brazylijski smok cmoka w krok 0 Napisano Maj 18, 2009 oto, do czego tę młodą dziewczyne doprowadził brak luster: http://www.dwukropek.pl/2,74376,3100469,23704613,Warszawa_Slub_i_wesele___Suknie_slubne,4-33.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karamba bamba 0 Napisano Maj 18, 2009 spodziewalam sie wiekszej tragedii :-O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brazylijski smok cmoka w krok 0 Napisano Maj 18, 2009 spieprzyłam sprawę z linkiem, naturalnie trzeba skasowac spację. nie wkurzajcie się za to :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość grenadina Napisano Maj 18, 2009 ho ho...a mialo byc tak pieknie ;) ale sama dobrze zauwazyla (czesciowo), ze nie na kazdy wzrost ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kruleffna 0 Napisano Maj 18, 2009 no bez przesady ! nie rozumiem czemu sie czepiasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kruleffna 0 Napisano Maj 18, 2009 moze to bolerko nie pasi i te rajty ale sukienka sama spoko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja mam dziś Napisano Maj 18, 2009 to nie jest brak luster tylko szalony zmysł projektantki czyli samej panny młodej:D mi się podoba, sama zaprojektowała sobie wymarzoną suknię/sukienkę na swój jeden z ważniejszych dni w życiu i na pewno była szczęśliwa:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brazylijski smok cmoka w krok 0 Napisano Maj 18, 2009 no sorry, ta pani wygląda jak kulka ( a fajne łydeczki ma), fason tragiczny! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate21 0 Napisano Maj 18, 2009 O matko! :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aga321 Napisano Maj 18, 2009 djcie praWIDŁOWEGO LINKA BO JA Z TYM U GORY NIE MOGE SOBIE PORADZIC Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brazylijski smok cmoka w krok 0 Napisano Maj 18, 2009 nie kwestionuję jej szczęścia. Poza tym to prawda - to kwestia gustu. ale mnie poraża ten projekt i całość... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
achajka27 0 Napisano Maj 18, 2009 przy tym wzroście i rozmiarze powinna postawić na długą, prostą, wyszczuplającą suknię, a tak wygląda jak przerośnięta \'komunistka\' Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brazylijski smok cmoka w krok 0 Napisano Maj 18, 2009 Aga 321 - może skopij i wklej w nowym oknie, powinno zadziqąłć.... sorry, zawsze mam problem z wklejaniem linków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brazylijski smok cmoka w krok 0 Napisano Maj 18, 2009 ale łydkę ma ładną i kształtną:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aga321 Napisano Maj 18, 2009 NO WŁASNIE ZE NIE DZIALA TAK:( TEZ CHCE ZOBACZYC..:((((((((( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kruleffna 0 Napisano Maj 18, 2009 aj tam przesadzasz. gdyby nie to bolero to bylaby spoko kieca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kruleffna 0 Napisano Maj 18, 2009 jezu aga tępa strzalo usun procent i 20 z linka tam gdzie jest blad i tyle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brazylijski smok cmoka w krok 0 Napisano Maj 18, 2009 dziewczyny, pomóżmy Adze zobaczyć tę kieckę... ja nie wiem jak obrobic tego linka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość grenadina Napisano Maj 18, 2009 wklejcie tego linka do przegladarki i usuncie spacje miedzy 2 a ,74376 itd.... na poczatku adresu, widac zreszta jak sie najedzie na link, to on sie podswietla tylko do pewnego miejsca. dalej jest spacja i ta spacje trzeba usunac, wtedy wejdzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
achajka27 0 Napisano Maj 18, 2009 http://tinyurl.com/pak5cx Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aga321 Napisano Maj 18, 2009 QRWA MOGŁAM NIE OTWIERAC ALE PORAZKA.... PEWNIE NIKT JEJ NIE KOCHA BO NIE POWIEDZIELI JEJ PRAWDY O TYM JAK WYGLADA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kruleffna 0 Napisano Maj 18, 2009 no teraz aga bedziesz miala przewlekla srake ze stresu.pokaz lepiej swoja kiecke a nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach