Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Xyzxyz

Maly problem

Polecane posty

Gość Xyzxyz

Witam mam taki problem jestem z dziewczyna i bardzo sie kochamy i jestesmy ze soba bardzo szczesliwi ostatnio duzo rozmawialismy o wspolzyciu i zamierzamy je zaczac (ja i ona jestesmy na to gotowi). Moj problem polega na tym iz moja dziewczyna mimo wszystko obawia sie ciazy wiec tutaj pytanie skierowane do was co zrobic zeby nie myslala o tej ciazy . A moze ktos z was tez tak mial jak tak to w jaki sposob sobie z tym poradziliscie czekam na wasze wypowiedzi

Po pierwszej, należy stosować antykoncepcję. Po drugiej, należy przygotować się na wypadek ciąży (seks wiąże się z możliwością poczęcia dziecka).

Gość Xyzxyz
Wlasnie o to chodzi ze rozmawiamy o antykoncepcji i zamierzamy to robic w dni nieplodne i uzywac przy tym prezerwatyw ale ona mowi ze mimo to ma obawy

I słusznie. Nawet stosując antykoncepcję może dojść do poczęcia dziecka. Należy o tym pamiętać.

Gość Xyzxyz
Jakie srodki zastosowac zeby w minimalny sposob zapobiec ciazy

Gość ejiruferiugf
Chyba każda dziewczyna obawia się na początku nieplanowanej ciąży. Z czasem jej przejdzie jak nabierze doświadczenia...

\"Jakie srodki zastosowac zeby w minimalny sposob zapobiec ciazy\" W minimalny? :D W takim razie polecam stosunek przerywany.

co do ochrony minimalnej, to Kocyk ma rację...:D

Gość eleganza
a ile macie lat?

Gość Xxx...xxX
Mozna powiedziec ze mam ten sam problem ze swoja kobieta ... Mi np w duzym stopniu pomoglo to ze siedlismy przed kompem i poczytalismy sobie o antykoncepcji i w ogole ... A co do srodkow anty to na pierwsze razy polecam dninieplodne +prezerwatywy+stosunek przerywany i mojim zdaniem to jest najlepszy sposob na minimalne zajscie w ciaze

Gość zostaw to...
Gdy nie pozbedzie sie tych obaw,nie bedzie czerpac przyjemnosci z seksu...bardziej bedzie sie skupiac na mysleni czy tabletka podzila,czy gumka nie peknie,czy sie cos nie przedostalo...jak sobie z tym radzic niewiem-pewnie przejdzie z czasem

Gość Xyzxyz
Ja mam 19 moja dziewczyna 17 . Jak myslicie jestesmy jeszcze za mlodzi na to zeby to zrobic ? Dzieki za wypowiedzi te co chcialy pomoc a za te co byly napisane tylko dla pozbijania sie ze mnie autorom postow mowie jedno szkoda mi waszych rodzicow ... Pozdro

"jedno szkoda mi waszych rodzicow" Chłopie,to tylko forum, nie emocjonuj się tak. Każdy się boi na początku,to oczywiste,z czasem przechodzi. Nie wiem czego od nas oczekujesz?Mamy Ci przepisać tabletki anty?

Gość Xxx...xxX
Wlasnie na poczatku moja dziewczyna strasznie sie obawiala ciazy ale porozmawialem z nia i w ogole np o tych 3 sposobach co wyzej napisalem jak np dojde wczesniej niz to pl anowalem to prezerwatywa zapobiegnie dostanie sie plemnikow do pochwy a jak wrazie peknie gumka z plemnikami w srodku to zostaja dni bezplodne czyli jest male prawdo podobienstwo wpadki stosujac te 3 sposoby na raz i przedewszystkimm porozmawiaj z nia o tym bo to nie bedzie mialo sensu jak ona nie bedzie czerpala z tego przyjemnosci

Gość Xyzxyz
Nie poprostu chce sie dowiedziec jak co zrobic zeby dziewczyna tak bardzo nie obawiala sie tej ciazy i jak najlepiej sie zabezpieczyc przed niechciana ciaza ale cyba juz wszystko wiem i zrobie pewnie tak jak napisal Xxx...xxX ... A zapytam sie reszty forumowiczow co wy o tym myslicie co napisal Xxx...xxX czy to cos pomoze ?