Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

frrr

jest tu jakis informatyk?

Polecane posty

albo ktoś kto wie jak znaleźć odwiedzane strony w kompie strony sprzed dwóch, trzech tygodni....

ja nie mam gwiazdki :( ja mam windowsa 2000

tylko, że w historii pokazuje mi do sześciu dni.... no dalej dalej...bystre umysły;)

Gość grenadina
to sprawdz sobie w ustawieniach internetowych z ilu dni jest przechowywana historia na twoim kompie... bystry umysle :O

bystre umysły z mrugnięciem oczka...nie było to złośliwe;) a gdzie są ustawienia internetowe?

no tak, wiem, tylko, że tu mi pokazuje "starsze niż sześć dni" to znaczy ile? siedem? ja chcę trzy tygodnie do tyłu...

i nie ma już takiej szansy???:( a pochwaliłem sie komuś, ze na kafeterii są czarodzieje, którzy wszystko wiedzą:(

Wejdź w mój komputer/panel sterowania/opcje internetowe/ i tam na dole jest napis historia...a obok napis: liczba dni trzymania stron w historii...ustaw sobie na 30 dni...tyle dni historia nie będzie automatycznie czyszczona...jeśli masz na mniej to już została wyczyszczona...

Gość ciasteczkowy_potwór_
sprawdź pliki cookies

na dole nie ma napisu historia...:(

Gość czarodzej informatyk
nieśmiało zauważam iż nawet dwa tęgie baty tu nie pomogą nie da się odzyskać czegoś czego nie było jeśli historia jest nadpisywana po dniach sześciu czy siedmiu to nie ma bata aby to odkręcić. (chyba że były robione jakieś kopie zapasowe )

w każdym razie dziękuję za próby pomocy:)

Zrób dokładnie to co napisałam wcześniej.....i gdy juz klikniesz w "panelu sterowania" na "opcje internetowe" otworzy się okno w którym na dole po lewej stronie jest niebieski napis "historia" - jeśli masz Viste to pewnie inaczej to wygląda... tam zmieniasz liczbę dni na większą...ale jeśli było np. 20 dni, to tamte strony sprzed 3 tyg. przepadły...