Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość germantille

Co za chamstwo w hipermarkecie!!! Aż brak mi słów jacy ludzie są...

Polecane posty

Gość KUR... JA PIER....
co za babsko...

Gość betoniarka i cieżarówka
Jak ja sie xle poczuję w swupermarkecie, to zostawiam wózek i spieprzam w podskokach do domu, a nie jeszcze ide do kasy i taszcze te zakupy do domu. I to, ze jej jest nodobrze z powodu hormonów ciażowych, a mnie jest niedobrze, bo zjadłam niedogotowane ziemniaki, nie stanowi dla mnie zadnej różnicy. Co do babek w widocznej ciaży - całkiem co innego. Zwłaszcza na poczcie czy w urzędzie, bo w supermarkecie to już troche mi to nie w smak - w koncu miała siłę zasuwac między półkami przez godzinę, a teraz 5 minut nie wystoi.

Gość i dobrze
ja uważam że w ogóle nie powinno być żadnego przepuszczania ciężarnych, nigdzie! a co to one, święte krowy?a może mnie to gówno obchodzi że ona jest w ciąży i taszczy wielki brzuchol? co mnie to? inna sytuacja jest ze starszymi ludzmi i osobami kalekimi-takie uważam powinno się przepuszczać, ale ciąża to nie choroba.a jesli się źle czuje to jej problem, nie mój

Gość deliarosmana
na razie to ja pracuje na siebie i jeszcze musze dawac na te cholerne becikowe dla tych babsztyli.

Gość moze ktos wie co zrobic
heh... a ja mysle ze powinno sie przepuszczac w niektorych przypadkach, moja kumpela miala specjalna karte, zeby poprosic kogos o miejsce w autobusie lub wlasnie w kolejce, ale ona miala problemy w ciazy no a niestety nie zawsze mial kto pojsc za nia do sklepu lub zalatwic jakas sprawe... a gdyby mnie ktos grzecznie poprosil to mysle ze bym przepuscila ale nie z takim ryjem i po chamsku...