Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwna jestem no ale

MAM DZISIAJ IMIENINY I....

Polecane posty

moj chlopak wymyslił cos, zadzwonil powiedzial ze przyjedzie po mnie o 17 i zebym byla gotowa bo mnei gdzies zabiera. Wczoraj mowil cos o kinie ale powiedzialam ze bezsensu kase bedzie wydawal, nie chce zeby wydawal na mnie kase:/ zle sie z tym czuje;/ uwielbiam innym sprawiac niespodzianki, uwielbiam spelniac jego marzenia i dawac mu w prezencie to o czym np marzyl ! ale jesli o mnei chodzi to jak słysze ze chcemi kupic torebke, perfumy, czy cokolwiek to az mnie skreca;/ z drugiej strony wiem ze powinnam dac musie wykazac bo sprawianie przyjemnosci osobie ktorej sie kocha jest o wiele wieksza przyjemnoscia, ale jestem nauczona zeby dawac a nie brac.....co o tym myslicie?? jak powinnam postapic??

Gość lympia
mało kreatywny ten twój chłoptaś... co za problem kupić perfumy, bilet do kina itp? Mój zawsze aranżuje dla nas coś niesamowitego i niepowtarzalnego.

serio nie wiem, dla mnie wystarczy ze do mnei przyjdzie obejrzymy razem film poprzytulamy sie powygłupiamy, ze posiweci mi swoj czas to jest dla mnei super prezent, nawet ten kwiatek zwykly jakis wystarczy

tzn perfumy czy cos to mi proponuje poza okazjami ale ja nigdy nie chce