos usunął Atredermem blizny? jak głębokie?

Gość a czy atrederm tez
likwiduje przebarwienia potradzikowe??