Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tylko ostrzegam

KURATORIUM OSWIATY-zgłaszł ktos z Was tam kiedys skarge?

Polecane posty

Gość tylko ostrzegam

macie jakies doswiadczenia???

Gość tylko ostrzegam
ulzyło Ladaco:-Pmasz jakies inne zycie poza Kaffe?

Gość ale o co kaman . . .
Moja kolezanka zglaszala do OKE zle naliczone punkty na maturze. Swoje wywalczyla :)

Gość tylko ostrzegam
chodzi o rekrutacje do przedszkola, moje dziecko nie zostało przyjete na kolejny rok, momo, ze wniosek złozony w terminie, zostały wolne miejsca w grupie, a jego nie przyjeli-to nie jest ok

Gość tylko ostrzegam
tak myslałam, ze tu pomocy nie znajde...:-(

Gość tylko ostrzegam
no własnie tego nie wiem:-Oa pani dyrektor mnie zbywa, na odwołanie zero odpowiedzi...

Gość tylko ostrzegam
myslisz???chyba od jutra zaczne :-)

Gość ddddddddddddd
Ja kiedyś zgłaszałam i to pomogło wiesz. W zupełnie innej kwestii, ale musisz za tym latać tam jak stuknięta. Ja bym dziś olała wszystko. W sumie mi pomogli na minus niż na plus bo i tak liczy sie dyrekcja więc wiesz - jak ci mają dziecko w przedszkolu szmacić to sobie daruj. I tak wszyscy staną po stronie dyrektora na codzień.

Gość ddddddddddddd
Wiesz nie powinno tak być , że kuratoirum wszyscy mają gdzieś. Ale wiesz - dyrek ci powie, że miasto czy coś tam tyle mu osób w grupie zatwierdziło i koniec, a że TEORETYCZNIE są wolne miejsca to jest Twój wymysł. I wiesz - też Cię zbędzie. A i tak musi wszystko przejść przez dyrekcję. Ty jesteś pryszczem. Także się zastanów bo jak dziecku mają od małego dokuczać to czy to warto zrażać tak przez swoją upartość? Ja się tak zraziłam do oświaty i już wiecej nie chcę w oświacie pracować. Ale inni?

Gość ddddddddddddd
No wiesz - kuratorium pomogło, ale dalej była rzeź niewiniątek... dosłownie :( I to wszystko nic nie warte w sumie. też ostrzegam. W końcu ile to to przedszkole 3 lata czy dwa teraz? Nie wiem... Nawet 4 lata... co to jest w skali 100 lat?

Gość tylko ostrzegam
skad wiem, ze sa wolne miejsca?A stad, ze w tym roku, w grupie syna dzieci jest 26 sztuk;-).A na rok 2009/2010 przyjeto do tej grupy TYLKO 23 sztuki, wiec 3 miejsca, sa?Sa.... Zdaje sobie sprawe, ze dziecko moze byc pietnowane po takiej skardze, ale wez powiedz maluchowi, ze od wrzesnia inne dzieci pojda, a on juz nie...:-(Jak spyta dlaczego?Co mam powiedziec?łatwo sie mowi...