Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łooo Matko Boska

Lech Wałęsa

Polecane posty

Gość Lineczka ...
łooo Matko Boska - jakie masz dowody na to szpiegostwo? Obalenie komunizmu? To ja poproszę tysiące takich szpiegów ... :O

Lineczka ... Troll z ciebie w 10-sięcio stopniowej skali 1/10. :D { . Bo nikt poza nimi nie tęskni za niewolą ... } Ale już to co mi ślina na język przyniesie to mi nie wolno? :o :D { Myrevin - pewnie tutaj miejsce dla tych, co własne gniazdo kalą ... } Sorry, Wałęsa czy jeszcze paru nie są z mojego gniazda. :o

Gość łooo Matko Boska
Uważam, że niezbitym dowodem jest publikacja o TW Bolku. Gdyby nasz były prezydent nim nie był , to już by cały świat mówił o zniesławieniu . Jakoś tak się to po kościach cichusio rozeszło...przycichło i jest cool [ cool] i nadal fanfary zbiera zdrajca. :(

Gość Lineczka ...
Nikt zniewolony nie tęskniłby za niewolą ... Nikt ... Jasne jest, że pochodzicie z PGR-ów ... może nie bezpośrednio może ... ale jednak .... Żadna inteligencja w tamtych czasach nie myślała tak jak Wy ... proste! Było dużo cierpienia ... Tylko ludzie PGR-u do dziś płaczą za czasami niewoli ... to oczywiste ...

Nie ma niezbitych dowodów.. IMHO. Nie tam gdzie mieszało SB. A że wygląda to tak właśnie.. cóż...

Gość Lineczka ...
łooo Matko Boska - oczywistym jest dla Ciebie, że Polaka mają bronić ludzie z zewnątrz, a my jesteśmy od rzucania kamieniami ... Ciekawe podejście ... Tak o swojej rodzinie też myślisz?

Lineczka .. Jakiś zimny prysznic proponuję.. nie przypominam sobie na terenie Warszawy PGR'u. :o

Jak ktoś będzie jeszcze obrażał byłego Prezydenta i ojca obalenia komunizmu niech wyskoczy na solo } Bardzo pokojowe i godne nobla podejście do tematu. :D

Gość byl tylko
Lineczka ... cos mi swita ze wyjezdzasz z tymi PGRami zbyt czesto zupelnie jak blondynka argumentow ci brak ? dyskusja mogla byc ciekawa ale niczym walesa obnizylas jej poziom :O 🖐️

Myrevin--------------> sądziłem ,ze jestes facetem ale nieistotne. Jesteś wyjątkowa na cafe super KONTROWERSYJNA.Zawsze jaki by nie był temat,zawsze na nie.Poprostu jesteś MALKONTENTKA.Wyzbyj się tych kompleksów.

Bolek to kretyn najwiekszy pieniacz swiata jak taki przyglup mogl dostac nobla widac ze za granica nic nie wiedza o naszym kraju to dziala na zasadzie a w tv pokazali ipowiedzieli 2 zdania. zal patrzec na tego chorego czlowieka

Gość Lineczka ...
Myrevin - jak zwał, tak zwał ... to jego odpowiednik .. Prawdziwa inteligencja nie spędza tu dnia i nocy ... więc nie pochodzisz z elity intelektualnej .. Twoja rodzina nie musiała siedzieć w więzieniu ... nie traciła majątku wielu pokoleń ... oczywiste, że nic nie mieliście ... ani fizycznie, ani intelektualnie ...

Myrevin jesteś tak beznadziejnaże szkoda mi tego tutaj czasu z tobą.Niedorosłaś do powaznych tematów.:P

desznik09 :D Sorry, z deb..i nie mam zwyczaju dyskutować. EOT.

Gość Lineczka ...
byl tylko - jakie bystre spostrzeżenie ... oczywiste jest, że PGR-y to tylko blondynka ... test na skojarzenia ... :D ? PGR - blondynka ... bardzo to bystre ... :D

Gość Lineczka ...
Cartoon Network TV - wiesz im pałowanie nie groziło ... wtedy wyrabiali 300 % normy w PGR-e na rowie ... z winem marki wino .... Pałowanie spotykało tylko ludzi myślących, inteligencję i ludzi czynu ....

Myrevin - jak zwał, tak zwał ... to jego odpowiednik .. Prawdziwa inteligencja nie spędza tu dnia i nocy ... więc nie pochodzisz z elity intelektualnej .. Twoja rodzina nie musiała siedzieć w więzieniu ... nie traciła majątku wielu pokoleń ... oczywiste, że nic nie mieliście ... ani fizycznie, ani intelektualnie ... } Popracuj, jeszcze nad tym trollingiem. ;) A jeśli nie miałem rodziny? Wycieczki osobiste, oczywiście IMHO, wystawiają ci jednoznaczną ocenę. Domyśl się jaką. :classic_cool: Prezentujesz klasę Wałęsy.

Gość Lineczka ...
marco polo lajt. - może nie każdy siedzi tutaj dzień i noc? i nie zna mieszkających tutaj na stałe? Jakie znaczenie tutaj ma płeć? :O "Nie debilu"? :O

Gość twoja naiwnosc cie wyprzedza
lineczko--> Myrevin --->bo konczyli te sama uczelnie :D

Gość Lineczka ...
Myrevin- nie interesuje mnie ocena kogoś takiego ... Co ona może wnieść do mojego życia? Posługujesz się terminem, o którym nie masz pojęcia ... ale pewnie można i tak ... to norma dla takich ...

Gość łooo Matko Boska
Lineczka - czegoś tu nieogarniam /może mój umysł jest za mały/ jak wytłumaczysz mi, że prosty człowiek, bez wykształcenia (nie czarujmy się), który na dobrą sprawę nie umie się poprawnie wysłowić, potrafił SAM (!!!) obalić komunę

Uczelnie.. o niczym nie świadczą... niestety..

Gość karolina868
Lech to prostak, wstyd mi za takiego prezydenta. On nie potrafi w ogole rozmawiać. Zwykly przygłup.

Gość Lineczka ...
Ja też sobie idę ... to niczego nie zmieni ... Głupota nie zna granic ... inny wielki to powiedział ... Czyżby znał Polaków? Życzę zniewolenia ... niech się spełnią Wasze marzenia ... :D

Lineczka ... No w tym momencie dam 2/10.. :D I na tym zakończę. Zaśnij z poczuciem wypełnionej misji, partia ci to wynagrodzi. :classic_cool:

Gość twoja naiwnosc cie wyprzedza
bo tylko w polsce prezydentem mogl zostac ktos po zawodowce jak widac szanse ma kazdy czyste holywood