Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ar--nika

zdołowana

Polecane posty

Gość ar--nika

przeczytałam na gg mojego faceta rozmowę. Z jednej strony odmówił spotkania z drugiej ona pisała ze obiecał jej spacer itd. a najbardziej zabolał mnie tekst... byłeś z kimś od tamtej pory - odp: nie. nie chce nic planować, bo zawsze wtedy wychodzi zonk.... jestesmy razem 3 lata. Powiedział ze nie będzie się tłumaczył a to co mówił na temat tej rozmowy nie trzymało się kupy. Głupia wierze ze mnie nie zdradził... ale już sama nic nie wiem. ryczę jak bóbr

Gość to zmien go i tyle

Gość z wolna swawolna
bardzo ci tak dobrze ! na chuja czytalas :o

jestem strasznie wredna i uczulona na wszystko :/ gdybym dorwała takie coś faceta bym kopła w du pe :/ koleś Cie nie szanuje nie chce sie przyznac ze ma Ciebie, zachowuje się jakby szukał nowej laski..

Gość ar--nika
tylko co ma znaczyc wogóle "od tamtej pory" ;/ ;( tak mi zle

może sprawdź z którego jest ta rozmowa bo się jeszcze okaże że sprzed 3 lat :P

Gość nitka--22
z poniedziałku. bo pisał jej że właśnie z kawalerskiego wrócił.

a ja go jakoś rozumiem. Flirt z innymi kobietami zawsze działa pobudzająco. Wiem, że podobam się też innym laskom. Że wciąż jestem zajebisty :P Zwłaszcza, jeżeli związek ma 3 lata. Tylko przez internet?

Gość nitka--22
a skad mam wiedizec czy tylko... napisała ze chciałaby sie z nim uczyc on że nie ma biologi to ona zapytała o chemie a on napisał ze też nie, ona :obiecałeś mi spacer. i Czy byłeś z kims od TAMTEJ PORY skad ja mam wiedzieć czym była tamta pora. 3 lata moojego zycia, był moim pierwszym, chciałam zeby był ostatnim. musze sie uczyć do sesji, pisać prace mgr (musze obronic sie w czerwcu) a serce peka mi tak ze na niczym nie moge sie skupić

Gość nitka--22
no cóż chciałam byc pod innym nikiem niz zazwyczaj. widać z tego wszystkiego nawet takiej anonmowości nie zachowam

jeżeli będzie chciał wydupczyć inną laskę, to zrobi to jeżeli nie przy tej, to przy innej okazji. Lepiej, żebyś się dowiedziała przed, niż po ślubie. Możesz obserwować na gadu co on robi, ale jak mu powiesz, to myślisz, że nagle się przyzna? Po prostu zmieni metodę na bardziej dyskretną. A jeżeli tylko flirtuje, to masz narzędzie kontroli nad nim, z którym się nie musisz przed nim zdradzać.

Gość nitka--22
wie ze przeczytałam bardzo sie pokłóciliśmy to co mówił na ten temat oprócz ze nie uważa zeby zrobił coś złego i ze mnie nie zdradził to cała reszta nie trzymała sie kupy. raz mówił ze nie wie skad ja zna potem ze poznał na czacie pół roku temu, ale ze nie wie kto to. i ze nie ma pojecia co znaczy "od tamtej pory" i ze to nic nie znaczy i to jest nikt........... pochlastam sie chyba. a już sie wydawało ze jest prawie ideałem.... ;( jak dziś zadzwonił to powiedziałam że nie chce z nim rozmawiać bo w końcu ja przecież nie istnieję

Gość nitka--22
tzn??

Gość nitka--22
nie chce go kontrolować. chciałabym mu ufac, ale jak widać to wszystko chyba bez sensu...

Bardziej chcesz się wyżalić, niż rozwiązać problem. Chcesz usłyszeć od kogoś mniej więcej to, czego sama się boisz ostatecznie rozstrzygnąć, no chyba, że bawisz się provo ;) ale zawsze jest takie ryzyko, w obu przypadkach: narka! ;)

Gość nitka--22
tak chce sie wyżalić. wydaje mi sie ze sytuacja jest dla mnie bez wyjścia. żeby mu zaufać musiałabym mieć jakis dowód czy coś ze nic nie zaszło ze to tylko bzdury, choc i tak ból by chyba nie przeszedł. tak trudno mi to przyjać że to po prostu bedzie koniec. a mielismy iść razem w sobote na wesele znajomych.... no cóż

Gość nitka--22
;(