Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alicjalicja

Znacie takie przypadek?

Polecane posty

Gość alicjalicja

ŻŻe kobieta brala tabletki anty a zaszla w ciaze?prosze o odpowiedź

Gość tak tak tak *

Gość alicjalicja
Kurze:(czlowiek mysli , ze bierze tabletki, ze jest zabezpieczony, a tutaj ma lipe;/

Gość Lil Lady Peee
nie ma takiego środka antykoncepcyjnego daljące 100 % pewności...

Gość a i owszem
Moja przyjaciółka ma dwoje dzieci - jedno z tabletek, drugie z pękniętej gumki :D hehehe. DWA RAZY zawiodły ją środki anty :D ale dzieci kocha - to najważniejsze

Gość alicjalicja
Kurde bo ja mam wlasnie takie dziwne obiajwy, a biore tabletki juz kawalek czasu i nigdy tak nie mialam. Piersi mnie bardzo bola po bokach, jestem strasznie senna ciagle i rano mnie od paru dni mdli. Biore tabletki i nie dopusaczam do siebie mozliwisci ciazy a jak jednak?? Czy jak b ym byla w ciazy i nie wiedziala to bedzie sie pojwaialo krwiwienie w tej przerwie 7 dniowej??

Gość ludzie nie straszcie
Prawdopodobieństwo zajścia w ciążę przy regularnym braniu tabletek jest porównywalne do prawdopodobienstwa zajscia w ciaze po np. podwiazaniu jajowodow :O

Gość kurde laska
idz do lekarza!!!!!!!!! już mnie to wk....a że ciągle tu takie pytania czy ja jestem w ciąży??? a do lekarza albo test nie łaska zrobić????

Gość alicjalicja
chcie isc do lekarza ale boje sie wyglupic, ja przyjde powiem mu, ze mam podejrzenia ciazy a on mnie wysmieje, ze nagle tak tabletki zaczely dzialac albo cos innego;/

Gość evenflo
Ja! :) 5 lat na Logeście. U mnie nie było objawów. Po prostu nie dostałam okresu. Zadzwoniłam do ginekologa, żeby zapytać czy mogę brać kolejny listek jeśli w przerwie nie wystąpil okres a on do mnie test proszę zrobić. Ja nawet nie pomyślałam o teście i ciąży tak byłam pigułek pewna. :D

Gość podnoszeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
nie ma takiej opcji, jezeli ktos bierze regularnie

Gość dziewczyno zrób po prostu
test i bedziesz wiedziala czy sie wygłupisz czy nie

Gość wandzia z krakowa
Mnie się wydaje, ze zdecydowana większosć wpadek przy tabletkach bierze sie stąd, że bierze sie niezgodnie z zaleceniem. Czyli niechlujnie. Albo siezapomni, albo połączy z antybiotykami, albo jeszcze co innego

Gość alicjalicja
evenflo-czyli nie pojawilo sie u ciebie to krwawienie pomiedzu opakowaniami. Ja tez poczekam bo jakos na dniach powinno przyjsc.

Gość moglas zajsc w ciąze
idz szybko do lekarza i najlepiej przerwij branie tabletek ( mogą powodowac wady rozwojowe ) a objawy które wymieniłas to typowe dla ci aży

Gość qqqrka
tez tak raz mialam ze mnie mdlilo, piersi staly sie wrazliwe przy braniu anty, balam sie potwornie, zrobilam tes i negatywny byl. Dzien pozniej dostalam krwawienia. Nie martw sie, jesli bralas tabsy regularnir, nie wymiotowalas, nie mialas biegunki to prawie na pewno nie jestes. I wcale branie tabletek do konca jednego blistra przy ciazy nie wplywa zle na plod, co ty wygadujesz poprzednicko. ?????

A skad Wiesz, ze nie wpływa źle na płód? Masz taką pewność? Podobno wszelka chemia ma wpływ.

Gość qqqrka
wiesz, ja mowie tylko to co pisze w ulotce. W mojej jest napisane e nawet jesli wezmie sie drugie opakowanie po przerwie bez krwawienia to nijak wplywwa na dziecko. A pozatym czytalam o tym nie raz w innych miejscach.

Gość wredna-kobitka
Poczekamy jeszcze na krwawienie , jak sie nie pojawi to sie zapisze do lekarza, niech zrobi badania i mi powie czy to przez tabletki czy ciaze, bo juz sama nie wiem.