Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 22laaaatka

Seks trójkąty.

Polecane posty

Gość aflllaa
Ja nic nie mówię,ale znam trochę zycia ...powodzenia.

Gość 22latkaaaaaaa
ale wracajac do tematu- trojkaty niszcza zwiazki? I niech pozostana tylko nasza fantazja?;)

Gość aflllaa
22latkaaaaaaa--nie chce Cie4 zasmucic,ale mężczyzni i kobiety tez bardzo często zdradzaja w pracy.To zalezy tez od ich wykonywanej pracy,ale jezli ktos naparwde chce to zrobic to dla niego nie ma problemow.

Gość powiem ci coś
tak lepiej nie robić czegoś czego można potem żałować

Gość daruj sobie
wiem,co mówię...zmierzamy do rozwodu:( niech to zostanie w sferze fantazji

Gość 22latkaaaaaaa
aflllaa rozumiem... Mysle ze na razie jestemsy na takim etapie, ciaglej fascynacji ze nie ma mowy o zdradzie. Ja nie mowie ze kiedys ona nie nastapi, ale mysle ze na chwile obecna nie. Jestesmy mlodzi, moj ma dopiero 22lata, wiadomo ze w tym wieku faceci maja ogromne i potrzeby i fantazje. Wierze ze nie zdradzil i tyle. Nie mowie ze kiedys nie zdradzi. Ale po co zyc mysla ze kiedys zdradzi? :) Zdradzi to bede z innym. On o tym wie.

Gość 22latkaaaaaaa
daruj sobie - przykro mi.. :( ok, niech to zostanie tylko fantazją, dziekuje🌼

Gość aflllaa
22laaaatka--znam wielu zafascynowanych chłopakow,mezczyzn swoimi kobietami a jednak...Moze pomyslisz,ze pesymistka jestem,albo mnei chłop zdradza.NIe,nic z tych rzeczy. Wiem ,bo wiem ...

Gość 22latkaaaaaaa
aflllaa smutne to... :(

Gość aflllaa
22laaaatka--bardzo smutne :-(ale niestety tak się dzieje.I nie chce Cie dołowac.Po prostu lepiej zarzuc te fantazje o trojkatach,nawet na jakis czas o tym nie rozmawiaj ze swoim facetem.

Gość 22latkaaaaaaa
Troszke zdolowalas... :( Fantazje pozostana fantazjami, nie bede o tym rozmawiac, bo przyznam ze sama te rozmowy prowokuje.. To moze masz jakies rady.. jak zapobiec zdradzie?

Gość daruj sobie
uważam,że możecie rozmawiać,ale dzień,kiedy wprowadzicie fantazje w czyn może być początkiem końca WAS.I nie chodzi tu tylko o to,że jemu się spodoba inna kobieta.Pomyśl,co Ty możesz poczuć.Ja myślałam,że jestem silna,że nic się nie stanie we mnie.Myliłam się:(

Gość aflllaa
Zdradzie nie mozna zapobiec.Nawet jak osoba bedzie z druga osoba przezywała miłosc,satysfakcję.Ogolnie to trzeba miec silny charakter aby do zdrady nie dopuścić.

Gość 22latkaaaaaaa
Ehh............. Smutne to, i dołujące... Ale dzieki.

Gość daruj sobie
przynajmniej masz jakiś pogląd ale zrobisz,jak uważasz.Wszak człowiek nie wie,że coś jest gorące póki się nie sparzy...W tym wypadku jednak wiedz,że można się sparzyć

Gość aflllaa
22laaaatka--Nie masz co sie dołowac :-)zyj tak jak zyjesz,kochaj sie tak jak kochasz.Tylko za duzo nie rozmawiaj o 3-cie a tym bardziej nie wprowadzaj tych marzen w zycie.Zycze wspanaiłego seksu i udanego zycia.

