Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

naprawde nie wiem

czy ta milosc przetrwa ??

Polecane posty

czesc wszystkim. mam nie maly problem. wiesz, ze moze to glupio zabrzmi i zdaje sobie z tego sprawe. mam 15 lat moj chlopak 19. wiem, ze to co do siebie czujemy wykracza po za zwykle \"lubie Cie\". zastanawiam sie, czy takie uczucie jest w stanie rozwijac sie i przetrawac bardzo dlugo .. ? moze nawet do smierci ... ?

Gość jeśli to jest
Twoja pierwsza miłość - możesz mieć pewność, że nie zapomnisz o nim aż do śmierci :) A czy miłośc przetrw? z tym różnie bywa

wydaje mi sie, ze to nie jest pierwsza milosc. ale pierwszy raz czuje, ze to chyba to. wiem, ze mam tylko 15 lat .. ale dla tego chlopaka jestem w stanie zrobic wszystko. mysle ze on dla mnie tez. oboje znamy swoich rodzicow. czasem sie klucimy .. ale to chyba jak wszyscy ...

Gość nikt ci na to pytanie nie
odpowie, bo tego nikt nie wie. Ja miałam właśnie 15 lat jak miałam pierwszego chłopaka, on miał tyle samo. Niestety nie wyszło. W wieku 17 lat poznałam mojego obecnego męża. Ale moja koleżanka w wieku 15 lat poznała z kolei swojego obecnego męża więc wszystko jest możliwe

najgorsze jest to, ze moja mama wyszla za maz w wieku 18 lat bedac w ciazy. mowi mi, zebym nie wychodzila za maz ... zebym nie miala straszego faceta, nie wiem jak mam na to reagowac. jak jej wytlumaczyc ze wlasnie z nim chce spedzic zycie ??

Gość to jest forum o zdrowiu