Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młody napalenieeeecccc

Kobiety po 30-stce .................. czy lubicie gdy ......

Polecane posty

Gość oj młody napaleńcu
nie dość że strasznie mało interesujący jesteś (po twoich wypoweidziach widać że jesteś jeszcze większym gówniarzem niż masz lat) to jeszcze strasznie śmieszne rzeczy wypisujesz:-D To kobiety rozdają tak naprawdę karty i one manipulują facetami. Są tak sterowani przez kobiety że wydaje im się że to oni coś znaczą:-D Jesteś strasznie naiwny:-D Która kobieta chciałaby takiego przygłupa który nic nie wie o życiu i takie androny wypisuje:-D No i co ci po tym przyjdzie że będziesz się zalotnie uśmiechał powiedzmy do 10 atrakcyjnych 40-tek w autobusie? Nigdy nie będziesz atrakcyjny dla kobiety ładnej zadbanej-bo ona poszuka sobie faceta w swoim wieku lub starszego atrakcyjnego fizycznie, inteligentnego który ustawił się jakoś w życiu a nie na napalonego małlata który zamiast zająć się czymś męskim to przesiaduje na babskiej kafeterii i zadaje cholernie głupie pytania. Jak widać twoje szczerzenie się do kobiet nic nie daje. Nic nie osiągnąłeś. Gdybyś spodobał się którejś to by coś się potem wydarzyło. Twoje próby jak widać na nic się zdały. Bo to od kobiet zależy się czy się umówi z facetem i czy coś potem z tego będzie.....

Gość z tego rozumiemmmm
że np.jak ja mam 30 lat a facet ma np 21 ,to kreci go taka stara jak ja oczywiscie ,nie mówie ze wszystkich młodzików ???

Gość buahahahahaha
"skończ waść panie, wstydu oszczędź"- może przestań się dalej wypowiadać bo coraz bardziej błaznujesz:-D:-D:-D:-D "Potyczki słowne" powiadasz:-D Może dla ciebie jest to interesujące ale kobieta dojrzała woli takie potyczki słowne uprawiać ze swoim równieśnikiem co najmniej a nie z chłystkiem w wieku swego syna:-D Może najpierw naucz się w których miejscach stawia się przecinki. Poza tym szkoda, że nie wiesz, że nie robi się spacji przy wykrzykniku! To są podstawy, które wiedzą już dzieci w podsawówce. A ty próbujesz zainteresować swoją marną pod każdym względem osobą zainteresować kogoś starszego od siebie. Pzdr

Myślę że kobiety : wreszcie ktoś mnie rozumie :D Inne kafeterianki chyba myślą że chodzi mi o coś poważniejszego :( No cóż ... może źle formuowałem zdania ? W końcu polonistą nie jestem , ale umysłem ścisłym. Ale nie ważne ... Mam swoje przemyslenia , swoją sprawdzoną wiedze na ten temat i będę się upierał przy tym że są kobiety które lubią coś takiego. Nie wszystkie ale większość chyba jednak tak :D Mówię konkretnie o przedziale 30-40 lat a więc o takiej typowej mamusi , która jest około 5-15 lat po ślubie i ma jedno lub dwójke dzieci w szkole podstawowej albo średniej :) Wspominałem już kilka razy o Ani Popek , to jest chyba mój taki ideał :D Foremniak ma lepsze ciało ale ...... chyba trochę zbyt łatwa ... Popek jest bardziej delikatna , kobieca , intrygująca. Widać że zna swoja wartość , raczej wierna ..... lubię ją bardzo :D Gdybym spotkkał na żywo Anię to na pewno bym nie spuścił z Niej zwroku , no chyba że w pewnym momencie olała by mnie albo nie za bardzo zwracała by w ogóle uwagę ( może zmęczona , może zamyslona w czy minnym itp ). Narzucać się nie lubię ale gdy widzę miłą mamuśkę która jest wesoła , luzacka to odrazu wieszam na Niej swój wzrok :D Zwariowany jestem jednak :D

