Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość My beloved pussy

Moj facet mial przedemna 4 dziewczyny. Ja przed nim 12 facetow ale sie przynalam

Polecane posty

Gość My beloved pussy

tylko do 5. No i wtedy cos krecil glowa. On z tymi dziewczynami byl po pare lat- teraz ma 29. Ja mam 22 i pewnie by tego tak gladko nie przelknal. No ale z drugiej srony ne chce go uszukiwacv. To byly takie przygody- jakis trojkat, itd... Czy powinnam mu powiedziec to czy lepiej zachowac dla sienie?

Gość zachowaj dla siebie
po co masz mu o tym mówić? Aż tak naciska byś powiedziała? Ja miałam pomad 20 i nigdy nie mówiłam a jak obecny sie zapytał to powiedziałam wiecej od ciebie i był koniec tematu

Gość My beloved pussy
jakiś trojkat, przygoda z sasiadem i jego psem labradorem, z dwunastoma pilkarzami (potem okazalo sie ze jeden z nich puknal mnie dwa razy), sprzedawca kebabow i jego cala dzielna zaloga (mmuaaa moj kochany Ahmedku), pan Mietek spod smietnika (mimo ze walilo mu spod napleta gorzej niz z ahmedowej kuchni to do dzis mile wspominam jego kutasa do kolan) ... przyznac sie ze jestem latwa zdzira i ze pewnie puszcze go po 2 miesiacach z tabunem romow?

Podszywaczu z 17:55 jesteś najlepszy ! Wspaniały tekst !

Jedna miała już 12 partnerów, a druga ponad 20. Średnia polska to 6 partnerów (według Durex'a), a więc muszę wam przyznać że jesteście ponadprzeciętne.

Ja bym się przyznała,ale tylko przez wzgląd na to,że mój facet ma luźny stosunek do tego.Gdyby miał jakieś obiekcje,tak jak w Twoim przypadku,to raczej zatrzymałabym to dla siebie. No ale to już lwestia Twojej moralności i prawdomówności ;)