Gość asia z
głupoty piszecie ze to rozwala zwiazek!!!!! jaz moim mezem zaliczylismy juz pare 3katow i powiem wam szczeze ze to nas tylko wzmocniło i wzmocniło to co nas łaczy. ja sie nie musze martwic tym ze maz mi pujdzie na bok,ze zdradzi mnie z najleprza przyjaciółka tak jak miała to moja sasiadka!!!!! wiekszosc zyje w swiecie ideałów!!ze wiernosc do konca zycia...smiac mi sie chce jak kazdy mowi jaki to wierny jest a tak naprawde to ponad 80%małzenstw to porazka bo albo m zdradza albo k. zgadzam sie z tym ze ciezko psychicznie pewne rzeczy zniesc ale to jak bedzie zalezy od partnera. ja nazekac nie moge bo ja widze ze mojemu mezowi nawet w 3kacie jest lepiej ze mna i to mnie buduje!!!!

Gość nastolatek 16
mogę się przyłączyć do trójkąta?? bardzo proszę

Gość Dojrzali
Moja cegiełka do tematu. Jesteśmy małżeństwem od 25 lat. Dwójka dzieci już dorosła, mają własne życie a my więcej czasu. Rok temu spędziliśmy szalony urlop z moim bratem i bratową. Róznica wieku między nami minimalna. Było pływanie na żaglach, wieczorne kolacyjki lekko zakrapiane, rozmowy na śmiałe tematy. Po kilku dniach postanowiliśmy spędzić cały dzień na wodzie. Na przekąskę wylądowalismy na małej, pustej wysepce. Wspólne opalanie, moja zona wyskoczyła za stanika a za nią i my pozbyliśmy się ubrania. Dwie pary nagusów, słońce i luźna rozmowa. W końcu zeszło na seks i fantazje. Okazało się, że mamy podobne fantazje, seks w większym gronie. Od rozmowy przeszlismy - na początku ćnieporadnie i wsydliwie - do pieszczenia naszych partnerek i okazało się że atmosfera rozgrzewa nas co raz bardziej. Wypad zakończył się bardzo udanym seksem obu par. Wieczorem, juz pod dachem postanowiliśmy bawić się dalej. Doszło do wymiany i wszyscy odczuwali niezwykłe podniecenie tą sytuacją. W oklicach pięćdziesiątki przełamaliśmy tabu i nie żałujemy tego. Spotykamy się 2-3 razy w miesiącu, czasami tylko rozmawiamy, czasami idziemy do łóżka. Stwierdziliśmy że seks sprawia nam przyjemność jak 20 lat temu. Popieramy poszukujących nowych wrażeń o ile są pewni siebie i partnerów. Miłość nie jedno ma imię.

Gość ale głupotta
asia z wzmoniło was :-) bo jak sami sie seksicie,we dwójkę,to po prostu nudno wam,nudzicie sie sobą,a we trójke czy w wiekszym gronie czujecie podniete. Po prostu zal mi was,ze jestescei tacy soba znudzeni jak jestescie we dwójkę.

Gość blond cipka ;-)
Szukam fajnej laski do 3kata z UK..Mozemy popisac na priv..Jestem kobieta ;)

Gość mokraniunia
22latkaaaaaaa-jesli chcesz zaryzykowac swoim zwiazkiem ,a na 100% ze jemu sie spodoba trojkat i za kazdym razem bedzie chcial trojkata z inna kobieta i co wtedy zrobisz hmmm .co wtedy

Gość mokraniunia
informatyk- WTEDY NIE BEDZIE JUZ ICH BO ONA NIE WYTRZYMA ZMIAN TYCH KOBIET W TROJKACIE

ja to robię od kilku lat z dwoma kolegami z pracy, czasami dochodzi jeszcze koleżanka, z mężem nie mogłabym się odważyć, chyba by nie dał rady psychicznie, jast bosko, odpływam przez te 2,3 lub 4 godziny, potrzebuję tego i tyle, mam 41 lat i widzę jak facetom staje gdy patrzą na mnie, sama muszę to robić przynajmniej raz na tydzień czy dwa, latem robimy to w lesie, zimą kumple organizują jakąś chatę, jest bosko, ale czy ty powinnaś ze swoim mężem, nie wiem lepiej poczekaj z tym, może on kiedyś ujawni podobne pragnienia do Twoich...pozdrawiam