Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wijcik

depilacja laserowa _glebokie bini

Polecane posty

Gość wijcik

jestem zdecydowana na ten zabieg.czy ktos robil gleboka depilacje bikini laserem?interesuje mnie jak odbywa sie zabieg? czy jest to wstydliwe?mozna miec skape stringi czy trzeba byc nagim?jak z bolem?

Gość wijcik
wiesz to jest krepujacy zabieg dla mnie

Gość ale heeeeeeca
a po co Ci taka depilacja? czemu ona ma służyć?

Gość wijcik
po pierwsze robe ja bo mam ciemne grube wloski.mam wrazliwa skore gdy depiluje te miejsca zawsze mam podraznienia i krotki,wloski wrastaja, linia ich wzrostu konczy sie na wewnetrznych udach,mam dosc podraznien i wstydu z tym zwiazanego. i oczywiscie robie to by nie wstydzic sie przed chlopakiem w intymnych momentach.pozatym wygoda.

Gość a gdzie to robisz
mozesz cos polecic? interesuje mnie slask, tez jestem zdecydowana:D

ja sobie zrobilam, trzeba być nago, więc jest to trochę krępujące no i boli, może niebardzo, ale nie jest to przyjemne.

Gość wijcik
ja polnoc wiec ci nie polece.dziobus a ile zabieg trwa?musisz tylko lezec czy zmienia sie pozycje?

Gość Mala_09
ile zabiegów trzeba mieć i w jakiej cenie jeden? czytałam sporo wątków na ten temat i niestety zgodnie dziewczyny które miały depilacje laserową twierdziły że po 2 latach włosy normalnie odrastają ;/

ja zaczęłam robic głębokie. ale niestety, zaprzestałam... tzn trzy zabiegi wkoło odbytu(naywajmy rzeczy po imieniu) były dla mnie ledwie do wytrzymania.. skóra ma tam ciemniejszy kolor, stąd ból chyba, choć efekt niezły, boo ciemnych włosów mniej. a rok minął od ostatniego zabiegu... co do okolic łona-wierzch- ładnie wylazły mi wszystkie łosy i troche odrosło, wyglądam jak wyliniała babcia... gole normalnie maszynką, ale postanowiłam, że jeszcze w tym roku zrobię drugie podejście do łona- ta częśc cipki- którą przykrywa kostium kąpielowy :) natomiast okolice warg sromowych-już gorzej- w sensie boli, skóra jest tam cienka i jedyne co pomaga, to okład lodowy.ba, im bliżej środka, wnętrza, tym boli bardziej... ale włosów ubywa, sczególnie, jak ktoś ma bladą skórę i czarne włosy, to efekt dośc dobbry, ale można sie zes.ra.ć z bólu bez okładu. co do krępowania się, mam to w d..,. dosłownie, płace kase ciężką, to niech robia. gorzej ma baba, co robi zabieg, tak sie gapić w ludzkie kakałka i pipki cały dzień... i ten zapach palonych włosków.. blee

Gość Pierniczanka
Witaj, Agnieszko, zabieg depilacji laserowej jest szybki tutaj masz filmik o depilacji laserowej https://www.youtube.com/watch?v=jYej8j9cNGQ że cena usługi nie jest najważniejsza laser laserowi nie równy , polecam poczytać o różnicach między laserami Vectus i lightsheer

Gość Nowa 333
Pomocy! Moja skóra na nogach wygląda okropnie. Mam same krosty, a potem blizny. Zaczęłam zastanawiać się nad depilacja laserową, ale nie wiem na jaki laser się zdecydować. Podobno Palomar Vectus jest najlepszy, trochę o nim poczytałam http://depilacja-laserowa.torun.pl. Czy to prawda?

Gość Margaretkaaaaaaaaaaaaa89
Polecam depilacje laserowa w klinice Dr Legrand w Krakowie. Rownież zdecydowałam się na depilacje bikini brazylijskiego i jestem bardzo zadowolona z efektów jakie już udało się osiągnąć- aktualnie jest po 4 zabiegu. Przy pierwszej wizycie byłam pełna obaw, ale pani kosmetolog rozwiała wszystkie moje wątpliwości. Polecam to miejsce.

Gość gość
Wykonywałam u siebie depilację laserową bikini głębokiego w Toruniu w Laser Delux https://www.laserdelux.pl/torun/depilacja-laserowa Dziś juz po wykonaniu całej serii zabiegów czyli łącznie 6 mogę powiedzieć, że jestem bardzo zadowolona z rezultatów.

Gość Sonia 28
Naturalne metody są najlepsze Od jakiegoś czasu stawiam na pastę cukrową. Pasta cukrowa usuwa nawet te najmniejsze włoski. Na początku chodziłam do sklepu gotową pastę, od roku sama ja robię, wystarczy woda, cukier i sok z cytryny. Tutaj znajdziesz trochę informacji http://depilacjacukrowa.com.pl/zalety-depilacji/

Gość Nice 23
Kuzynka zdecydowała się na depilację laserem, to był gabinet z laserem Palomar Vectus. sama byłam pod wrażeniem efektu. Wystarczyły chyba 4 zabiegi i efekt super. Było w sumie bezbolesne. To jest bardzo nowoczesny sprzęt. Laser ma czytnik, który dostosowuje moc do typu skóry.

Gość Marcix 21
Znajoma zrobiła sobie depilację laserową, o ile pamiętam, to szukała gabinetu z laserem Palomar Vectus . Jest bardzo zaskoczona. Osobiście też byłam zaszokowana ostatecznym rezultatem. Po pierwszym zabiegu widać było efekty działania lasera. To był bardzo dobry wybór. Było w sumie bezbolesne. Bardzo dobry rezultat. Jeżeli myślicie o depilacji laserowej, to gorąco mówię - tak warto. http://www.jedynka.com.pl/zdrowie-i-uroda/depilacja-laserowa-zabieg-medycyny-estetycznej/

Gość Wata 123
Może to was zainteresuje przez przypadek znalazłam fajną wyszukiwarkę gabinetów z depilacją laserową. Możecie wyszukiwać według różnych miast. Działa bardzo prosto. Trzeba tylko wybrać miasto: http://www.depilacjelaserowe.pl/. Dzięki temu wybrać gabinet z z zabiegami depilacji laserowej.

Gość Tamara

Ja Ci szczerze mogę polecić takie miejsce jak Vici Clinic w Krakowie. Tam zabiegi depilacji laserowej robi przemiła Pani Kasia. Skorzystałam z sześciu zabiegów laserem LightSheer Duet i jestem zadowolona z efektu.