Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jennifer8765

chamskie czy nie??

Polecane posty

Gość jennifer8765

jak juz wszyscy wiedza w marcu odbedzie ise moj ślub na Hawajach , nie robimy wesela -bo moja rodzina jest zj**ana a moj facet ma mala . Chcemy wyslac juz w styczniu zaproszenie na nasz ślub do mojej rodziny ble ble ze slub na hawajach ...dojazd w zakresie wlasnym ? chmaskie czy nie?

Gość sdsdf
hm jakbym ja dostala cos takeigo jako gosc to bym pomyslala ze troche...niepowazne.pomysl kto z rodziny przybedzie?nikt? trzeba miec kase na przyjazd.chyba ze powiedza no jesli stawiasz haha to przybedziemy.chetnie! mysle ze nie powinnas az tak ostro pisac ze zapraszacie,a poinformowac ze z takicha takich pwoodow tak zdecydowaliscie i oczywiscie milo bedzie jesli ktos przybedzie,choc wiecie ze to trudne..oczywiscie jesli liczycie sie z tym ze ktos jednak moze leciec tam-to dajcie w takim momencie zaproszenia,zeby mogli jeszcze bilet kupic :) a nie wtedy gdy juz beda same mega drogie.pomyslcie o tym.bo wtedy jest to mega chamskie.

Gość fjher
Dziewczyno ty to takien głupoty wypisujesz , ze masakra ;/;/ Jak bym była Twoja rodzina to bym pojechala ale juz na miejscu bym powiedziala , ze skoro dojazd byl we własnym zakresie to ja licze na hotel i wyzywienie no i jakies atrakcje turystyczne

Gość jennifer8765
wtym sek ze nie lubie swojej rodziny ,wszyscy tylko wesela robia (nie bylam ani u kuzyna ani u kuzynki -skoro nie robie nie chodze) i obgaduja mnie ze juz 3 lata zyje bez slubu (mam dziecko ) -wiele przykrych rzeczy o nas slyszalam (ze sie z nas nasmiewali ,ze pewnie pieniedzy na slub nie maja itp) stad ten pomysl:) po prostu

Gość fjher
weź im wszystkim utrzyj nosa i odpraw takie weselicho , ze im galy wyjda

Gość sdsdf
to nie jest wytlumaczenie-nie ide na innych to sama nie robie. skoro zapraszasz gosci to ich szanuj-wiem,ciezko.... ale choc napisz madrzej zaproszenie i daj w odpowiednim czasie.

Gość jennifer8765
nie chce robic tradycyjnego wesela bo marzymy wlasnie o takim na plazy tylko ja i moj partner w romantycznym miejscu ,uwazamy ze slub jest dla mlodej pary nie dla gosci ,

Gość jennifer8765
chcialabym poprostu powiadomic rodzine ze odebdzie sie nasz ślub:)

Gość fjher
No to fajnie, nie robisz tradycyjnego wesele a chcesz powiadomic rodzine. Po co ,tak zeby wiedzieli , czy zeby byli zazdrosni czy co?

Gość jennifer8765
nie chcemy robic ani wielkiego rozglosu ani wielkiej tajemnicy z tego powdu ,poprostu chcemy powiadomoisc i zastanwiamy sie jak to zrobic zeby potem pretensji nie bylo ani obrazy

Gość fjher
No i co dacie zaproszenia i oni sobie pomysla ze sa zaproszeni a jak wesele to przeciez transport , nocleg i wyzywienie zapewniaja mlodzi. Wiec cie nie rozumie, jakbym dostala takie zaproszenie to bym zadzwonila i sie zapytala kiedy zostanie mi dostarczony bilet samolotowy bo wkoncu zaproszenie dostalam. Jak nie chcesz nikog zapraszac to poprostu jedź, weź ślub, i jak juz przylecice to przy najbliszym spotkaniu rodzinnym powiedz i juz.

Gość miriampe
aha no wlasnie moze i tak zrobimy ,akurat nasza rodzina jest niezbyt zamozna ypowie wsioki wiec watpie zeby kto kolwiek przyjechal na swoj koszt;)

Gość eeeeee
buractwem trąci i szpanem jeśli chcesz się pobrać na odludnej plaży, tylko narzeczony i Ty, to po co Ci goście? po co zaproszenia? żeby pokazać jaka to fajna jesteś i oryginalna? już lepiej rozesłać zawiadomienia po fakcie.. ogólnie żenada.. :/

Gość ale wy tu tępe i sztywne
laski jesteście? naprawdę nie kumacie ironii i ukrytego przesłania "spierdalajcie" w tcyh zaproszeniach??? jednak na ogólnym siedzą bardziej kumaci ludzie

Gość my zrobimy przed faktem
buhehehe

Gość ankowa1
zajbiscie zaczęłaś aktorko "jak już wszyscy wiedza" hahahahah :) rozbawilas mnie :) myslisz ze jestes pępkiem świata??????? NIE JESTES!

Gość ankowa1
a w dodatku "odbędzie się MÓJ ślub" a nie przypadkiem WASZ autorko. wszytsko powyzsze + twoje podejscie do rodziny = zasrana egiostka (sory ze tak brutalnie ale nie cierpie takich ludzi)

Gość jussaa
jeżeli jest tak jak piszesz to ja bym wzięła ten ślub i w ogóle nie informowała rodziny.Przecież tak naprawdę ich tam nie chcesz..a plota sama się rozniesie.

Gość OIOM
a jak ich zaprosisz a oni przyjada?? wszyscy?? zorganizujesz wesele, impreze, jedzenie i tak dalej jak na typowym weselu czy sie zdziwiszi kazesz im wcinac na plazy kokosy? :P

wlasnie...jakbym dostala takie zaproszenie to chocbym miala przekupic celnika to dostalabym sie na ten slub...po ty by zobaczyc twoja mine

Gość nie sypiam z komiczne
kompleksy i tyle zobaczysz kiedys Ci od nich zylka peknie

jak bym dostala zaproszenie na slub na hawajach i nie byl by w miejscowosci w jakiej chcialabym spedzic wakacje 2 tyg. i w pasujacym mi terminie na urlop to bym nie pojechala bo po jaka cholere mam sobie kase wydawac na hawaje zeby byc tylko na czyims slubie. :-/

Gość jakies glupoty nie któzy pisza
pierwsze slysze ze mlodzi mają zapewnic transport, nocleg zapewniali mlodzi dojazd zalatwia sie na własną reke ze spaniem tak samo choc najczesciej kazdy wraca do domu ( w koncu 70km to nei tak duzo) a jak ktos dalej mieszka to u rodziny moze sie przespac aleto tak poza tematem ona nie zaprasza ich na wesele tylko na slub, slub wcale nie rowna sie wesele, wiec neiwiem o co wam biega

Gość po prostu napisz zawiadomienie
za slub odbedzie sie(lub odbyl sie) tu i tu, tak sie przeciez robi. jesli w ogole chcesz zawiadamiac