Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość missia006

prezent dla faceta

Polecane posty

Gość missia006

Niedługo zbliża sie moja rocznica 3 lat bycia razem i nie mam pojęcia co kupić:P Czekam na propozycje dziwnych i szalonych pomysłów oraz tego co wy kupowałyście swoim mężczyznom:) Pozdrawiam

Gość Nowa kobieta bo ta nie wie
co jej facet lubi i jest malo kreatywna :P

Gość missia006
jestem kreatywna ale mysle ze można popisać troche na ten temat i pochwalić sie swoimi ciekawymi pomysłami co sie dawało na prezenty facetowi:P co ma piernik do wiatraka;p

Gość ja wam powiem
ja już kilka prezentów zrobiłam swojemu Skarbeczkowi, może się przydam koszule w ładną kratę, albo paseczki fajnie pasują do jeansów, sweterek, bluza, zegarek, portfel,bokserki- można kupic naprawdę sexi rękawiczki, a jeżeli chodzi o coś co możesz zrobić sama to ja na nasze pół roku bycia razem (ale to było dawno...) kupiłam antyramę i przykleiłam na niej nasze zdjęcia, które zrobiliśmy do tego czasu.Były to zdjęcia z różnych sytuacji, zarówno z wycieczek jaki z domu, z walentynek, zdjęcia romantyczne oraz te na których mamy śmieszne miny.Wyszło naprawdę fajnie, antyrama wisi na ścianie u mojego chłopaka i zawsze możemy dzięki niej powspominać... ostatnio powiększyłam u fotografa nasze zdjęcie z ubiegłorocznych wakacji i jest ono czarno - białe i również wsadziłam w antyramę, wygląda słodko.Oprócz tego kilka razy kupiłam sobie sexy bieliznę....fajną sprawą jest też romantyczna kolacja, nie musi być w restauracji, może być na łące....tak romantycznie...to na razie tyle ode mnie