Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jadę tam daleko i ...

o czym rozmawiać ? proszę o pomoc!

Polecane posty

zwracam się do was z prośbą o pomoc... chciałam was zapytać o czym można rozmawiać z ... no własnie, z chłopakiem, którego nie znam... :) to kumpel mojego kumpla i obiecałam mojemu kumplowi ze pomogę temu jego kumplowi.. chodzi o to, że jade z nim jutro pisać wywiad:) nie znam go kompletnie, ani troche.. i własnie stąd moje pytanie - o czym mogę z nim gadać?? dodam, że jestem bardzo nieśmiała i nie odzywam się nawet w gronie najbliższych znajomych... a nie chce wyjść na sztywniarę czy coś:O wiem o nim tylko tyle, że jest to student 5 roku AWF. jest starszy o jakieś 5 lat. o czym mam z nim gadać? jak sie zachowywac? proszę o pomoc. wiem, pomyślicie ze jestem głupia, ale zgodziłam się na to tylko dlatego, że prosił mnie o to kumpel na którym mi bardzo zależy, chciałabym z nim być jak najbliżej i od czegoś trzeba zacząc..:(

Gość pani po 30 stara ale jara
jaki wywiad środowiskowy jest on pijakiem bije żonę ?

jak już zaczniecie rozmawiać o polityce lub o pogodzie to zwijaj się stamtąd, bo nic z tego nie będzie ;)

wywiad do pracy magisterskiej coś na temat sportu, ale co dokładnie to nie wiem:O nie, nie jest żadnym pijakiem, on nawet dziewczyny nie ma😭 a co dopiero żona

Gość pani po 30 stara ale jara
To załóż dwie pary majtek i rajstopy a wywiad do pracy to chyba z tą pracą powinien być związany przecież to nie praca o sporcie a o jakimś fragmencie np tryb życia sportowców a ich żywienie to o polityce z nim przecież nie ma co gadać :O.

ale chodzi mi o to, że sami pojedziemy.. w aucie.. i o czym mamy w tym aucie gadać?? jakieś 50 km w jedną stronę?😭 przeraża mnie to:O bo ja z nikim nie gadam, a znim bede musiała:O dajcie mi jakieś tematy:(

ech:O dziękuję za taką pomoc:O

Gość Przecież nie musisz go zabawia
ć jeśli masz z nim przeprowadzić wywiad to wypisz sobie pytania które mają na celu zbudować treść do Twojej pracy , zawsze możesz zapytać co sądzi o cyckach dody lub o samej Dorocie R.

ale to nie ja mam z nim wywiad przzeprowadzać, tylko mam mu pomóc w przeprowadzeniu wywiadu z jakimś tam kimś:O mam mu notować to co ten facet bedzie gadał:O

Gość Przecież nie musisz go zabawia
To ja już się gubię kto komu i co robi ;) spokojnie wyluzuj to facet powinien przejmować inicjatywę a my mamy już erę cyfrowego odkurzacza więc zabierz dyktafon / telefon z dyktafonem.