Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BOJE SIE ISC DO LEKARZA

Czy hemoroidy zawsze bolą? Jezeli nie to co to może być innego?

Polecane posty

Nie mogę opanować wstydu i wybrać sie do lekarz dlatego najpierw zapytam tu - was. Mam dość duże coś na wierzchu odbytu, gdy to rozchyliłam w środku było jakby swieże mięso :( wydawało mi sie, że sączy się krew ale nic nie było poprostu taki ma kolor co to może być czy mogę spróbować leczyć sie w domu aptecznymi środkami?

Gość Z reguły
bolą i swędzą. Jeśli nie bolą a krwawią, to może być rak odbytnicy. Radzę do lekarza proktologa i to natychmiast.W początkowej fazie rak jest do usunięcia bez przerzutów. Jeśli to faktycznie tylko hemoroidy, to możesz spróbować: nasiadówki z wywaru z kory dębu, maść i czopki proctoglyvenol, prawidłowa dieta, trening rekreacyjny na świeżym powietrzu, mycie odbytu po każdej defekacji i hartowanie zimną wodą. Więcej na www.vademecum.zdrowia.prv.pl Masz tu link do Cud terapii Gersona, którą leczy się nie tylko raka: Cud terapii Maxa Gersona - film polskie napisy http://video.google.com/videoplay?docid=6169 050139483021263 Skoro rak jest do wyleczenia, to Twoje hemoroidy na 100%

Gość wermmmmmm
jak u siebie zauwazylam hemoroidy to wcale nie bolaly i nie swedzialy dlatego sie zastanawialam co to? ale po jakims czasie zaczely mnie swedziec i w koncu poszlam do rodzinnego i powiedziala ze to mlody hemoroid dala terapie tabletkowa i mas abym sobie smarowala jak mnie swedzi te leki sa bez recepty (zylak to slabe scianki krwi i te tabletki sa na wzmocnienie naczy krwionosnych)ale co po 3 miesiacach ja wyjadlam tabletki nie ma zadnych zmian i dale jest jak bylo bede musial isc znowu do lekarza ale tera zchyba mnie juz skieruje do specjalisty od hemo....e nie chceeeee i

Gość grabarka
mnie pomagają czopki Hemorectal i tak sie zatykam od lat... jak ostro to kładę się do łóżka + czopki i czekam aż się schowają, potem spokój na długo

Nie powiem teraz mało mi serce nie staneło :( powinnam iść do lekarza rodzinnego na badanie czy po skierowanie jak to jest? Boże jak ja sie boję :(