Gość myślę że kobiety
dorodna biuralistko.......nie napisałam że w takim towarzystwie się obracam, wokół mnie raczej zadbani mężczyźni, w pracy rozpiętość wiekowa raczej spora od 20-stu paru do około 50-tki wszyscy raczej zadbani jedi bardziej drudzy mniej to samo się tyczy urody i męskości w każdym przedziale wiekowym są tacy i tacy, skoro mówimy o adorowaniu a nie romansach czy związkach to powiem że adorowanie dodaje mi skrzydeł czy tyczy to młodszego czy starszego i tak jak już wspomniałam jeśli widzę że podobam się młodemu to nawet przyjemniejsze bo czuję wtedy że mimo upływu lat podobam się bardziej niż niejedna małolata i jeszcze raz powtarzam nie patrzę na to przez pryzmat romansu, chodzi o adorację czy nawet niewinny flirt, schlebia mi to i nie czuję się przez to gorsza i mniej wartościowa od Was

Gość a ja uważam że....
to jest super sprawa,nie jestem jakąs tam urzedniczką tylko zwykłą gospodynią domową mam 30 lat ,i czesto patrzą się na mnie faceci młodsi tacy w przedziale wiekowym od 20 w zwyż i przyznam ze miło jest gdy ktoś patrzy się na mnie prosto w oczy bo własnie tak robią ci młodsi a starsi to tylko na cycki sie gapią i nic więcej.

oj młody napaleńcu :::::::::: Właśnie zrobiłaś z siebie idiotkę :( Powtarzałem wiele razy że nie chodzi o nic więcje jak tylko taki flircik , ewentualnie fajnie byłoby miec romans , ale nie o prawdziwe uczucie czy związek !!!! Kurcze , chyba mnie celowo wkurzacie ale nie wiem sam... Przecie zwyraźnie piszę , daje do zrozumienia że bardzo bardzo lubię popatrzeć sobie na dojrzałe kobiety a gdy One odwzajemniają mi to swoją pogodą ducha to jest jeszcze lepiej :D Pzecież nie chodzi o miłość , nie chodzi o związek , nie chodzi nawet o flirt ( choć czemu nie ? ) , chodzi o taką sympatię. Może powiem tak ......... chciałbym nawiązywać typowo koleżenskie relacje z mamusiami :D Poprtostu być na TY , pogadac jak z koleżanka , powygłupiać się , taka zabawa :D Wiadomo że po jakimś czasie pewnie przyszła by ochota na romans :D ale to nie jest konieczne.

myślę że kobiety :::::::: a ja uważam że ::::::: Obie wiecie o co mi chodzi :D Dokładnie o to ! Jeżeli jesteście z Warszawy to gdyby kiedyś zdarzyło Was sie że będzie na Was patrzył sympatyczny studencik to być może będe to ja :D

Gość a ja uważam że....
szkoda ,bo ja nie jestem z wawy

Gość myślę że kobiety
młody napaleńcu.......raczej nie ma szans bo do Warszawy mam sporo :) ale tutaj gdzie mieszkam godnie cię zastępują :)

hehehehe :D No szkoda :) A jeżeli masz niebieskie oczka albo jasno piwne to jeszcze bardziej szkoda :D

"ale tutaj gdzie mieszkam godnie Cie zastepuja " :D:D:D hehehe , tak już jest że my młodzi kochamy starsze kobiety :D Ruchamy i rzucamy - głupie nastolaty z dyskoteki Wiążemy wspólna przyszłość z rówieśniczkami Uwielbiamy i podziwiamy -- doświadczone manipulatorki naszych serc :D Ja akurat ten pierwszy gatunek omijam , szkoda mi ich płaczu jakoś :( Dobrą mam duszyczkę i nie wykorzystyuję głupoty innych :)

myślę że kobiety :::: Aha , byłbym zapomniał -- powiedz mi , ile masz lat ? :) Wiem że sie nie pyta ale pójde na łatwiznę i zadam to pytanie :)

Gość a ja uważam że....
a teraz ,pytanie do autora tylko szczerze odpowiedz i zaraz nie wyciagaj pochopnych wniosków ,z tego pytania.Czy faceci w waszym wieku tzn. około 20 lat mogliby sie zakochac ,w kobiecie w wieku 30 lat i ją poślubić ,czy tylko chodziłoby wam raczej o sex.

