Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 30 letnia laska

30 lat to dla kobiety najlepszy wiek.....30-tki górą!

Polecane posty

Gość 30 letnia laska

Wczesniej nie potrafilam dobrac sobie fryzury, koloru wlosow, ciuchy ktore kupowalam zakladalam raz bo byly beznadziejne, nie umialam sie wymalowac. A teraz???Czuje sie swietnie, wygladam swietnie.Nareszcie wyrobil mi sie gust i wiem co mi pasuje a co nie, fryzurke mam idealna a oprocz tego mam ogromne powodzenie u facetow Także 30tki górą!!!!

Gość 30 letnia laska
zmarszczek tez nie mam.Wyglądam na góra 25 lat:)

Gość spiaca królewna nick mówi sam
za siebie ,a ty nie masz rozumu a 30 ma ,i ma tez doswiadczenie a ty chyba spisz w jakis majakach ze swoim krolefficzem

kurczę, dziewczyny i po co te rankingi, kto lepszy, kto gorszy...? :) różnie to różni ludzie mają; jedne są prześlicznymi nastolatkami, inne \"wybuchają\" w okolicach trzydziestki... różnie to jest po prostu :) masz dwadzieścia lat i dobrze Ci z tym - to git :) trzydzieści też kiedyś będziesz miała;) i zmarszczki :p ale, faktycznie: COŚ w tym jest; wraz z tą magiczną trzydziestką niektóre babki coś takiego załapują, taki klimat: ach, jak dobrze być kobietą, jak dobrze być sobą :) polecam, bardzo to fajne jest;)

No pewnie :D Zaraz po mnie przyjedzie królewicz na białym koniu :* ach :D:D I uważam za głupie gadanie że 30 lat to najlepszy wiek dla kobiety :P Zaczyna się starzeć wtedy i brydko wyglądać :P A facet wybierze młodszą i ładniejszą :P

Gość 30 letnia laska
Zdradzę wam sekret- moja cera jest piękna, bo sobie robię często maseczki ze spermy

Gość spiaca krolewno
skoro Ty wybierasz takich facetow, dobrze sie naciesz tymi 10 latami ktore Ci pozstaly :)

Gość Możesz...
Dzwoni telefon: - Dzień dobry, czy mogę z Jola? - Niestety małżonki nie ma w domu. - To wiem, jest u mnie - pytam, czy mogę...