To pytanie na które trudno jest jednoznacznie odpowiedzieć. Myslę że zakochać się w takiej kobiecie nie jest trudno. Wy wiecie jak uzależnić od siebie :D Tak naprawdę to myślę że każdy młody dwudziestolatek marzy o starszej kobiecie bo w tym wieku dostrzega Wasze piękno. Może 17-latek nie bo jest przekonany że kobieta po 30-stce jest starym próchnem ale taki który ma 20-22 lata już wie że kobieta dojrzewa wraz z wiekiem. Wie też że kobiety po 30-stce są lepsze w łóżku :D Powiem tak : Zakochać w takiej kobiecie to zakochałaby sie połowa ... ale żenić sie z taką .......... na pewno znacznie mniejsza część :( A powód jest naprawde głupi : Bo co ludzie powiedzą ? Jak zareagują rodzice ? Co pomyslą znajomi ? Jak mnie odbiorą wszyscy Ci którym powiem że wychodze za 10 lat straszą od siebie kobietę ? To jest właśnie straszne jak bardzo uzależnieni jesteśmy od innych , jak rzadko potrafimy sami mysleć , być sobą. Jeżeli chodzi o mnie ........ Nie wiem czy bym sie zdecydował na ślub z taka kobietą. Musiałbym być naprawde zakochany żeby sie zdecydować. Opinii innych ludzi nie obawiałbym się bo ja nigdy na innych nie patrzę. Docinki mi nie przeszkadzają , przecież wszyscy wiemy że to przeważnie z zazdrości one powstają. Natomiast ja pomyślałbym jeszcze w inny sposób , a mianowicie : CO BEDZIE PÓŹNIEJ ??????????? CO BĘDZIE ZA LAT ??????? Podobno mężczyżni przed 40-stka mają kryzys i lubią młode ciałka więc nie wiem co myslałbym o mojej 50-stce :D Trudne pytanie ale dzięki :) Pyttaj dalej , ja kocham takie dyskusje :)

Ale znam takie pary w których kobieta jest o dobre kilka lat starsza :D Osobiście uważam że takie związki mogą istnieć tylko że duzo w nich zalezy od kobiety. Wraz z upływem czasu kobieta poprostu musi nadal pałać seksapilem. Nie może zbyt szybko skończyć z ochotą na seks bo wiadomo że facet do 40-stki ma bardzo spore potrzeby :) Nie radziłbym w takie związki pakować się mało atrakcyjnym kobietom , takim które nie lubią błyszczeć , dominować , uwodzić. Jeżeli jesteś szarą myszką to wybierz starszego , jako że jest bardziej stabilny - raczej Cię nie zdradzi. Poza tym ma mniejsza ochotę na seks oraz mniejsza pewność siebie :) Natomiast jeżeli jest wulkanem seksu jak np. Foremniak albo moja ulubiona Popek - to bierz młodszego :D Bedziesz mogła się pochwalic przyjaciółkom jakie młode wysportowane mięsko Cie chciało :D

a ja uważam że .... jeżeli jeszcze jesteś to daj znać bo nie lubie pisać na próżno :) Jak będę kończył to sie pożegnam malutka :D

oj uciekłaś mi ? :(

Gość a j uważam że
Własnie takiej odpowiedzi się spodziewałam ,czyli wam młodszym chodzi tylko o sex ,bo starsza to dojrzalsza,a o związek jasne w jakims tam % moze i taak ,ale nic więcej bo co powiedzą znajomi,rodzina itd...no chyba ze jakaś 30 by miała na koncie sporo kasy to wtedy już by sie nie liczyło co powie rodzina .Widzę ze jednak młodsi to myślą tylko f****m a nie głową .